XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

att skölja håret med salvia infution

Aktiviteter för att fira vietnamesiska nyåret med barn

Undervisning barn om andra kulturer runt om i världen bidrar till att utveckla en förståelse för mångfald och tolerans för människor som skiljer sig från dem själva. Den vietnamesiska nyåret - kallas Tet Nguyen Dan, eller bara Tet för kort - vanligtvis äger rum i början av februari, när månkalendern börjar. Festivalen, som liknar det kinesiska nyåret, är i allmänhet firas över minst tre dagar och upp till sju, med familjefester, traditioner, parader featuring drakar och lejon, och massor av roliga och spel för barn. Det är ett utmärkt tillfälle att introducera ditt barn till vietnamesiska kulturen och dess många färgstarka fester.

Böcker om vietnamesiska nyåret

Hjälp ditt barn att förstå vietnamesiska nyåret genom att läsa böcker om semester och landet i Vietnam. "Tio möss för Tet" av Pegi Deitz Shea och Cynthia Weill introducerar förskolebarn till traditioner och festligheter i vietnamesiska nyåret från flera glada små möss. För barn 6 och uppåt, "Vietnam (festivaler världen)" av Susan McKay ger en översikt över vietnamesiska kulturen och årliga festivaler, inklusive Tet. För åldrar 8 och uppåt, "Fira Tet" av Laura S. Jeffrey erbjuder en mer detaljerad titt på Tet, och inkluderar hela färgfoton av verkliga Tet fester.

vietnames hantverk

Skapa vietnames-tema hantverk med ditt barn för att hedra Tet. För att göra en enkel drake, vika en papperstallrik på mitten för att representera draken ansikte, med den nedre halvan fungerar som drakens underkäken och den övre delen draken ansikte. Med kurvan av plattan är vänd mot dig, klippa ut och klistra in en gigantisk röd tunga på insidan botten av den vikta plattan. Har ditt barn måla utsidan av papper plattan i ljusa färger, använd sedan tre ägg-kartong koppar för att skapa en drake näsa och två ögon. De ägg-kartong koppar för ögonen bör klistras på sin sida på den vikta plattan, så att de ser ut som ögonhålor, medan en för näsan bör vara upp och ner. Måla ögon och näsa, vilket skapar näsborrar och de vita och ögonglober på botten av ägg-kartong koppar för ögonen. Skär svart konstruktion papper för att skapa en frans av ögonfransar att slutföra utseende. För ett annat fartyg, har barnen skapa en banderoll som säger "New Year" på vietnamesiska. Du kan spåra bokstäverna på ett stort pappersark och har ditt barn färg eller måla bokstäverna i.

Vietnamesbarnspel

Spela modifierade spel som vietnamesiska barn leker under Tet och under hela året med ditt barn och hennes vänner. För att spela "meo duoi chuột" eller "katt och råtta" spelet, har alla barnen utom två stativ i en cirkel. De återstående två barn är musen och katten, som står i mitten. De andra barnen hålla händerna och höja dem i luften och sjunga en sång om katten och musen. Om dina barn inte är bekant med låten, göra upp en egen sång eller ramsa där den sista raden anger att musen är att köra. Katten jagar musen i och ut på den cirkel, men måste följa exakt samma rutt. Om han fångar musen efter en viss tid, blir musen katten. För ett annat spel, "rong sprang" eller "dragon ormen", har barnen stå i en rad håller varandras axlar för att göra en drake. Ett barn är läkaren draken besök som försöker att ta det sista barnet i linje - svansen - medan resten av barnen, allt fortfarande är anslutna, försök att skydda honom.

Delta i ett Festival

Ta ditt barn till en lokal Vietnamesiskt Tet festival om det alls är möjligt. Många städer, särskilt de med stora vietnames populationer, har någon form av fest antingen värd staden eller en lokal Vietnamesiskt organisation. Till exempel den årliga Tet Festival of Southern California (tetfestival.org), som äger rum i staden Garden Grove, har en vietnamesisk kulturell by, parader, traditionell dans, vietnamesisk mat och fyrverkerier. Kontakta ditt kommunkontor att ta reda på om det finns några fester som äger rum i ditt område.

