XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

barn som slickar på händerna

Fördelarna med aerob träning för barn väldokumenterat. Enligt KidsHealth.org kommer aktiva barn har större styrka, en minskad risk att utveckla diabetes typ II, en positiv mentala tillstånd och en sund kropp. Undervisning dansrytmer till barn som använder aerob träning kan vara givande för läraren och spännande för eleven.

Instruktioner

1 Skapa en lektionsplan för klassen. Det hjälper att veta i förväg vad du vill lära. Starta barn med lätt gripas aeroba drag som till en positiv låt och gradvis öka svårighetsgraden av rörelserna.

2 Välj lämplig musik för åldersgruppen din klass. För barn yngre än 10, spelar en "kids musik" album eller instrumentala populärmusik. För barn som är äldre än 10, plocka populära listettor låtar som de alla kan vara bekant med.

3 Leda barnen i en 10-minuters uppvärmning rutin. Uppvärmningen bör innehålla drag som ökar kroppens hjärtfrekvens och cirkulation. Effektiva uppvärmnings drag inkluderar skakar delar av kroppen separat och som en helhet, jogga på plats, raskt kliva sida till sida, sparka benen på framsidan och på sidorna, och stansa ut med armarna.

4 Spela upp en låt med en långsammare slå barnen kan lätt flytta med. Be dem att följa dina rörelser när du flyttar med musiken. Enkla handgrepp i takt med musiken, såsom stack armarna upp och ner, fungerar bra här. Lägg till ytterligare drag som barn är mer bekväm. Ändra musik tempo hela lektionen, omväxlande snabba och långsamma låtar.

5 Se till att barnen är medvetna om rytmen av låten. Be barnen klappa händerna eller räkna ut i takt med sången när de rör sig.

6 Avsluta genom att lära en nedkylnings rutin till en långsam låt. Be barnen följa dig när du leder dem genom en serie rörelser som syftar till att bromsa hjärtfrekvensen. Drag kan inkludera stående eller sittande sträckor och promenader på plats.

Tips

  • Tillåt utrymme i lektionen för barn att uttrycka sin egen kreativitet och individualitet. Låt dem välja sina egna danssteg för några takter i en sång.
  • Lär barnen en kort rutin du kan träna tillsammans. Barn hitta spänning från att lära och tillämpa nya koncept.
  • kommer alltid förberedd för olyckor och nödsituationer när man arbetar med barn.
  • Inte lär rutiner för komplicerat för åldersgruppen. Barnen kan tappa intresset snabbt eller känner avskräckt.

Hur man undervisar barn att tvätta händerna


Alla folkskollärare kan säga att små barn adorably förpackade köns transportörer, röra samhälls leksaker, pennor och skrivbord med samma händer som används för att torka sina näsor och bita sina naglar. Enligt Center for Disease Control, sjuka barn missar sammanlagt 22 miljoner skoldagar varje år. Inte överraskande, barn som utövar bra hygien missa färre dagar än sina icke-handtvätt kamrater.

Instruktioner

1 Förklara förutsättningen för handtvätt till elementära skolåldern. Bruket kommer att ha större betydelse om barn förstår de viktigaste skälen. Förklara att när någon nyser eller hostar och sedan rör en leksak eller dörrhandtag, nästa barnet röra den hårt också röra sina bakterier. Som en rolig övning, slather vissa leksaker eller dörrhandtag med svart-ljus aktiverad bläck hela dagen. Vid slutet av dagen, slå på en svart-ljus så att eleverna kan se hur snabbt osynliga bakterier sprids.

2 visar hur man tvättar händerna på rätt sätt. Aktiverar varmt vatten och våta händer. Spruta en pump av antibakteriell tvål i handflatan. Tydligt beskriver den nödvändiga mängden tvål är viktigt med små barn; annars kommer de att pumpa halv flaska i sina händer innan lunchtid.

3 Instruera barnen att kraftfullt skrubba sina händer tillsammans. Uppmuntra skrubb bland yngre barn genom att berätta tvålen har magiska bubblor som bara visas om din skrubba händerna riktigt bra. Visa dem hur man skrubba mellan sina fingrar samt genom sammanflätning sina fingrar och förutom flera gånger. Sjunga Grattis två gånger medan skrubbning för att uppfylla 30-sekunders tidskrav som behövs för att döda bakterier.

