XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

att linda rep

Ringlande rep och linjen är en viktig del för att hålla en aktiv arbetsområdet rent och fritt från resan och haken faror. Speciellt på båtar, där linor och linjer används i nästan varje aspekt av segling och båtliv, måste en rad ordentligt lindad inte bara för användning lätt men också att bevara sin styrka och integritet.

Instruktioner

1 Rensa i linje med vändningar och knutar. Ta linjen i handen och stå över en klar och ren yta. Mata rep eller linje från den ena handen till den andra. Med den andra handen, kasta linje till marken som du matar den se till att det inte finns några knutar och befria linje eller rep av några veck och vändningar.

2 Loop repet. Håll en arm upp och böja armbågen till 90 grader. Placera änden av repet i ena handen. sedan börja linda repet runt armen, placera den på toppen av din öppen hand och sedan ner runt armbågen och upp igen. Fortsätta att göra så tills du är nära slutet av repet. Se till att linan stannar snyggt sprida ut och även när du går.

3 Linda slutet runt slingan. När du har svept omkring 90 procent av repet runt armen, bort slinga repet från din arm och hålla den med ena handen. Ta överblivna 10 procent och linda den bit runt slinga repet så att det bildar en hals. Tar cirka två eller tre rundor runt slingorna så att det slutna repet tar formen av en bowling stift. Se till att du fortfarande har en hygglig tågända vänster.

4 Ta en bukt. Ta den sista biten av överblivna rep och ta tag i den i mitten. Dra i mitten av den överblivna i hålet mellan det "hals" (de sveper runt slingan) och toppen av repet. Resultatet bör vara en liten ögla som sticker ut på toppen av spolen.

5 Avsluta det. Här kan du antingen mata slutet av repet upp genom bukten du just skapat (som sticker ut på toppen av hela spolen) eller så kan du linda bukten runt spolen. För att göra det senare, gör den övre slingan lite större och sedan sprida det över huvudet på spolen tills den kommer att vila runt halsen på repet. Sedan åt den.

Hur att linda rep för Backpacking


Varje hörn och ravin i skogen döljer en potentiell utmaning. Om firning in i en ravin eller att korsa en flod, erbjuder en robust rep extra balans som krävs för att på ett säkert sätt slutföra uppgiften. Att spänna upp ett rep slarvigt i ryggsäcken, men resulterar i trassel och knutar. Obundet dessa knutar kräver tid och energi bättre ägnas åt själva vandring. Linda repet ordentligt, innan du förvarar den i ryggsäcken, håller repet trasselfri och klar för användning.

Instruktioner

1 Stå upprätt med repet i handen. Drapera den ena änden av repet runt halsen.

2 Linda resten av repet runt halsen i samma riktning som den första spolen. Håll spolarna lös för att tillåta linan att lyftas fri från axlarna.

3 Lyft repet från runt halsen när repet är helt lindad.

4 Hålla repet tillsammans med en hand medan gripa tag i startänden av repet med den andra handen. Vik startänden över sig själv och bildar en krökt sektion, en så kallad "bukten."

5 Wrap den andra änden av repet runt bukten. Börja wrap på bukten är lösa änden och arbeta mot slingan.

6 Passera änden av repet genom öglan i bukten. Dra den lösa änden av bukten att säkra wrap.

Tips

 • Före varje backpacking resa inspektera repet för eventuella skador. Skador, såsom skärsår och skrubbsår, undergräver repet styrka. Ersätta repet omedelbart.
Hur man förlorar 10 pounds per månad genom att hoppa rep

Om du behöver gå ner i vikt, oddsen är bra att du vill vikten att lossna just nu. Det är normalt att vilja se snabba eld resultat från ett träningsprogram, men sanningen är att de flesta friska viktminskning rutiner successivt tempo. Ett rep hoppning program är inget undantag. Även hopprep är en av de högsta kalori-bränning övningar, fortfarande måste du sätta in en betydande mängd tid att göra det om du vill släppa 10 pounds på bara en månad. Du måste också ändra din kost. Alltid rådfråga en läkare innan du försöker en ny diet och träningsprogram.