Hur att dölja magen fett med en Body Shaper


Är du orolig mage fett innan närvara vid en speciell händelse? Önskar du att du hade mer tid att förlora magen fett innan du sätter på vissa kläder? Det finns en lösning på problemet med magen fett utan att banta och försöker gå ner i vikt snabbt. Användningen av en kropp shaper är ett bra sätt att dölja oönskade magen fett för speciella tillfällen. Du kan se 10 till 20 pounds lättare när du dölja magen fett med en kropp shaper.

Instruktioner

1 Mät midjan med en sömnad måttband. Skriv ner mätningen, om du är glömsk. Detta kommer att ge mätningen måste du köpa en kropp shaper att dölja magen fett för den särskilda händelsen.

2 Gå till den lokala super butik i ditt område eller din favorit kläder varuhus. Ett organ shaper att dölja magen fett kommer att vara i underkläder eller underkläder området avdelning. Du måste hitta den här delen av butiken.

3 Överväg att köpa en hel kropp shaper att dölja magen fett som går från mitten av låren till bröstet om du vill gå ner 20 pounds i ditt utseende utan att behöva diet. Köp en storlek större än du normalt slitage se till att du är bekväm när du dölja magen fett med en kropp shaper.

4 Överväg att köpa en halv kropp shaper att dölja magen fett om du vill gå ner 10 pund i ditt utseende utan att behöva diet. Dessa går från midjan till din mitten lår. Detta är bra för att dölja magen fett och forma din nedre delen av kroppen samtidigt utan att banta. Du ser 10 pounds tunnare utan att ge upp en enda måltid.

5 Överväg att köpa en kropp shaper enligt plagg om den enda verkligt problemområde är bara magen fett region. Detta kommer att stoppa i magen fett att göra dig 5 till 10 pounds lättare omedelbart.

6 Försök på kroppen shaper du ska använda för att dölja magen fett. Hitta en kropp shaper som stoppar i problemen, men inte pressa dig också död medan du gömmer magen fett med kroppen shaper.

Hur att dölja en Handeldvapen med en ansats hölster


Med hjälp av en axelhölster är bland de mest bekväma sätt att bära en pistol. Skulder riggen fördelar vikten av vapnet jämnt över användarens rygg och eliminerar "skriva" eller synliggöra vapen under kläderna. Korrekt döljer en axelhölster kräver särskilda kläder som täcker banden över ryggen, över axlarna och längs den dominerande arm. Med vederbörlig hänsyn till vad du bär och hur du bär den, kommer ingen någonsin vet att du bär.

Instruktioner

1 Kontrollera med lokala brottsbekämpande myndigheter om reglerna för att bära ett dolt vapen. Vissa stater kräver tillstånd för en dold vapen.

2 Köp en axelhölster som är särskilt utformade för pistol eller vapen inte kommer att passa säkert eller bekvämt.

3 Sätt på axelhölster genom att placera armarna genom öglorna på vardera sidan av riggen.

4 Sätt vapnet i hölstret, och säkra den knapp som behåller pistolen i hölstret.

5 Hur att dölja en Handeldvapen med en ansats hölster

Kavajer kan dölja en axelhölster.

Sätt på en jacka, väst eller jacka som täcker ryggen remmar, axelband och den faktiska hölstret. Klänning jackor eller kavajer fungerar också.

6 Gå framför en spegel och kontrollera att varken vapnet eller hölstret är synliga när du går eller böja sig.

Tips

 • Läder axel hölster är den mest hållbara.
 • Om ditt tillstånd kräver tillstånd att bära ett dolt vapen, måste du skaffa tillstånd innan du utför en dold vapen.