4 Visa barnen hur man torkar sina händer med en ren pappershanddukar. Visa hur en eller två pappershanddukar är tillräcklig för att undvika övernitiska handduk repar upp sig. Peka ut var alla soptunnor finns och berätta barnen att kasta sina handdukar bort efter torkning sina händer.

5 Låt varje barn visa att tvätta händerna under hela dagen och belöna honom med en guldstjärna för att vara en "Germ Stopper."

Det är fortfarande upp till debatt om vad som faktiskt orsakar ett spädbarn att uppleva kolik. Många forskare tror att det har allt att göra med omognad och känslighet av ett barns matsmältningssystem. Andra hävdar att det är förenat med en mjölkallergi, eller ett laktosintolerans hos en given spädbarn. Ännu mer antar att det har en direkt korrelation med modern, vare sig det vad hon äter, hur hon mår eller ens i vilket läge barnet matas. Oavsett vad orsaken finns det några olika formler på marknaden som kan hjälpa åtgärda tecken och symtom på kolik.

Identifiering

Av de olika formler som finns idag, några av dem har sagts att behandla ditt barn när han eller hon har kolik. Varje har visat resultat att hjälpa till med känsligheten några barn upplever i sina tarmsystem. Carnation bra början är förmodligen det bästa första alternativet. Det har vad som kallas "comfort proteiner" eller mindre proteiner som är lättare för ett spädbarn magen att smälta, vilket minskar effekterna av gas smärta. Men denna formel innehåller protein från komjölk, så om ditt barns kolik är ett resultat av en allergi mot denna typ av protein, kommer du vill nästa prova en formel som använder protein från soja, som Carnation Alsoy, Isomil baby formel eller Enfamil ProSobee. Alla tre har visat goda resultat för barn som har drabbats av kolik. Men av dessa barn som inte tål komjölk, ungefär 50 procent kommer också att ha en känslighet för soja. Om detta är fallet för ditt barn, kommer du då behöva byta till en formel för mer känsliga magar, som Nutramigen eller Alimentum. Alla barn med både ko och soja känslighet bör få hjälp med sin kolik genom denna typ av omkopplare i formel.

Funktioner

Om du är osäker på att ditt barn har faktiskt kolik, finns det några mycket kontrollampa tecken du bör titta efter innan du byter till en särskild formel. De flesta barn som upplever kolik kommer att vara under fyra månaders ålder. I allmänhet kommer de att ha en nästan vanliga gråtande episod vid samma tid varje dag, oftast på kvällarna samt sent på eftermiddagen, utan någon uppenbar anledning alls. Under dessa episoder, kommer ditt barn sannolikt föra hans lår i magen medan spänna armarna, händerna och buk. Dessa rörelser brukar åtföljas av en relativt hög grad av aktivitet, en flushness i ansiktet och en stark, kraftfull gråta.

effekter

När du flyttar till en formel för att hjälpa till med ditt barns kolik, se till att du ge det tillräckligt med tid att faktiskt träda i kraft. Generellt behöver du uppemot en vecka för att se någon form av förändring i ditt barns kolik, och troligen hitta en liten försämring för den första dagen som ditt barns systemet anpassar sig till den nya lösningen. Med detta sagt, för att snabbt byta från en formel till en annan eller från bröstmjölk till en formel kan förvärra kolik, så var försiktig när du byter från bröstmjölk till modersmjölksersättning eller från märke till märke.

expert Insight

Om ditt barn visar symtom på kolik, går det utmärkt att kontakta din barnläkare innan du byter till en viss formel. Även formlerna som anges ovan har visat goda resultat i att hjälpa till med kolik, kan din läkare känner till ett bättre alternativ i behandling, eller tycker att det är inte kolik alls och en annan metod för åtgärd skulle bättre tjäna barnet.

missuppfattningar

Bara för att ditt barn upplever kolik, betyder inte att du har en ohälsosam baby. Egentligen kommer en kolik spädbarn växer som alla andra normala, friska barn, bara lite mer högljutt, så att säga. Och även om många människor tror att det är sant, gör tecken på kolik inte öka ett barns chanser att plötslig spädbarnsdöd.