Steg 1

Beräkna antalet kalorier du bränner i en normal dag utan någon fysisk aktivitet. Detta kallas din basala ämnesomsättning, eller BMR. Män och kvinnor använder olika ekvationer för att beräkna BMR. För kvinnor är det ekvation 655 + (4,35 x vikt i pounds) + (4,7 x höjd i inches) - (4,7 x ålder i år). För män är ekvationen 66 + (6,23 x vikt i pounds) + (12,7 x höjd i inches) - (6,8 x ålder i år).

Steg 2

Uppskatta hur många kalorier du kan bränna genom att hoppa rep. En 160 pund kvinna hoppa rep i 60 minuter bränner cirka 730 kalorier, och en 200-pound man hoppar av samma tidsperiod kommer att bränna 910 kalorier.

steg 3

Kontrollera med din läkare för att säkerställa att hoppa rep är en lämplig övning för dig. Om du har en underkroppen skada, inte har varit aktiva under en lång tid eller är feta, kan du behöva börja med en mer måttlig fitness plan.

steg 4

Hopprep varje vecka för den tid som krävs för att förlora 1,5 pounds. Eftersom du måste bränna eller spara 3.500 kalorier för att förlora ett pund, måste du bränna totalt 5250 kalorier per vecka med hopprep. Med andra ord, måste du hoppa i ungefär en timme per dag om du väger 160 pounds eller cirka 45 minuter dagligen om du väger 200 pounds.

steg 5

Klipp 500 kalorier från din dagliga kost för att förlora ytterligare en pund per vecka. Spåra ditt dagliga kaloriintag, antingen på papper eller med hjälp av en online-mat dagbok. Minska kalorier genom att ersätta hälsosamma livsmedel som frukt och grönsaker för bearbetade livsmedel, tjänar mindre portioner, välja vatten istället för tomma kaloririka drycker som läsk och skära ut desserter eller bearbetade måltider.

steg 6

Bedöma dina framsteg noggrant genom att väga dig själv innan du börjar planen. Väg dig igen efter månad hoppar träning. Var medveten om att hoppa rep är en krävande, hög slag övning som sätter en stor mängd tryck på vaderna och ben, så ta en paus eller byta till en annan konditionsträning om du börjar känna stam eller smärta när man tränar. Du kommer fortfarande att bränna kalorier, men dina framsteg kan vara något långsammare.

varningar

 • Sluta hoppa omedelbart om du känner någon smärta.
Hur man blir 20 pund i tre månader genom att hoppa rep

Att förlora 20 pounds i tre månader är inte en enkel uppgift, men med hjälp av ett hopprep är ett roligt och billigt sätt att sprida de extra pounds. Beroende på hur snabbt du hoppa och hur mycket du väger, kan du bränna över 1000 kalorier per timme rep hoppa utan att investera mer än $ 5. Hopprep, som du enkelt kan bära någonstans, gör lite buller. Eftersom du kan hoppa rep i steg tio minuters hela dagen, det är en idealisk träningsverktyg.

Beräkna kalorier

Steg 1

Räkna ut hur många kalorier du bränner från att hoppa rep. Siffrorna varierar beroende på din kroppsvikt och träningsintensitet. Om du väger 130 pounds, en timmes snabba rep hoppning bränner 708 kalorier, medan en timmes långsammare tempo hoppning bränner 472 kalorier. Omväxlande snabb- och lugnt tempo hoppning kommer att tillfalla en brännskada av 590 kalorier per timme, eftersom även när du hoppar i långsammare takt, fortsätter kroppen att bränna kalorier på högre intensitet. Vid 190 pounds, kommer samma alternerande mönster av snabba och långsamma hoppning bränna 862 kalorier per timme.

Steg 2

Räkna ut hur många kalorier du behöver för att minska i din kost. Om du planerar att förlora 20 pounds genom motion, behöver du inte att klippa extra kalorier. Om du bara kunna bränna en del av kalorierna, kan de återstående kalorier minskas genom kostförändringar. Till exempel, om du bränner 500 kalorier per dag medan hoppa rep, du kan fortfarande nå ditt mål viktminskning genom att minska ytterligare 278 kalorier från ditt matintag.

steg 3

Dokumentera dina framsteg. Börja med att väga sig och ta dina mått - överarm, bröst, midja, höfter och lår. Väga och mäta dig själv varje vecka. dokumentera även ditt dagliga kaloriintag. För noggranna beräkningar, hålla en logg på nätet eller i en journal. Exakt spårning håller dig på rätt spår för att nå din tremånaders mål.