Ibland kan en bukbråck kan vara så allvarlig att den skapar en märkbar bula i buken som visar genom dina kläder. Även kirurgi är den enda effektiva behandlingen för ett bråck, kan vissa patienter behöva minska eller skjuta upp bråckkirurgi för en annan medicinsk orsak. Sådana patienter kan vill ha bindemedels skjortor för att minimera uppkomsten av utbuktningen, liksom att ge komfort och stöd.

Instruktioner

1 Tala med din läkare om din bråck att avgöra det bästa tillvägagångssättet. Samtidigt som bär ett bindemedel skjorta eller fackverket kan vara fördelaktigt i vissa fall, det kan också orsaka en strangulated bråck att förvärras. Se till att få din läkares godkännande innan de köper eller bär en.

2 Fråga din läkare för rekommendationer till stilen av bindemedel tröja att bära. I allmänhet finns det tre typer av bråck skjortor. Den första är formad som en vanlig kort eller långärmad skjorta, men är gjord av ett mycket stretchigt material som neopren eller spandex. En annan stil är mer som en gördel, utan ärmar eller axlar och en serie av remmar och spännen runt buken. En tredje stil, mer känd som en fackverks, är som en bred rem som inte täcker hela buken; det är allmänt rekommenderas för mindre utbuktningar. Din läkare bör kunna rekommendera din ideala stil baserad på information om din bråck och dina fysiska behov.

3 Köp en eller flera skjortor bindemedel eller likvärdiga produkter som rekommenderas av din läkare. Det enklaste sättet att köpa dessa är på nätet, och du kan hitta några länkar till onlinebutiker som bär dem i avsnittet "Resurser". Du kan också hitta dem på några apotek, sjukhus och medicinsk leverans butiker. Om du letar efter en lokal källa, be din läkare att rekommendera en.

4 Sätt på en ljus undertröja, om så önskas, om du kommer att bära en gördel eller en takstol-stil produkt. En undertröja kan förhindra skav och obehag. Undertröjor rekommenderas inte med full skjortor stil bindemedels.

5 Sätt på bindemedels skjorta långsamt och försiktigt. Dra shirt-stil bindemedel över huvudet, precis som en vanlig T-shirt - men tums dem ner långsamt och försiktigt, eftersom de är utformade för en mycket tight passform. Wrap gördel-stil bindemedel runt magen, spänne dem fram och dra sedan åt dem med justeringsband. Truss stil bindemedel fungerar precis som gördeln stilar, men placera dem direkt över utbuktning din bråck. De flesta justerbara bindemedel dras åt med hjälp av enkla plastspännen som den på bilden. Trä justeringsremmen genom ett spänne slits underifrån, sedan trä den genom den andra slitsen ovanifrån. Dra den lösa änden av bandet för att dra åt bindemedlet, och vrid plastspänne för att lossa den. Vid åtdragning av justerbara typer av bindemedel, dra åt dem endast i den mån de fortfarande bekväma att bära.

6 Bär dina vanliga kläder över binde tröjan. Med bindemedlet på undersidan, bör din vanliga kläder passar mycket bättre utan att avslöja utbuktningen av bråck.

Tips

 • Följ din läkares råd när man beslutar hur ofta att bära en pärm skjorta, hur länge du kan bära den och om du ska bära en medan du sover - allt beroende på din personliga plan för vård.
Vad är inne i Perm som får den att bränna håret?

Den moderna "permanent våg" process, som infördes på 1940-talet, använder en stark kemisk reduktionsmedel för att mjuka upp hårstrån. Denna uppmjukning stoppas genom att skölja håret med vatten, följt av applicering av en neutraliserande vätska till "set" den nya krusat form. Om dessa åtgärder inte görs på rätt sätt eller i rätt tid, kan resultatet bli torrt, försvagat hår som visas bränt och är svår att stil.

hår struktur

Det yttersta skiktet av en hårstrået, kallad nagelband, består av skalor som överlappar varandra för att skydda den cortex, det inre skiktet, som innehåller långsträckta celler av ett hårt protein som kallas keratin i långa, helix-formade kedjor förenade med svavel, väte och salttvär bindningar. Antalet och placeringen av dessa obligationer, särskilt länkarna svavel skapa hårets styrka, elasticitet och form. Förändringar i pH - skalan som mäter alkalinitet eller surhetsgrad av vattenbaserade lösningar - påverka dessa skikt, som utgör grunden för den permanentvätska processen. Normalt hår, i vått tillstånd, har en genomsnittlig pH av 5, vara något surt.