Vad är rätt disciplin för ett barn som driver Andra barn?

Ett barns impulsivitet kan få honom att reagera omedelbart när du är arg, vilket resulterar i knuffande och skjuta andra barn eller vuxna. Föräldrar måste först utesluta trötthet, rädsla, aggression eller beteendeproblem - liksom mobbning - bakom praktisk fråga. Dessutom bör du alltid låta ditt barn vet att han är älskad oavsett hans beteende. Om han bara ger efter för impuls dock dela ut åldersanpassad disciplin kan hjälpa till att genomdriva reglerna.

Småbarn och förskolebarn

För barn i åldern 18 månader till 5 år gammal, är driver typiskt ett tecken på enkel frustration snarare än aggression. För första brott, modellera lämpligt beteende till ditt barn, förklarar att trycka är inte acceptabelt, och varför. Påminna honom att hålla sina händer för sig själv, och har honom om ursäkt till det barn som sköts. Omdirigera hans uppmärksamhet på annat håll - till en annan leksak eller aktivitet som tar bort honom från frustration. Om problemet kvar, time-outs - en minut för varje år ålder är en bra tumregel - är användbara för att avlägsna honom från situationen tills han lugnar ner. Fråga en äldre förskolebarn att förklara vad som rubba honom, och sedan få honom ge sätt han kan hantera situationen bättre, som att använda hans ord för att uttrycka frustration i stället för att skjuta sin vän. Använd positiv uppmuntran och komplimanger när han gör bättre val än att skjuta.

elementära Barn

Ett barn i åldern 6 till 11 är tillräckligt gammal för att förstå reglerna - ingen driver - och konsekvenserna av att bryta denna regel. Lämpliga straff kan vara extra sysslor som att samla familjens tvätt, sopa garaget eller dra ogräs. Privilegier kan också återkallas, såsom datortid eller spelar videospel. Använd positiv disciplin när det är möjligt; erbjuder en belöning för gott uppförande - kanske en extra timme av videospel på helgen - snarare än ett straff för dåligt uppförande. Detta kan uppmuntra ditt barn att göra ett bättre val i stundens hetta.

Högstadiet barn

Barn på sjunde och åttonde klass - typiskt i åldrarna 12 till 14 - är långt bortom den ålder då trycka ut av frustration förbises. Högstadie pojkar tryck ofta och skjuta som en form av spel. Påminn yngre tonåringar som om de är offer, bör de inte igen; I stället måste de gå iväg och söka hjälp från en vuxen. Knuffande ofta eskalerar i striderna, vilket kan leda till övergrepp avgifter och fängelse, oavsett vem som startade driver. Gör hands-off regeln klar. Om din tonåring väljer att skjuta, kombinera en förlust av privilegier och tilldela extra sysslor för att få hans uppmärksamhet. Om problemet kvar, varna honom i förväg av konsekvenserna; konfiskera elektronisk utrustning, såsom mobiltelefoner eller handhållna spel. Eller jordar honom från social tid med vänner för en tid, till exempel en helg eller en vecka.

Tonåringar

Tonåringar i åldrarna 14 till 18 år som skjuta och skjuta andra ses ofta som mobbare och bråkmakare. Andra vuxna inte längre ser detta som enkla barnsliga beteende; allvarliga problem kan bero på grov fysisk kontakt. Göra reglerna klart för din tonåring - han är att hålla händerna från andra. Stava ut de allvarliga konsekvenser han kommer att möta hemma om han väljer att inte lyda. Längre perioder av jord - upp till två veckor - kan utnyttjas. Ta fler vuxna privilegier som dating eller körning, eller till och med social tid med speciella vänner. En vecka av ytterligare dagliga sysslor är också ett användbart verktyg i avvärja ett dåligt val i ett svagt ögonblick.

Hur man handskas med ett vuxet barn som bor hemma

Vuxna barn som flyttar tillbaka hem att leva med sina föräldrar, även känd som "bumerang generationen," är vanligare än du kanske tror. Monster.com s 2009 års Entry-Level Job Outlook fann att 40 procent av de senaste högskoleexamen fortfarande lever med sina föräldrar. Med så många vuxna som lever under samma tak, bör en seriös diskussion om regler, ansvar och gränser sättas för att se till att din vuxna barn inte utnyttjar dig i vardagssituation.

