XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

är melon bra för erektionen

Hur är meloner bra för dig?

Först odlas nästan 4000 år sedan, meloner lukta och smaka sött, ger minimala kalorier och lägga till färg till dina måltider. Och de ger också en rad näringsämnen som hjälper dig hålla sig frisk och känna ditt bästa. Oavsett om du föredrar vattenmelon, cantaloupemelon, honungsdagg eller en mängd olika meloner, tilltalande smak berör endast ytan när det gäller fördelarna med meloner i din kost.

Grunderna

Meloner, som squash, är medlemmar i jättepumpa familjen. Även vattenmelon, honungsmelon och cantaloupemelon är bland de mest populära frukter i melon familjen, andra sorter inkluderar horn, Casaba och banan meloner. Låg energitäthet är en primär fördel av meloner, vilket innebär att de hjälper dig att lägga volym till din diet utan stapla på ett stort antal kalorier. De Centers for Disease Control and Prevention noterar att låg-energitäthet livsmedel kan hjälpa dig att känna full och nöjd med färre kalorier.

Näring

Även näringsinnehållet i melon typer varierar, de flesta är bra källor av viktiga vitaminer och antioxidanter. Till exempel, Casaba, cantaloupemelon och honungsdagg meloner är bra källor till vitamin B6, niacin och folsyra. Vattenmelon ger lykopen, en cartenoid som ger meloner sin färg och kan enligt American Cancer Society, har en skyddande effekt mot lung-, prostata- och magcancer. Dessutom, 4,8-oz. delar av honungsmelon och cantaloupemelon ge 45 procent och 80 procent av det dagliga värdet av vitamin C, respektive.

Frukt i kosten

Inklusive sorter av meloner i din kost hjälper dig att uppfylla den amerikanska Department of Agriculture rekommendation av 1,5 till 2 koppar frukt dagligen för vuxna. De flesta människor behöver för att inkludera mer frukt och grönsaker i sin kost, vilket kan ha en positiv inverkan när du begränsa kalorier eller helt enkelt försöker att konsumera en balanserad, hälso centrerad kost. En kolesterol och fettfri mat, meloner varierar i kalorier från 24 till 32 kalorier per halv-kopp servering, enligt nätverket för en sund Kalifornien.

överväganden

Även om meloner är packad med hälsosamma näringsämnen, förberedelserna skyddar dig från eventuella föroreningar som lurar på utsidan. CDC rekommenderar att tvätta oklippta meloner i tvål och varmt vatten för att förhindra överföring av föroreningar från skalet till insidan av melon. När du har klippt en melon, kan du säkert lagra den skurna frukten i en täckt behållare i kylskåp i upp till tre dagar, enligt CDC.

Är Ampalaya eller bitter melon bra för kroppen?

Bitter melon, eller ampalaya, är en mycket näringsrik tillägg till din diet, och innehåller också potenta fytokemikalier som verkar för att inhibera cell oxidation och cancer. Enligt en artikel 2009 i "Oxidativ medicin och Cellular livslängd," bitter melon visar löfte som en antioxidant och kan också sänka blodsockret. Diskutera alla medicinska och näringsfrågor med din vårdgivare.

Beskrivning

Bitter melon går under många namn, inklusive bitter jättepumpa, papailla, balsam äpple, karela och ku Gua. I Sydostasien, Karibien och Sydamerika, kockar lägga bitter melon till maträtter, där det ger en sammandragning bett. Den bittra melon frukt framställs av en smal, klättring vinstockar som växer på tropiska regioner, inklusive östra Afrika och Amazonas. Bitter melon har en distinkt utseende som har en gurka liknande form, ljust grön färg och många gropiga knölar på det yttre skalet. Ursprungsbefolkningen traditionellt används det som en medicin, enligt naturopath Leslie Taylor i sin bok, "helande kraft regnskog örter."

traditionella användningsområden

För Amazonas lokalbefolkningen och inhemska stammar, är bitter melon anses vara ett effektivt botemedel mot sjukdomar som hepatit, cancer, virus, parasiter och matsmältningsbesvär. Dessutom använder de fruktens frön, kött och blad för behandling av malaria, eksem, låg sexlust, kolik och feber. De ger en te gjort av bladen till diabetiker att sänka sitt blodsocker, en användning som nu stöds av vetenskaplig forskning. I Mexiko, örter använda hela anläggningen för att behandla dysenteri, medan de äter roten som ett afrodisiakum, enligt Taylor. Konsultera en läkare innan du använder bitter melon att behandla en sjukdom.