perm Chemistry

En perm s reduktionsmedel bringar kutikellagret att svälla och öppna, sedan tränger in i cortex, där den mjuknar proteinet och bryter några av de svavelbindningar. Detta gör att keratin kedjor till "slide" av sin partner och antar en ny form. Detta medel är vanligen ammonium-tioglykolat, en alkalisk med ett pH på 9-9,6. Nyare "syra balanserade" perms, innehållande glyceryl monothioglycolate med ett pH av 4,5 till 7, kräver värme för att snabba bearbetning och producerar svagare lockar. Det neutraliseringsmedel, ett milt surt oxidationsmedel, såsom utspädd väteperoxid, hjälper de svavelbindningar bilda nya par, gör det möjligt för keratin att krympa och åter hårdnar och stänger nagelband s skalor.

Varför Hår Visas Bränt

Reduktionsmedlet och svavelbindningar det bryter medan perm processer avger en doft som ofta beskrivs som ruttna ägg eller brinnande hår. Lukta denna lukt dagar eller veckor senare när väta håret tyder på otillräcklig sköljning innan den neutraliserande processen. Hår som har färgats, permanentat flera gånger eller bearbetas för länge innan neutralisering kan visas brännas eftersom svavelbindningar har brutits och reformeras så många gånger de i huvudsak förstörs och nagelband fjäll är alltför svullen och skadad att ligga platt.

Tips för att förbättra Perm Resultat

Olika typer av hår reagerar på kemisk behandling på olika sätt, så välja den mest lämpliga perm för håret och det resultat du vill ha. Observera att en vanlig källa till en "bränd" utseende efter permanentning är inte kemisk alls, men ett resultat av felaktigt linda håret för det. Kamma ändarna släta och skydda med speciella läskpapper, wrap varje perm stav med en lika stor mängd hår och applicera ett protein balsam rutinmässigt, med början en vecka efter att få perm.

Hur att dölja en Jon båt


Jon båtar är små båtar som ligger platt och högt i vattnet, vilket gör dem mycket lättmanövrerad och kunna få igenom mangrove och i grunda stöts. Eftersom jon båtar används ofta för att jaga sjöfågel, har många människor börjat tillämpa en kamouflagebeklädnad till sina båtar. Inte bara är detta en look som uppgraderar en vanlig jon båt, det gör sitt utseende smälter in med bakgrunden, vilket gör det nästan osynlig för spel. Det bästa sättet att kamouflera en jon båt är att slå in den med vattentäta kamouflage vinyl lakan.

Instruktioner

1 Välj rätt färgmönster för den avsedda användningen av jon båten. Om du planerar att använda båten främst för våren och sommaren fiske, välj en crappie eller basmönstret. Om den avsedda användningen av båten är för hösten andjakt i översvämmade skogar, välj en bottom, anka blinda eller oändligt mönster.

2 Vänd jon båten på ett par bockar och låta det torka ut i flera dagar. Om det är en äldre båt och dess vikt återspeglar en hög vattenabsorption, tillåter båten att torka i 30 dagar.

3 Använda en effekt slipmaskin för att avlägsna de översta skikten av återstod, smuts och bubblor på huden på kölen. För metallskrov, använder en 120-slippapper; trä skrov använder en 40-grit. Torka under ytan i 24 timmar.

4 Använd ett måttband och skär tillräckligt två fot breda remsor av vinyl folie att linda hela båtens skrov. Starta vid den fyrkantiga änden av aktern, på den övre relingen kanten på ena sidan av skrovet och låg på första bandet. Dra av pappers självhäftande baksida på remsan och försiktigt trycka en hand på kanten av remsan, bifoga det till skrovet. Håll remsan bort från båten, gå till fören på båten, räta upp anpassningen av bandet på den övre kanten av relingen och bifoga en andra handstora plats.