Steg 1

Ställ omedelbara regler och gränser som gäller besökare, ljudnivå och schema. Om du inte känner dig bekväm med ditt vuxna barn få ett datum för att stanna över natten, säger så. Kom ihåg att det är ditt hus, och det är upp till dig att ställa in reglerna. Se till att du går över reglerna omedelbart att minska mängden stress som kan härröra från missförstånd och tysta populärare.

Steg 2

Be din vuxna barn att betala hyra, uppmanar New York Life Insurance. Om han har ett jobb, skulle han vara att hjälpa till att betala för en del av levnadskostnader han ådrar sig samtidigt som lever med dig, inklusive el, vatten och hushållsartiklar som tvål, schampo och tvättgods. Prata med honom om ett rimligt antal som kommer att hjälpa dig att hålla huset igång, och ändå tillåta honom att spara till sin egen plats.

steg 3

Uppsatta mål med ditt barn för att hjälpa henne göra planer på att så småningom få sin egen plats. Det kan handla om att öppna ett sparkonto, eller ansöker om bättre jobb. Gör det klart att leva hemma bör vara en kortsiktig arrangemang, och ständigt uppmana och uppmuntra henne att hitta ett sätt att komma ut på egen hand, TroubledWith.com säger. Träna en tidslinje så att barn som bor hemma inte blir permanent.

steg 4

Ge dina barn ansvar för hemmet, så att belastningen är inte bara din, University of Florida rekommenderar. Alla vuxna barn ska kunna göra sin egen tvätt och hålla sitt rum rent, men han kan också slå in för att hålla gemensamma rum ren, hjälpa till med trädgårdsarbete och andra underhåll han skulle behöva göra om han hade sin egen livsrum .

steg 5

Följa upp med dina planer och avtal. Om du och ditt barn kommit överens om att hon skulle betala $ 250 i hyra per månad, eller att hon skulle leta efter ett jobb, och dessa krav inte är uppfyllda, be henne att lämna hemmet. Låt inte dina vuxna barn att dra nytta av dig med hjälp av ditt hem som ett sätt att en lat livsstil eller oseriöst utgifter. Var försiktig men fast, meddela när du kan och förstår att ibland tuff kärlek är den mest effektiva föräldraskap strategi.

Vilka är fördelarna för barn som använder datorer?

Översikt

Information vimlar om baksidan av barn som använder datorer - negativa effekter varierar från mindre utomhus speltid kontakt med sexuella rovdjur. Men du hittar också uttalade fördelarna med datoranvändning för barn. Internet kan hjälpa barnen att bli mer kreativ och kommunikativ, enligt United States Department of Commerce, datoranvändning kan också förbättra akademiska tillväxt och utsätta barn för världar de kanske inte stöta annars.

akademiska tillväxt

Med hjälp av akademisk programvara kan hjälpa barn utvecklas i skolan, säger läsning specialist Pat Wyman i en intervju på Homeschool.com. Wyman säger interaktiva program hjälpa barn i alla åldrar att utveckla sina starka sidor och bygga upp sina svagare områden. Western Illinois University rapporterar datoranvändning, såsom e-post, kan förbättra barns skrivförmågan, och tillgång till Internet expanderar kraftigt antalet och kvaliteten på tillgängliga resurser för samhällskunskap projekt.

Kommunikation

E-post är ett användbart verktyg i expanderande barns kommunikationsförmåga, enligt USA: s handelsdepartement. I en Nebraska projekt, ungdomar använt e-post för att kommunicera med pensionärer i samhället, och resultatet ökade möjligheter till lärande, limning och förståelse. Barn kan också använda datorer för att kommunicera med deras släkt, och i händelse av ett drag, kan barnen hålla kontakten med vänner från sin gamla stadsdel.