Vetenskaplig forskning

En översiktsartikel i maj 2011 frågan om "Current Molecular Medicine" konstateras att bitter melon innehåller över 20 bioaktiva föreningar som bidrar till dess terapeutiska värde. EF Fang, artikelns författare, lauds frukten som ett "överflöd av hälsa", och pekar på dess visat antitumör och anti-virala egenskaper. I ett provrör studie publicerad i en 2010 frågan om "Pharmaceutical Research," bitter melon verkar för att förebygga och behandla cancer. Enligt studien, beståndsdelar i bitter melon verkar hindra eller döda cancerceller medan icke-cancerceller intakta.

Säkerhet

Bitter melon är kontraindicerat för gravida kvinnor, eftersom det stimulerar livmodern, skriver Taylor. Ammande kvinnor bör undvika det liksom. Djurförsök har visat bitter melon anti-diabetes egenskaper. Om du är diabetiker eller hypoglykemiska, tala med din läkare innan du använder denna växt.

Är Melon bra för att försöka gå ner i vikt?

Meloner är en del av jättepumpa familjen. Vattenmeloner, honungsmelon och cantaloupemelon är de vanligaste sorterna, och även odlas främst under sommarmånaderna i USA, kan du ofta importerade meloner året runt. Andra mindre vanliga sorter inkluderar Casaba, Crenshaw och persiska. Alla meloner är naturligt låg i kalorier, högt i viktiga näringsämnen och kan hjälpa dig i en mängd olika sätt när du försöker gå ner i vikt.

Viktminskning Fördelar

Minska dina kalorier och begränsa mängden av bearbetade sötsaker du äter kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Till skillnad från bearbetade desserter, har meloner naturligt socker, som hjälper Sug på karamellen och kan göra det möjligt för dig att motstå äta kaloririka, mindre hälsosamma desserter. En publikation från Centers for Disease Control and Prevention visar att frukter som meloner kan hjälpa dig både förlora och bibehålla en hälsosam vikt.

Låg i kalorier

Meloner såsom cantaloupes, vattenmelon och honungsmelon är en låg energitäthet livsmedel. Livsmedel med låg energitäthet erbjuder några kalorier i en större volym av mat. Vattenmelon, cantaloupemelon och honungsmelon har 46, 53 och 61 kalorier per 1 kopp tärnade frukt, respektive. Välja melon som en sida skålen i stället för ljus, konserverade persikor sparar 81 kalorier. Ju högre vattenhalt i meloner hjälper dig att hålla fullt ut, vilket kan hjälpa dig att kontrollera mängden mat och kalorier du äter samtidigt gå ner i vikt. Dessutom, läkare Arne Astrup och författare av en studie som publicerades i september / oktober 2008 frågan om "Journal of Parenteral och Enteral Nutrition" anger att livsmedel med låg energitäthet och låg fetthalt kan bidra till att minska vikten och risken för att utveckla typ 2 diabetes.

näringsämnen

Näringsämnena i meloner är en viktig del av din diet, som meloner innehåller både vitamin C och vitamin A. Cantaloupe innehåller det mesta av båda vitaminerna, med 56 mg C-vitamin, och 264 mikrogram RAE av vitamin A, vilket är ungefär 30 procent av en manlig vitamin A krav och 37 procent av en kvinnlig krav. Andra näringsämnen i meloner som kan hjälpa dig att äta en balanserad kost medan förlora vikt är kalium, folat, selen och kolin. 2010 Dietary riktlinjerna rekommenderar att vuxna äter mellan 1400 till 1800 kalorier per dag behöver 1 1/2 koppar frukt varje dag för att stanna på rätt näring, både under diet och under vikt underhåll.