Workout

Steg 1

Välj ett hopprep baserat på dina personliga preferenser. Testa olika modeller inklusive plast hastighet rep, läder och nylonrep. Hantera stilar varierar också. Välja rätt längd genom att stå på mitten av repet. Handtagen ska komma till mitten av bröstet när den dras spänd.

Steg 2

Klä på lämpligt sätt för Hoppning genom att bära skor som dämpar bollar av dina fötter och kläder som tillåter rörelse utan att vara alltför lös.

steg 3

Gå eller cykla ett par minuter innan hopprep träning för att värma upp. Efter träningen, gå eller cykla i måttlig takt för att svalna.

steg 4

Hålla ihop knäna lätt böjda när man tränar för att möjliggöra stötdämpning. Välj din träning plats baserat på inverkan på lederna. Undvik betong, och använda en löparbana, träningsmatta, trägolv, tennisbana eller matta.

steg 5

Variera din hopprep träning genom att inkludera drag som körs på plats eller jumping jacks. Spela musik som innehåller samma slag per minut som takten du försöker underhålla.

steg 6

Överväg att använda hoppa rep som en del av en crosstraining rutin tills du bygga tillräckligt kompetens och uthållighet för att hoppa till en hel timme. Till exempel, om en person som väger 160 pounds bara kan hoppa i 30 minuter, kunde han också cykel på 12 till 13 km / h under 30 minuter för att bränna cirka 300 extra kalorier.

Minska kalorier genom kost

Steg 1

Klipp ut socker för att möta 778 kalorier per dag underskott som behövs för att förlora 20 pounds i tre månader. Till exempel, klippa ut två choklad kakor med vit fyllning minskar din dagliga totalt med 160 kalorier.

Steg 2

Minska mängden fett som du använder i matlagning. Varje matsked olja lägger 120 kalorier till din måltid, så fräs i non-stick matlagning spray eller hönsbuljong för smak och mättnad samtidigt som man skär kalorier.

steg 3

Välj färsk frukt istället för juice. En halv kopp apelsinjuice är 110 kalorier, medan en medelstor apelsin är endast 62 kalorier. Denna omkopplare sparar nästan 50 kalorier per dag.

steg 4

Undvik sötade drycker som läsk eller café mochas. Hoppa över en 12-ounce servering av soda sparar mellan 140 och 170 kalorier varje dag och passerar på 20-ounce cafe mocha kan spara över 300 kalorier om du brukar använda helmjölk och vispgrädde.

varningar

 • Hoppa rep är högintensiva hjärt konditionsträning träning; Kontrollera med din läkare innan du börjar.

tips

 • Arbetet i enlighet med din kondition och öka din hastighet och intensitet när du bygger styrka och uthållighet.
 • Skapa en CD eller spellista med din favoritmusik som varar den tid du vill träna för att hålla dig från att ständigt tittar på klockan.
 • Drick vatten före, under och efter träningspasset för att stanna hydratiserade.
 • Ett pund är lika med 3.500 kalorier för lagrad energi.

Saker du behöver

 • Kalkylator
 • Tidning
 • Skala
 • Tyg måttband
 • Hopprep

Hur att hoppa rep för att förbättra hastigheten


Hastighet är en viktig faktor i många sporter, inklusive fotboll, basket, boxning och volleyboll. Du kan utveckla din hastighet genom att utföra tävlar och andra sporter-specifika övningar, men du kan också använda ett hopprep och utför en övning som kallas hög knä spurter. Denna specifika övning kommer inte bara att bidra till att förbättra hopprep hastighet, men sportspecifika hastighet samt.

Instruktioner

1 Höga knä sprintar bäst utförs med ett hopprep som är rätt längd. När man står på mitten av repet med fötterna ihop, bör handtagen nå dina armhålor. Om repet är för lång, knyt en knut eller två i mitten för att förkorta den. Om handtagen inte når dina armhålor, får en längre rep.

2 Värm upp i tre till fem minuter genom att utföra några enkla tempo hoppa rep, följt av ledrörlighet och dynamiska flexibilitet övningar. Fokusera din uppmärksamhet på dina fotleder, knän och höfter.