Expansion av World View

Datoranvändning expanderar barns världsuppfattning, enligt Western Illinois University. Ungdomar på landsbygden platser kan betala virtuella besök på konstmuseer, staden barn kan lära sig om jordbruk och skog. Barn har oöverträffad tillgång till information om andra länder också. De kan besöka resor webbplatser, visa online video, hämta internationella recept och hantverk projekt och motsvarar med e-vänner från hela världen.

kreativa uttryck

Datoranvändning ökar exponentiellt alternativ för kreativ tillväxt och konstnärliga uttryck, enligt USA: s handelsdepartement. I en Vermont projekt som sponsras av Department of Commerce, studenter kunde komponera musik, e-posta den till professionella musiker och lärare och ta emot elektroniska kritik av deras arbete. Datorer tillåter barn hos många åldersgrupper att utveckla konstnärliga färdigheter inom fotografi, filmskapande, teckning och design också.

Tips om Föräldraskap Tjata Barn som vann & # 039; t fattar ett nej

Barn är långlivade och ofta kommer inte att ta "nej" för ett svar. De fortsätter att be om något, tjat du tills du ge dem en besegrad "ja". Samtidigt som i kan verka som det bästa alternativet, eftersom det ger dig lugn och ro, lär det barnen att denna metod fungerar. Nästa gång ditt barn vill något, kommer han att fortsätta att tjata tills du ger. Några tips och strategier kan hjälpa dig att hantera gnagande barn som inte kommer att ta ett nej utan att förstärka negativa beteende.

Säg bara nej

Även om det kan verka enkelt, att en av de mest effektiva metoderna stoppa barn från tjat är att bara säga nej. Nyckeln till effektiviteten i denna metod är att hålla sig till ditt ord. När ditt barn ber om något, svara med en fast "nej" och inte vackla. Om ditt barn fortsätter att tjata, tala om för honom att om detta beteende fortsätter kommer en annan privilegium att tas bort.

Så småningom lär detta föräldraskap taktik ditt barn att inte bara tjat inte fungerar, men det blir andra privilegier tas bort också.

Gå iväg

Om ditt barn fortsätter att be om något efter att du har sagt nej första gången bara gå därifrån. Det finns ingen anledning att overexplain eller försöka rättfärdiga ditt svar. Du är förälder; du behöver inte förklara dig själv. När du går bort, lämnar du ditt barn ensam, ta bort möjligheten att tjat.

Om du är i en butik, kan du fortfarande använda denna metod, men i mindre utsträckning. Vänd och börjar gå bort, men alltid se till att ditt barn är i din syn. Du vill inte lämna ditt barn står ensam i en upptagen plats.

Ta ditt barn från kris

Barn får lätt upphetsad och stimuleras, vilket kan leda till olämpligt beteende såsom tjat. När detta händer ta bort barn från situationen. Om han vill ha en extra bit av kakan på en fest, tala om för honom att det är dags att säga adjö och lämna. Om det är ett uppstoppat djur på en leksaksaffär, lämnar butiken. Om det är en glasstrut efter middagen, skicka honom ut ur köket för att spela i sovrummet. Till skillnad från vuxna, barn har ett kort minne och ofta glömma något när det inte längre är rakt framför dem.

Förstärka gott uppförande

Avskräcka dåligt beteende, såsom tjat, genom att förstärka gott uppförande. När ditt barn lyssnar utan några argument eller gör vad han berättade, förstärka detta beteende med att tacka honom för att lyssna eller tala om för honom hur trevligt det är när han inte tjata. Ditt barn frodas på detta beröm, vilket gör det mer sannolikt att han kommer att upprepa detta bra beteende i framtiden.

Hur man hanterar småbarn som inte äter


Att lära sig att hantera ett litet barn som inte kommer att äta är inte en enkel process. Att tvinga barn att äta kan leda till långvariga ätproblem. Att låta ditt barn att hoppa över måltider kan leda till näringsbrist. Småbarn som vägrar att äta på grund av att styra frågor måste hanteras på ett annat sätt. Att bygga upp ditt barns aptit genom fysiska aktiviteter, begränsa vätskeintaget före måltid, fastställande rimliga tjänstgör storlekar och hålla sig till ett schema är bara några av de sätt att uppmuntra picky småbarn att äta.

Instruktioner

1 Kontrollera efter tecken på obehag eller sjukdom. Fysiska problem, såsom halsont, spirande tand eller början av en sjukdom kan påverka ett barns matvanor.