strategier

När du ersätta kalorifattig meloner för högre kalori mat, minska du ditt kaloriintag, vilket är ett krav för att förlora vikt. Äta 1 1/2 dl melon och en kopp grekisk yoghurt för en frukost under 200 kalorier. Använd 1/2 kopp melon som en förmiddag eller eftermiddag mellanmål. Kombinera melon med andra färska, styckade frukter för en fruktsallad eller som en toppning för fettfri glass eller yoghurt. Även melon kan hjälpa dig att uppfylla din viktminskning mål, undvika att äta meloner uteslutande, som din kropp behöver protein från kött eller bönor, komplexa kolhydrater från bröd och grönsaker, mejeriprodukter från mjölkprodukter och hälsosamma fetter.

Bra mellanmål för barn


Ger goda snacks för dina barn är faktiskt en mycket mindre utmanande än du förväntar dig. Du kan ge hälsosamma alternativ till skräpmat och med lite kreativitet kan du skapa ett mellanmål upplevelse som är roligt och spännande liksom hälsosamt för dina barn.

Kul med frukt och grönsaker

Barn är ofta fascinerad av spännande livsmedel och kan uppmuntras att prova nya, nyttiga snacks om de skärs i udda former. Försök att skära nya frukter och grönsaker som du kommer att införa dina barn till former såsom halvmåne kiwi, melon sfärer eller jicama kuber. Föräldrar kan också använda kreativitet för att göra bra mellanmål för barn som doppa en banan i yoghurt, rulla den i krossad spannmål och placera den i frysen för att skapa en alternativ fryst behandla söta popsicles. Kombinera frukt såsom en banan, frysta jordgubbar och låg fetthalt yoghurt, och blanda för att göra en hälsosam smoothie mellanmål.

Grönsakssoppor göra ett bra mellanmål som barnen kan förbereda sig i mikrovågsugn och äta med fullkorns kex eller pretzels. Servera en bakad potatis med salsa och ost eller skapa en veggie collage med hjälp av blomkål för moln, broccoli för träd, tomater och morot blommor med selleri stjälkar och en skiva av squash för en solen. Skapa finger-mat snacks som är barnvänliga genom att mellanmål kabobs gjorda av druvor och ost som glider på salta pinnar.

Kreativa mellanmål Idéer

Använd olika kakmått att skära ut former av smörgåsar att skapa olika, spännande formade smörgåsar såsom hjärta, stjärna eller smiley. Kasta bröd och välja en tortilla att tjäna med senap, låg fetthalt lunch kött såsom skinka eller kalkon med ost; rulla ihop och servera för ett bra mellanmål för dina barn. Gör dina barn att skratta med en inside-out smörgås genom att linda lunch kött och skivad ost runt en sesam pinne

Friska söta mellanmål

Skapa en banana split alternativ genom att fylla en banan med ditt val av fryst yoghurt smaker och strö med granola eller fullkornsris spannmål. Locka dina barn med en hälsosam version av en stenig väg öken genom att krossa en Graham kracker i låg fetthalt chokladpudding och stänka det med miniatyr marshmallows. Utforma en parfait gjord av lager av låg fetthalt vanilj yoghurt, blåbär, mandarin apelsiner och / eller jordgubbar och granola, eller skapa en bärbar bra mellanmål för dina barn genom att fylla upp en våffla kon med färsk frukt såsom jordgubbar, hallon och blåbär och topp med låg fetthalt vanilj yoghurt.

Förteckning över livsmedel Bra för Pre-diabetiker

Pre-diabetes är ett tillstånd som kännetecknas av blodsocker som är högre än normalt men inte alltför hög för att diagnostiseras med diabetes. De flesta människor med pre-diabetes utveckla typ 2-diabetes inom 10 år, enligt National Institute of Diabetes and Digestive och njurpåverkan. Om du har pre-diabetes, det bästa sättet att förhindra uppkomsten av typ 2-diabetes är att förlora 5-7 procent av din nuvarande kroppsvikt genom att följa en hälsosam diet. En hälsosam kost består av en mängd olika livsmedel från var och en av de livsmedelsgrupper.