5 Återgå till utgångspunkten och med hjälp av en roller, rulla självhäftande vinyl remsa på skrovet. När du når fören av skrovet dra bågen lösa änden av remsan och avsluta utrullningen. Upprepa denna process på alla andra remsor som behövs för att täcka skrovet.

Tips

 • Var noga med att välja en vinylmaterial med en matt snarare än en reflekterande yta. Om jon båten är avsedd för sjöfåglar jakt, linda innerväggar och säten i båten.
 • Var försiktig när du arbetar med elverktyg.
Hur att dölja Stretch Marks

Bristningar utvecklas på grund av graviditet, viktminskning eller viktökning, tillväxt sprutar eller hormoner. Dessa röda, ojämna linjer kan vara alarmerande när de dyker upp på din hud, men de brukar blekna till en silvervit nyans. Bristningar aldrig riktigt försvinner, även om du kan täcka upp dem om de bug du. I stället för plastikkirurgi och dyra hudbehandlingar, vidta åtgärder för att dölja era platser med concealer eller brun utan sol.

concealer

Steg 1

Välj en concealer som matchar skuggan av dina hudbristningar. Välj inte en concealer som är för ljus, eftersom det inte kommer att dölja något och kan göra märken ser värre. Plocka en tung concealer som inte kommer att glida av.

Steg 2

Doppa en liten makeup borste i concealer. Med små, mjuka linjer, klappa concealer under varumärkena i ljus lager.

steg 3

Damm en nypa löst puder över concealer för att ställa in makeup på plats.

steg 4

Applicera en klick pärl grädde indragna varumärken; krämen reflekterar ljuset så att bristningar kommer att bli mindre märkbar. Jämna ut grädden över markeringarna försiktigt.

Själv Tanner

Steg 1

Fukta en tvättlapp med varmt vatten, sedan gnugga huden med den med hjälp av små, cirkulära rörelser. Detta exfolierar huden, så själv sol kommer att gå på lättare. Torka dig bra med en handduk.

Steg 2

Applicera själv-utan-sol till dina armar, bål, lår och ben, och gnugga produkten i väl med cirkelrörelser. Applicera själv-utan-sol hela även om du har bristningar endast på benen eller magen. Tillämpa själv-utan-sol endast hudbristningar kan göra dem mer märkbara.

steg 3

Förläng själv sol lätt från anklarna till dina fötter och handlederna på dina händer. Denna blandning gör solbränna ser mer naturligt.

steg 4

Doppa en bomullstuss i några själv sol om dina hudbristningar är vit eller ljus färg. Måla ett tunt skikt av själv-utan-sol över varje märke. Om bristningar är fortfarande synliga efter själv sol torkar, tillämpa en lite mer.

steg 5

Fukta en tvättlapp och torka försiktigt knän, armbågar och fotleder, som är områden som absorberar mer färg än andra delar av kroppen.

steg 6

Tillåta brun utan sol för att torka under minst 10 minuter före påklädning. Undvik svettas eller utföra ansträngande fysisk aktivitet under de kommande tre timmar.

varningar

 • Stretch mark krämer som innehåller en mängd exotiska "mirakel" ingredienser, såsom shea och kakaosmör och aloe vera har inte visat sig vara effektiva på något sätt, enligt Feinstein.

tips

 • Dermatologer kan ha möjlighet att blekna hudbristningar med intensiv puls ljus eller IPL, terapi. Förfarandet blir röd hudbristningar vit. Andra alternativ är en renovering laser och microdermabrasion.
 • Krämer som innehåller alfa-hydroxy syror, vitamin C eller vitamin A kan bidra till att minska uppkomsten av mörka märken.