2 Uppmuntra ditt barn att arbeta upp en aptit. Om ditt barn är helt enkelt inte hungrig, överväga träning eller spel som kommer att använda upp energi. Dansa till musik, spela en rörlig spel eller ta en promenad strax före måltid.

3 Begränsa vätskeintag och snacks före måltider. Småbarn tenderar att fylla upp på juice, mjölk eller mellanmål under dagen, lämnar ingen aptit för regelbundna måltider. Ge småbarn juice eller mjölk efter avslutad måltid. Undvik kommersiella juice innehåller mycket socker.

4 Servera rimliga portionsstorlekar. Småbarn har små magar som inte kan vara lämpliga för tre stora måltider. Fix fem till sex mindre måltider för ditt barn under hela dagen i stället. Välj livsmedel klokt och inkluderar färsk frukt och grönsaker.

5 Har hälsosamma snacks lättillgängliga. Många småbarn tycker inte om att sluta spela för att sitta och äta. Lämna en liten platta med morotsstavar, skivad ost eller Fyrkornsflingor på ett bord i ditt barns lekplats. Låt småbarn att äta rimliga portioner under snack tid som de spelar.

6 Servera måltider vid samma tidpunkt varje dag. Småbarn behöver en konsekvent måltid rutin där de äter mat och snacks samtidigt dagligen. När fasta måltider serveras, kommer barn gradvis börjar känna sig hungrig runt matdags.

7 Erbjuda en non-food belöning för en färdig måltid. Uppmuntra barn att avsluta en måltid genom att erbjuda en favorit behandla, spel eller speciell resa till affären för en billig leksak. Undvik att erbjuda en belöning varje kväll så att det blir en speciell händelse för barn.

Tips

  • Inse att vägra att äta är ett vanligt beteende hos småbarn. Många småbarn använder mat som en form av kontroll som de kan välja om du vill äta eller inte äta. Prata med ditt barns barnläkare eller husläkare om vitamintillskott om du är orolig att ditt barn saknas i näringslära.
Mat för småbarn som har diarré

Så gott som alla småbarn upplever anfall av diarré, som kan orsakas av infektioner, matintolerans, parasiter, antibiotika och även genom att dricka för mycket saft. De flesta fall av diarré är milda och kan behandlas på bara några dagar med hemvård. De livsmedel och vätskor som du erbjuder ditt barn har en direkt inverkan på hennes diarré så det är viktigt att förstå vilka livsmedel kan hjälpa och som du måste undvika.

Vad att mata din Småbarn

Mat för småbarn som har diarré

För småbarn med diarré, rekommenderar AskDrSears.com den Braty diet: bananer, ris eller ris spannmål, äppelmos, rostat bröd utan smör och yoghurt. Om du barn har mild diarré, kan du fortsätta att mata honom frukt, grönsaker, stärkelse och magert kött brukar han äter, förutsatt att de inte stör hans mage. Vid matning av småbarn med diarré, försöka erbjuda hälften så mycket mat som vanligt men dubbelt så ofta.

Vad din Småbarn bör dricka

Mat för småbarn som har diarré

Sjuka småbarn behöver mycket vätska för att fylla de förlorade genom diarré. Om hennes diarré är mild, kan ditt barn fortsätta att dricka bröstmjölk, modersmjölksersättning eller vatten som vanligt utan att behöva några speciella vätskor, enligt American Academy of Pediatrics. AskDrSears.com rekommenderar också låta ditt barn smutta på vit druvsaft och suga på popsicles under dagen för att hjälpa henne hålla hydrerad. Barn med måttlig till svår diarré kan behöva en elektrolyt dryck som Pedialyte att ersätta salt och vatten deras kroppar har förlorat.

Svårighetsgraden av diarré

Mat för småbarn som har diarré

Svårighetsgraden av ditt barns diarré ska avgöra hur mycket du matar honom. Barn med fyra eller fler lös avföring per dag bör äta endast små mängder mat från Braty kosten under hela dagen. AskDrSears.com rekommenderar också skära ned på formel, om ditt barn dricker det. För barn som har fyra till åtta lös avföring per dag, blanda en del beredd formel med en del elektrolyt lösning; för barn med 10 eller fler lös avföring, inte erbjuder formel om din barnläkare rekommenderar annars.