Korn och stärkelse

Korn och stärkelse utgör en viktig del av din kost för pre-diabetes. Det belopp du behöver beror på din ålder, kön och aktivitetsnivå, men varierar från ca 6 till 8-oz. en dag för de flesta vuxna över 19 års ålder För hälsa och viktkontroll, US Department of Agriculture rekommenderar att du gör minst hälften av din säd och stärkelse val hela korn. En hela korn mat har mer fibrer än en raffinerad korn mat. Fiber i livsmedel tar längre tid att smälta hjälpa dig att känna mätta längre. Bra spannmål och stärkelse val för pre-diabetiker inkluderar fullkornsbröd, hela korn spannmål, brunt ris, hela korn pasta, fullkorn kex, pretzels, havregryn, quinoa och popcorn.

frukt

Frukter ge vitamin A, vitamin C, folat och kalium. För pre-diabetes försöka äta 1-1 / 2 till 2 koppar frukt per dag. Att hjälpa till med viktkontroll, äta hela frukten är ett hälsosammare val än att dricka juice på grund av dess fiberinnehåll. Bra frukt val för pre-diabetes omfattar äpplen, apelsiner, bananer, päron, persikor, plommon, vindruvor, körsbär, meloner, bär, torkad frukt, osötad konserverad frukt och juice utan tillsatt socker.

Grönsaker

Grönsaker göra ett bra val för pre-diabetes viktminskning eftersom de är låga i kalorier och hög halt av vitaminer, mineraler och fibrer. US Department of Agriculture rekommenderar två till tre koppar grönsaker per dag. Förutom att hjälpa dig gå ner i vikt, kommer höga intag av grönsaker hjälpa till att förebygga hjärtsjukdomar, diabetes och vissa cancerformer, enligt USDA. God mat alternativ inkluderar broccoli, brysselkål, morötter, gröna bönor, spenat, blomkål, vitkål, paprika, zucchini, grönkål, tomater och sparris.

Kött och bönor

Kött kan vara en källa av kalorier och fett i kosten. För att begränsa ditt kaloriintag för pre-diabetes viktminskning, välja mer magert kött såsom fjäderfän utan skinn, fisk, skaldjur, skinka, fläskkarré, oxfilé och mager köttfärs. Äta mer kött alternativ, såsom bönor, kan också hjälpa dig att minska din kalori- och fettintag. Förutom att vara en bra källa till protein, bönor innehåller också höga halter av fiber och folat. De flesta vuxna behöver 5 till 6 1/2 oz. av kött och bönor om dagen.

Mjölk

Mjölk kan också vara en källa till fett och kalorier, så välj låg fetthalt och fettfri mjölk och mejeriprodukter för kalori-kontroll. De flesta amerikaner inte får tillräckligt med kalcium i sin kost och USDA rekommenderar tre portioner eller koppar mjölk om dagen. En portion är lika med en kopp mjölk eller yoghurt, 1-1 / 2 oz. av naturlig ost eller 2 oz. av smältost. Bra mjölk val för pre-diabetes innefattar skummjölk, en procent fetthalt, fettfri eller fettsnål yoghurt och fettfri eller mager ost.

oljor

Oljor är en koncentrerad källa för kalorier och intag måste begränsas, särskilt när man försöker gå ner i vikt. De flesta vuxna behöver 5-7 tsk. av olja, enligt USDA. Oljor är låg halt av mättat fett och göra hälsosamma val än fett, som smör. Bra olje val för pre-diabetiker inkluderar olivolja, vegetabilisk olja, safflorolja och rapsolja. Nötter, frön och avokado är naturligt rik på hälsosamma oljor och även göra bra val i små mängder för pre-diabetiker.

Astma är en kronisk sjukdom som påverkar andningsorganen. Enligt Centers for Disease Control cirka 16,2 miljoner vuxna amerikaner och 6,7 miljoner barn lider av astma. Astma orsakar kvävning och begränsar andningen. Astma triggers inkluderar stress, livsmedelsfärger, allergier, mögel och husdjur ilska. Ett sätt att bekämpa astma är att hålla kroppen frisk genom att ta vitaminer.