3 Med repet på golvet bakom dig och fötterna ihop, använda dina axlar och handleder att svänga repet upp och overhead, hoppa när den närmar dina fötter. Håll armarna av sidorna och händerna på runt hip-nivå. Mark lätt på bollar av dina fötter och upprepa. Håll upp huvudet och lyft bröstet - tänk "lång." Fortsätt tills du har etablerat en bekväm rytm.

4 Från dubbelfotade hopp, övergång till jogging lätt på plats. Gör dina fotsteg så lätt som möjligt. Upprätthålla en upprätt hållning.

5 Höja knäna och öka hastigheten av repet. Låren bör komma upp till ungefär parallellt med golvet. Luta sig framåt något från höfterna. Öka benet hastighet gradvis tills repet och fötterna rör sig så fort som möjligt.

6 Fortsätt tävlar om plats för 20 till 30 sekunder eller tills du känner att du börjar sakta ner på grund av trötthet. Efter avslutad, bromsa och stanna i 60 sekunder eller fortsätta i en avslappnad för återvinning. Upprepa ytterligare fem uppsättningar.

Tips

 • Hopprep på en förlåtande yta såsom en fjädrande trägolv för att minimera risken för skador.
 • Bär stötdämpande, stödjande skor.
 • Använd en tunn plast eller läder rep snarare än en tjock bomull rep för maximal hastighet.
 • Kontrollera med din läkare innan du börjar en ny övning rutin; särskilt om du är överviktig, har varit helt inaktiva i tre månader eller mer eller för närvarande lider av någon allvarlig sjukdom.
 • Se till att ha tillräckligt med utrymme omkring dig att hoppa rep utan att träffa något eller någon.

Boxning innebär mer än att kasta slag. En konditionering program för boxning bör inriktas på att förbättra kondition och styrka. Hoppa rep är ett sätt att förbättra din uthållighet och koordination.

Instruktioner

1 Välj rep som är 8- till 10-fot lång. Denna storlek kommer att fungera för de flesta vuxna. Bär crosstraining sportskor. De ger mer kudde än boxning skor. Inte hoppa rep på en hård yta, såsom betong. Välj en plats som ger stötdämpning, såsom en matta eller en utomhus löparbana.

2 Håll ett handtag hopprep i varje hand. Börja långsamt och rotera repet över huvudet. Hoppa när linan träffar marken. Gradvis öka hastigheten du roterar repet. Detta kommer att tvinga dig att hoppa snabbare.

3 Landa mjukt. Hålla de flesta av din vikt på tårna. Detta bidrar till att upprätthålla balansen och kommer att ha mindre påverkan på lederna. Håll bröstet upp och undvika avrundning axlarna.

4 Lägg mellanrum i din konditionering program. Boxare behöver skurar av energi under en match. Gör intervallträning bidrar till att öka en boxare kondition. Hoppa på en ökad hastighet i två till tre minuter sedan sakta ner din hoppning. Håll repet i ena handen och blanda från sida till sida för att hämta andan.

5 Bygga uthållighet. Som en del av din konditionsprogram, hoppa rep för femton till tjugo minuter varannan dag. Det kan ta tid att bygga upp till denna nivå. Öka din hoppning tid av en minut om dagen för att bygga till tjugo minuter.

6 Ändra din rutin. Rotera repet bakåt för en minut. Hoppa med fötterna något bredare än axelbrett isär. Hoppa med knäna högt. Genom att ändra din hoppning rutin, hindra dig tristess.

7 Skapa en krets genom att hoppa rep för en minut sedan tillsätta en uppsättning av armhävningar, sit-ups eller crunches. Detta är en form av krets utbildning och bidrar till att öka styrka och uthållighet.

Avstånd att linda en fot Arch


Svullna eller smärtsamma fotvalv är vanligtvis ett resultat av ett tillstånd som kallas "pes planus" eller pronation, som uppstår när foten saknar en tillräcklig stödjande båge i mitten av foten. De kan också vara resultatet av benskydd spjälor, hälsporre och Plantarfasciit. Lyckligtvis kan smärtan förhindras genom att linda bågarna för ytterligare stöd.