Saker du behöver

 • concealer
 • Sminkborste
 • Löst puder
 • pärlskimrande kräm
 • tvättlapp
 • Handduk
 • Brun utan sol
 • tops

Problem med att svälja mat


De flesta människor tar för givet sin förmåga att enkelt svälja mat. Men för vissa är svälja ett stort problem. Det är inte konstigt att fler individer inte upplever problem med tanke på att det tar 50 par muskler samt nerver att uppnå handlingen att svälja.

komplex Process

Ett problem kan utvecklas när det finns ett problem med någon del av sväljprocessen, vilket är ganska komplex. När man sväljer, skjuter tungan mat på baksidan av halsen och sedan muskelsammandragningar flytta maten snabbt via svalget, som ligger på baksidan av halsen på upp till toppen av matstrupen. Mat går sedan förbi luftstrupen, som också kallas luftstrupen, in i röret som förbinder halsen och magen, som kallas matstrupen.

ringmuskler

Verkan av musklerna, som kallas sphincters, vilka är cirkulära band belägna vid både toppen och botten av matstrupen, är viktiga. Musklerna öppna och stänga matstrupen så livsmedel kan passera samtidigt underkänna magsyra backspolning. Musklerna tryck sedan maten i riktning mot magen.

esofagus Dysfagi

Om en individ lider av esofagus dysfagi, innebär detta att personen upplever känslan av mat fastnar vid basen av halsen eller bröstet. Detta händer när slutmuskel inte avkopplande tillräckligt för att mat för att komma in i magen. Musklerna i esofagus väggen blir också svag. Resultatet regurgitating mat som ännu inte har haft tid att blandas med innehållet i magen. Maten kommer tillbaka upp i halsen. Äldre människor löper risk att utveckla detta tillstånd, enligt MayoClinic.com, eftersom de har förlorat muskel koordination och styrka.

Spasmer och Förträngning av Striktur

En diffus spasm, som producerar dåligt samordnad esofagus spasmer efter en svalor, gör svälja svårt liksom förträngning av matstrupen förträngning, vilket gör att bitar av mat för att bli instängd och kan orsaka ärrvävnad bildas. Esofagus striktur är ibland en följd av gastroesofageal refluxsjukdom, även känd som GERD, eller på grund av tumörer är närvarande.

Neuorological problem

Neurologiska problem som orsakas av en ryggmärgsskada eller stroke kan leda till sväljningssvårigheter eller ens helt oförmåga att svälja.

Cancer och diverticula

Cancer kan orsaka sväljproblem som kan svalg diverticula, vilket innebär att en påse har bildats och livsmedels uppgifter samla över matstrupen i halsen.

sklerodermi

Personer som lider av sklerodermi kan uppleva svårigheter att svälja som liknar det som sker när man lider av GERD. Detta villkor innebär utveckling av ärr-liknande vävnad, vilket gör vävnader blir hård och stel och som försvagar sphincter.

Hur att dölja en uppsvälld mage med mode

Döljer en uppsvälld mage kräver smarta stylingtekniker och lite uppmärksamhet till ditt val av underkläder. Om uppblåsthet visas högt upp på midjan eller lägre mot bäckenet, kan du dölja svullnad med rätt outfit. Motverka oregelbunden uppblåsthet utan att köpa en större garderob. Håll några klädesplagg till hands för att kamouflera en rundad mage. Style experter menar att flytta mode fokus från magen genom att uppmärksamma andra delar av kroppen.

Steg 1

Sätt på shapewear som bantning trosor med magen kontroll eller en kontroll topp gördel. Var uppmärksam på storleken på plagget; undvika att köpa en storlek för liten. Din shapewear bör minimera uppkomsten av en utskjutande mage, men inte orsaka smärta.