C-vitamin

Ta 3000 mg C-vitamin dagligen. Vitamin C bygger kollagen i huden, har en frisk mun och styr välbefinnande blodkärl. C-vitamin hjälper till att hålla dina luftvägar stängs under astma flareups. Låga nivåer av vitamin C har kopplats till en ökad risk för astmaattacker. Äta grapefrukt, apelsiner, jordgubbar, spenat, kål, meloner och tomater för att öka din intaget av vitamin C.

quercetin

Ta 1000-2000 mg quercetin. Quercetin är en flavonoid som skapats av frukt och grönsaker. Quercetin är en antioxidant näringsämne som bekämpar fria radikaler skador på kroppen. Det har också antihistamin och anti-inflammatoriska egenskaper. Quercetin hindrar kroppens immunförsvar från att släppa histaminer som orsakar allergiska reaktioner och astmaanfall. Ät citrusfrukter, äpplen, lök, olivolja, te, persilja, vindruvor, körsbär och bär för att få quercetin.

vitamin E

Ta 400 lU av vitamin E dagligen. Vitamin E skyddar cellerna från fria radikaler. Denna antioxidant vitamin hjälper kroppen genom att förbättra cirkulationen och vävnadsreparation. Bra cirkulation hälsa uppmuntrar läkning efter astmaanfall. Livsmedel som innehåller mycket vitamin E är äpplen, jordnötter, spenat, björnbär, vetegroddar, vegetabilisk olja och mango.

kolin

Ta 3 gram kolin, ett B-vitamin per dag. Kolin hjälper till att bygga cellmembran och hjärnvävnad. Det gör detta genom att minska symptom i samband med astma, vilket gör attacker mer utspridda och inhalatorer som inte behövs så ofta. Kolin finns i nötlever, hela ägg, blomkål, marinblå bönor, tofu, mandel och jordnötssmör.

Magnesium

Låga halter av magnesium öka risken för att ha en astmaattack, så ta 400 mg magnesium per dag. Magnesium hjälper till med att bevara vävnad flexibilitet och hjälper till att sänka högt blodtryck också. Ät mejeriprodukter, kött, fisk, nötter, melass, avokado och bananer för att öka din magnesium intag.

Bra Baddräkter för en stor Butt

Det är aldrig roligt baddräkt handla när du känner självmedveten om en viss kroppsdel. Om din rumpa är större än du vill för sommaren, ta hjärta - det finns en viss baddräkt snitt, färger och mönster som kan krympa baken samtidigt expandera ditt självförtroende. Nyckeln är att hitta en som smickrar alla delar av kroppen, är väl utrustade och bekväma och kommer att hålla upp stranden eller poolen.

One-Piece Wonder

Välj ett stycke V-ringad kostym som drar ögat uppåt och bort från din rumpa. Axelbandslösa är också ett bra val som ger den har byst stöd som lyfter och accentuerar. Ett annat alternativ är en vintage-glam kostym med ruching som täcker bakom området och stannar bara en bit nedanför botten. Det viktiga är att se till att det inte sträcker sig längre än en tum förbi din bum. Om den nedre halvan har en inbyggd kjol, är det viktigt att de byst och magen områden passar bra. Om dräkten minsta lite löst, kommer kjolen vara för stor och kommer att sluta utvidga utseendet på din botten.

Bantning färger och mönster

Mörka färger, såsom marin, svart, choklad och crimson hjälp dölja en större rumpa. När du bär en tvådelad, färg blockera din kostym och bära mörkare nyans på undersidan. Du kan fortfarande bära fräscha, fruktiga färger - välj citron, melon, körsbär, lime och mandarin nyanser i små mönster och mönster. Tricket är att engagera ögat i mönstret och dra uppmärksamheten bort från dina mindre än önskvärt funktioner. Ett annat bra sätt att göra detta är att ha en fast nedre halvan och en mönstrad övre halvan som styr blicken bort från bakom. Bära komprimering tyger och förstärkta paneler bidrar också till att minimera och forma din baksida.