Välj din Bandage

Även om det finns många dyra fot wraps som omslag dina bågar, är allt du verkligen behöver en elastisk binda från den lokala apotek. Välj ett bandage som är minst tre inches bred och glöm inte tejp. Tejp finns också på apotek. Välj medelbredd (cirka en halv inches) för bästa resultat.

Linda Adhesive

Bågarna sträcker sig från mitten av foten i sulan, så du måste se till att hela detta område tillräckligt stöd. Börja genom att linda tejp runt den yttre diametern av foten, med början under pinkie tån och slutar under stortån. Bandet på insidan bör vara tät, men lämna en del rum på utsidan av foten (mellan pinkie tån och den yttre häl). Använda limmet runt hela foten, snarare än bara i mitten, kommer att ge extra stöd och skydd för framfoten.

Inslagning Bandage

Applicera bandaget över framfoten och fotsulan, med början under tårna och sträcker sig hela vägen tillbaka till början av hälen. Varje bit av band ska överlappa och täcka tejp. Linda bandage runt hela foten för att ge extra stöd. Bågarna bör vara helt täckt, inklusive fotsulorna. Tape bandage med ett par bitar av tejp.

Ändring av Bandage

Du kan lämna din fot båge wrap på plats för upp till tre dagar, och bandage bör förbli på plats efter duschar, beroende på tillverkaren. Om fot wraps är ineffektiva, se din läkare för ytterligare förslag behandlings.

Hur att hoppa rep för stark och snabb Legs


Hoppa rep är en effektiv konditionsträning, men kan också användas för att utveckla benet hastighet och styrka. Boxare och andra idrottare har använt hopprep i åratal för att utveckla dessa fitness egenskaper. Se till att din hopprep är rätt längd genom att stå på mitten och dra handtagen upp till armhålorna. Om ändarna av repet nå dina armhålor, det är rätt längd. Om den är för lång, knyta en knut eller två i mitten av repet för att förkorta den. Om det är för kort, kassera den och välj en annan.

Instruktioner

dubbla unders

1 Håll handtagen och stå med fötterna ihop och mitten av repet bakom dig. Dina armbågar i sidorna och hålla händerna på höfthöjd.

2 Med hjälp av handlederna, flick rep upp och över huvudet. När repet närmar fötterna, hoppa över. Mark lätt på bollar av dina fötter. Fortsätt svänga repet overhead och hoppa. Etablera en stadig men rask takt.

3 När du är klar, öka hastigheten på dina rep svängar och hoppa något högre. Repet bör nu gå två gånger per enda hopp. Detta kallas för en dubbel under. Mark lätt på bollar av dina fötter och återgå till att hoppa rep normalt.

4 Utför en andra dubbel under och återgå till att hoppa rep normalt. Försök att länka två, tre, fyra eller flera dubbel unders tillsammans. Tränar regelbundet tills du kan göra 20 eller flera dubbel unders i en enda uppsättning.

Hög Knee sprint

5 Håll handtagen och stå med fötterna ihop och mitten av repet bakom dig. Dina armbågar i sidorna och hålla händerna på höfthöjd.

6 Med hjälp av handlederna, flick rep upp och över huvudet. När repet närmar fötterna, hoppa över. Mark lätt på bollar av dina fötter. Fortsätt svänga repet overhead och hoppa.

7 Växla från dubbel foten hopp att jogga på plats. Fortsätt tills du har etablerat en stadig men rask takt.

8 Öka hastigheten på dina fötter och repet svängar. Under 10-tal steg, öka höjden på knäna tills låren är parallella med golvet.

9 Behåll din hög knä åtgärder och öka hastigheten på din lina vänder tills du kommer så fort du kan. Upprätthålla denna takt i 30 till 60 sekunder eller så länge du kan.

Tips

 • Värm upp gradvis innan du försöker dessa övningar.
 • Öva hoppa rep regelbundet för att behärska dubbla unders och hög knä spurter.
 • Bär vadderade, stödjande skor för att minimera risken för skador.
 • Se till att din träning område är fritt från hinder.

Ett enkelt sätt att få i slutet av ett rep över en hög gren, eller över en klyfta, är att fästa en ände av repet till något tungt som kan kastas, som en sten. Knyta en lina till en rund sten eller en sten utan många kanter, är dock en bit av en hjärna teaser. Det verkar som det ska vara enkelt, men i praktiken är faktiskt ganska svårt. Men genom att använda en apa knytnäve knut kan du enkelt få en rund sten till slutet av ett rep.