Livsmedel ska undvikas

Mat för småbarn som har diarré

Förutom att följa den Braty kost och erbjuder mycket vätska, det finns vissa livsmedel och drycker som kan förvärra diarré och som bör undvikas tills ditt barn är bra. Undvik mejeriprodukter, med undantag för yoghurt som innehåller probiotika som kan hjälpa tarmen att läka snabbare. Inte erbjuda sötade drycker som läsk, sportdrycker och andra än vit druvsaft fruktjuicer, eftersom sockret i dessa drycker drar vatten in i tarmen och gör diarré värre, säger webbplats Babycenter.

När att ringa doktorn

Mat för småbarn som har diarré

Diarré kan variera från mycket mild till svår och kan åtföljas av kräkningar eller hög feber. Ring din barnläkare om några symtom som berör dig, inklusive en feber över 102 grader F, blod i avföringen, förändringar i ditt barns beteende, fortsatt kräkningar, svart avföring eller tecken på uttorkning som sällan urinering, muntorrhet, extrem törst eller inga tårar när gråter. Ge aldrig ditt barn mot diarré mediciner om inte din barnläkare instruerar dig annars.

Vad ger du en sjukt barn som vann & # 039; t äter?

I många fall, vitaminer och näringsämnen från mat är den bästa medicinen för din sjuka lilla. Mat hjälper kroppen att bekämpa infektioner rasar inom. Det hjälper också bygga ett nedsatt immunförsvar. Men när barnen är sjuka, vänder de ofta mat bort. Om ditt sjukt barn inte kommer att äta, gör det roligt och tjäna vätskor med fåniga sugrör eller erbjuda små belöningar, som klistermärken, för små portioner ätit. Även en liten bit av mat kan hjälpa.

Öm hals

Om ditt barn har ont i halsen, uppmuntra henne att dricka varma och kalla vätskor. Försök varmt te för ett äldre barn. Låt henne klämma in en droppe honung. Hon är mer benägna att dricka te hon hjälpte till att göra.

Erbjud en yngre barn varm choklad. Testa det första att se till att det inte är för varmt. Släppa ett par marshmallows gör det mer lockande.

När det gäller kalla vätskor, prova juice såsom äpple eller druv. Drop in några isbitar. Tillsätt en droppe karamellfärg i isbitar för att göra dem mer lockande. C-vitamin i apelsinjuice kan göra underverk. Om hon vägrar apelsinjuice, försök att späda den med vatten, men inte driva frågan om hon vänder bort. Syran i apelsinjuice kan irritera en redan halsont.

förkylningar

Om ditt barn har en kall, tillsätt nudlar i roliga former och storlekar för att en skål med kycklingsoppa. Försök fluga pasta eller alfabetet nudlar. Pasta formad som snäckskal lägger till några varma tankar till en kall dag. Vissa konserverade kycklingsoppa redan kommit med nudlar i roliga former som prinsessor eller populära seriefigurer. Ångan från soppan kommer hjälpa till att lossa nasal slem. Värmen av buljongen kan bekämpa frossa som följer feber.

Diarré

Barn som lider av upprörda gastrointestinala system vägrar oftast alla livsmedel. Illamående och diarré kan döda en aptit i den bästa av eaters. Men det är viktigt för barn med diarré att fylla förlorade näringsämnen. Diarré kan snabbt leda till uttorkning. Hjälp ditt barn att ersätta förlorad vätska och uppmuntra henne att dricka ett par matskedar vatten eller en pediatrisk elektrolytlösning efter varje anfall av diarré. Drop in en liten mängd av en färgad drink mix att lägga till färg och sötma till lösningen.

kräkningar

Om ditt barn är kräkningar, tjänar 2 msk. av en vätskeersättning var 20 minuter. Om hon vägrar lösningen från en sked, häll i en medicin dropper och låta henne släppa den i hennes mun. Som lägger till en rolig twist till processen. Om hon kräks omedelbart efter att ha druckit, låt magen sedimentera under ca 30 minuter och sedan uppmuntra henne att dricka samma mängd av lösningen igen. När kräkningar avtar, prova små mängder torrfoder såsom hennes favorit sockerfria flingor utan mjölk.