Typer av tvådelade dräkter

Du behöver inte nödvändigtvis ett stycke för att täcka din rumpa; rätt storlek tvådelade kan vara lika smickrande så länge du bär rätt storlek. En styrelse kort är en fylligare skuren botten som stöder den bakre och höfter när du går, och kan fyllas med en söt bikini, sport eller Tankini topp. Dessutom hjälper en grimma-stil topp för att balansera dina axlar och höfter, koppla ihop den med en högre skuren botten för att ge en smickrande ben-förlängning effekt. Dessutom kommer justerbara band eller band på bikini sidor kan du hantera den täckning för en korrekt passform.

Det är i Detaljer

Tiers, draperingar och ett imperium midjan lyfter ögat bort från din nedre halvan. En i ett stycke kostym som har en en-skuldra slips eller bandet gör samma sak. Volanger också lägga lite stollig till din kostym och fungera som ett bra sätt att dra ögat uppåt när krage är nere centrum nära bysten. Kom också ihåg att utskärningar, utsmyckningar, broderi, glänsande metalliska accenter och andra motiv är bra tillägg och kan skickligt användas på en baddräkt att avleda uppmärksamheten från en större bum. Om allt annat misslyckas, är en ren sarong alltid ett utmärkt alternativ för att hjälpa dig att känna säker och bekväm.

Bitter Melon Näring

Bitter melon - även känd som bitter jättepumpa och balsam päron, botaniskt märkt bittergurka - är en medlem av den stora familjen som inkluderar squash, meloner och gurka. Hemma i Asien och Afrika, har det länge varit uppskattad medicinskt för dess laxativa egenskaper och rätter för sin bittra smak. Detta är viktigt i asiatiska dieter som balanserar alla smaker inom en maträtt. Forskning om dess läkande egenskaper är inte ny, men är lovande, och att uppmärksamma västerlänningar.

Vitaminer och mineraler

Bitter melon näring är ganska bra jämfört med mer välkända frukter såsom cantaloupemelon. Mycket bitter på grund av cucurbitacins är frukten blanche eller indränkt i salt vatten för att minska bitterhet, sedan inlagd, wokade eller fyllda. Den bittra jättepumpa eller melon är en bra källa av järn, magnesium, fosfor, kalium, pantotensyra och vitamin B-6. Bitter melon har 13,4 g kolin (till cantaloupemelon s 11) och 63 g har dubbelt så folat av cantaloupemelon. Lutein, en viktig del av frisk hud, ögon, nerver och hår, är en otroligt 1,641g (till cantaloupemelon s 41). Frukten är skott och blommor ätas som gröna, och är rik på kalcium, karoten och riboflavin.

Positiva effekter på blodsockret

Bitter melon har en stark hypoglykemiska egenskaper (dess förmåga att minska blodsockernivåer), vilket kan resultera från att äta den kokta melon, dricka juice eller ta pulveriserade extrakt. Många studier som genomförts i Asien, med början i 1942 vid universitetet i Sri Lanka, har visat att bitter melon innehåller en insulinliknande förening och är en effektiv behandling för vissa fall av diabetes.

Antiinflammatoriska och cancer kämpar Capabilities

Det kanske mest spännande forskning om bitter jättepumpa helande förmåga kommer från en studie 2003 vid institutionen för livsmedelsvetenskap och nutrition i Kyoto, Japan. Enligt fakultet vid institutionen för livsmedelsvetenskap och nutrition vid Doshisha kvinno College of Liberal Arts, kost bitter jättepumpa inducerade "förändringar i systemisk immunitet, det vill säga en minskning av antalet lymfocyter, ökningar i populationer av Th-celler och NK-celler. .. Dietary smör kalebass kan därför framkalla både tarm- och även systemisk anti-inflammatorisk svar. "

Vad går bra med Cold Pasta?