Instruktioner

1 Placera sten på en plan yta. Ge dig själv om två fötter rep att arbeta med, förutsatt att din sten är ungefär lika stor som en baseboll. Din rep bör vara tillräckligt lång, minus två fötter du använder för apan näve knuten, att kasta repet där det är du planerar att kasta det. Så till exempel, om du kastar berget över en trädgren, det bör vara tillräckligt rep för att nå från marken, till filialen och tillbaka till marken, plus ytterligare två fötter för knut.

2 Linda repet runt stenen tre gånger, så att linan ligger plant på ytan av vad du har placerat berget på. Hålla dessa slingor något lös, och inte för hårt på ytan av berget.

3 Passera den aktiva änden av repet över toppen av berget och under öglorna av rep på den andra sidan.

4 Wrap stenen tre gånger, denna gång linda toppen och botten av berget, liksom de tre första loopar, men inslagvinkelrätt mot den första uppsättningen av tre slingor.

5 Passera den aktiva änden av repet genom mitten igen, under den sista uppsättning av tre wraps och ovanför berget.

6 Linda stenen tre gånger till med repet, denna gång inslagning vinkelrätt mot den andra uppsättningen av tre slingor, kommer inuti den första uppsättningen av tre slingor. Berget bör nu lindas på X, Y och Z-axlarna.

7 Knyt en knut i den aktiva änden av repet och stoppa in knutna änden i vaggan du har skapat runt berget. Dra varje slinga som du gjorde runt berget i sin tur, tills allt är tät och berget tätt innesluten i slingor av rep.

8 Kasta sten, och när du är klar med det, så småningom lossa varje omslag av apan näve knuten tills du kan hämta knutna änden av repet och demontera apan näve knuten.

Tips

 • En pinne eller en rektangulär sten kräver mycket mindre komplexa knutar och fungerar lika bra för att kasta i slutet av ett rep.

Precis som alla rep, bara docka linjer spolen på rätt sätt i en riktning. De delar av bryggan linjen antingen twist moturs (kallas "vänster låg") eller medurs (en "höger lay"). Vänster som rep måste lindas ned moturs. Likaså docka linjer med en höger låg - den i särklass vanligaste konstruktionen - måste lindas medurs för att bilda en kompakt spole som lätt kan lagras i ett däck skåp eller andra lagrings boende ombord båten.

Instruktioner

1 Hålla linjen med båda händerna, bara förbi ögat skarv i slutet av raden. Ta tag i slutet av repet närmast ögat i höger hand, som sträcker sig höger arm från kroppen, sedan öppna din högra hand med handflatan upp och linjen ligger över vänster handflata. Ta inte med ögat skarv i spolen.

2 Samla en slinga av docka linje med vänster hand, om den över höger handflata. Samla annan slinga av docknings linje med vänster hand och lägg den i höger handflata. Upprepa tills du har tre slingor i din högra hand.

3 När du har samlat tre slingor, lägga slingor på dina däck med ögat av dockan linjen på botten av spolen. Fortsätt om ytterligare slingor ovanpå de tidigare bildade slingor med höger hand, vrida varje ny slinga av dockan linjen något som du lägger den ovanpå spolarna redan på däck.

4 Linda en bit av "små saker" (garn, eller en sträng ur en bit av gamla eller skadade linje) runt sidan av spolen motsatt ände av den lindade linje och säkra de små sakerna med en fyrkant (rev) knut. Låg eller lämna den hoprullade docka linje i lämpliga lagringsutrymme.

Tips

 • Håll Dock linjer i gott skick genom att lagra dem borta från direkt solljus och spray.
 • Ändarna på docka linjer görs vanligen upp till permanenta slingor, som kallas "ögon", som fästas till pollare eller knapar på en brygga vid dockning. Dessa ögon utgör inte någon del av spolen när linjen är lindad; de är behandlas som om de är helt enkelt änden av linjen och som under och på toppen av spolen
 • Dock linjer bör inte lämnas lindad på däck eftersom de utgör en snubbelrisk.