Steg 2

Bära höft krama byxor eller jeans framställda av tänjbar tyg. Du bör undvika att bära hög midja eller urringade jeans som uppmärksammar midsection. Försök mörkt färgade jeans och byxor. Om du upplever magbesvär med svullnad, välja byxor som har en elastisk midja för enklare slitage. Välj byxor som har ett smalt snitt ben för att öka illusionen av en smalare underkroppen.

steg 3

Välj ut en feminin ser topp som strömmar över bålen: En blus som vidgar sig under brösten till midjan i rena färger, eller om du föredrar mönster, välja en blus med vertikala ränder eller små prickar. Prova en flouncy tank stil topp och koppla ihop det med en axelryckning eller en kort jacka i en komplementfärg.

steg 4

Uppmärksamma upp mot halsen och bort från magen genom att lägga till en färgglad halsband till din ensemble. Choker stil och längre halsband göra bra val också. Placera en blommig stift på en jacka axeln eller väcka uppmärksamhet genom att lägga till en färgglad scarf till halsen.

steg 5

Prova en tunika klänning med tre kvartal ärmar och knälånga nederkant. Välj en lätt tyg som bomull och undvika tyger som klamrar sig fast som polyester. A-linje och Empire midja klänningar drar också ögat bort från midsection.

varningar

 • Håll dig borta från blanka tyger som kan göra att du verkar tyngre runt mitten.

Saker du behöver

 • shapewear
 • Hip krama pants
 • flödande toppen
 • Rycka på axlarna
 • kort jacka
 • Halsband
 • Klänning
Hur att dölja kroppsfett med kläder

Dressing att dölja föga smickrande delar av en siffra kan vara en utmaning. Många kvinnor försöker dölja sin kroppsfett i baggy, överdimensionerade kläder, som vanligtvis har motsatt effekt, vilket gör att du ser större Nyckeln är att framhäva dina bästa tillgångar, uppmärksamma mot dina mest smickrande kurvor och bort från dina problemområden.

Steg 1

Välj skjortor som visuellt balansera din ram. Om du har stora höfter och en större derriere, bär böljande skjortor för att balansera dig. Uppmärksamma din lilla övre halvan med V-hals och smycken. Om magen är din största området, bära tröjor med en intressant halsen eller utsmyckning detaljer på toppen för att dra uppmärksamheten bort från din mellersta delen. Ett imperium midjan är allmänt smickrande, eftersom de flesta kvinnor är deras tunnaste under deras byst. Om du försöker dölja en muffin top, ett imperium midjan eller en stegvis skjorta kan hjälpa dölja bula. Skiktning är en annan bra teknik för att dölja fett; de extra lager bidra till att jämna ut klumpar.

Steg 2

Satsa på boot-cut eller byxa skurna byxor om den nedre halvan av kroppen är större. Undvik veckade byxor, byxor med stora fickor och baggy, bredbent byxor. Undvik skinny jeans om du har kurviga lår och höfter - de kommer att skapa silhuetten av en glasstrut. A-line kjolar fungerar bra med en större mittsektion, såsom klockform hjälper till att skapa en illusion av en timglasform. Om du kämpar med en "muffin top" undvika låga byxor, som kommer att driva din fett upp och ut och gör din muffin topp verkar ännu större. Satsa på medellång till höga byxor så att du kan i princip stoppa att muffin topp i. För mer avslappnade dagar, yoga byxor med vikta panelen hjälp dölja en knölig tarmen.

steg 3

Bära svart och andra mörka tyger, som är visuellt bantning. Om du målar ett rum i en mörk färg, verkar det att krympa. På samma sätt, påtagning mörka färger gör att du verkar mindre. Undvik ljusa, intensiva färger, som har motsatt effekt. Om du älskar färg, välja de mindre intensiva versioner såsom rödbrun snarare än rosa eller rost i stället för orange. Eller bära det ljust färgad blus som du älskar i en mörk kostym. Enfärgade kläder tenderar att vara bantning. Om du vill ha två nyanser, bära mörkare nyans på större halv.

tips

 • Om du väljer mönster, välja små till medeltryck i dämpade färger och se till att designen är i proportion till din längd. Om du har ont, hålla fast vid ett litet tryck.
 • Kasta på några klackar, som kan ge en illusion av höjd. Stacy London TLC: s "What not to wear" antyder en spetsig tå sko, vilket förlänger benet. Om du har en större ram, stick med plattformar eller tjockare klackar för att balansera saker.