Kalla pastarätter är uppfriskande under varma dagar och attraktiv som helst på året för att underlätta i servering. Att kalla pasta och lagra den i kylskåpet för servering när du är klar är bekvämt, särskilt när du är upptagen. Gör din maträtt med fullkornspasta för hjärtvänlig fördelarna med fiber som finns i hela korn. Medan kall pasta anses ofta vara en avslappnad mat, är det också lätt att skapa en elegant måltid består helt av kalla livsmedel från alla livsmedelsgrupper för komplett näring.

kalla skaldjur

Soppa är en traditionell starter för många måltider, men det behöver inte sjuda i timmar eller serveras varm. Kalla soppor är snabba att förbereda och väntar i kylskåp tills du är redo att tjäna innan din kalla pastarätt eller vid sidan om. En cool melon soppa med cantaloupemelon eller honungsdagg par väl med en kyckling pasta sallad. Puré ärtor eller gurka med vanlig yoghurt, vatten och färsk mynta för en enkel soppa. Ångad morötter pureed med färsk ingefära, grönsaksbuljong och gräddfil är en bra komplement till kalla Nudel rätter med asiatiska smaker.

kall~~POS=TRUNC

Ett sortiment av magert kött eller en viktigaste entree ger protein för pastarätter som är starkt terar grönsaker eller frukter. Välj magert, låg salthalt charkuteri framställda utan nitrater och skivade tunt för dig på en köttdisken. Ordna på en antipasto fack för en buffet måltid. Kall förlorade lax med citronskivor är en elegant mitt omgiven av kalla pastasallader. Kalla ångad räkor fungerar bra ensam eller som en extra toppning för en enkel pasta maträtt.

Grönsaker och frukt

Betjänar en färgstark blandning av råa grönsaker med hummus eller spenat dopp tillsammans med kall pasta med kött eller andra protein är frisk och lätt. Utöka dina erbjudanden genom att skapa en antipasto tallrik med kronärtskockshjärtan, oliver, minimajs och rostad paprika. Klä upp tunt skivad gurka med lätt betning i en timme i vinäger, socker och salt. Ånga sparris spjut och servera kall fuktad med citronsaft eller vinägrett. En sallad med hackade, färska tomater, rödlök och färsk basilika är en uppfriskande sida skålen. Att lysa upp en frukt fack, tjäna bitar av melon och hela druvor gängade på spett, eller alternativa jordgubbar och myntablad.

Fullkorn

Couscous är en mångsidig säd som ligger till grund för många sallader. Blanda med grönsaker och örter för en välsmakande maträtt, eller tillsätt hackad frukt, såsom persikor eller äpplen, för en söt maträtt. Strö över kanel för kontrast med pastarätter som innehåller kött. Tabouli är en sallad med bulgur, hela korn av vete, och tomater, gurka, lök, persilja och mynta. Använd bulgur att bryta med tradition och blanda med bönor, majs och paprika för en Southwest-inspirerad skålen. För kompletterande struktur och visuella intryck, servera fullkorns med rätter från små pasta, såsom orzo.

Färska frukter och grönsaker är inte bara bra för påfyllning av din kropp med må-bra näringsämnen, de är också bra för avgiftning. Frukt och grönsaker avgiftning kost är naturliga lösningar för att hjälpa kroppen att eliminera oönskade gifter och ovälkomna vikt.

Fungera

Avgiftning är en kropp reningsprocess där kroppen gör sig av med gifter som har ackumulerats på olika platser, till exempel tjocktarmen. Denna process hjälper rena kroppen så att rätt näringsämnen och vitaminer kan återställas. Frukt och grönsaker är bra för avgiftning eftersom de är låga i fett och kalorier, rik på näringsämnen, högt i fiber och kan passera genom kroppen snabbt för att eliminera slöseri.

överväganden

Gaiam Life säger att råa frukter och grönsaker är bäst för en avgiftning diet eftersom deras vitaminer och mineraler inte har kokats ut. Pressning är en vanlig rensning ritual om du hellre vill dricka dina frukter och grönsaker i flytande form.

typer

Enligt Personal Nutrition Guide, till de bästa typerna av grönsaker konsumera för avgifta kroppen korsblommiga grönsaker: broccoli, kål och blomkål. Dessa grönsaker är rika på vitaminer och mineraler som kroppen längtar. För frukt, bär och meloner är de bästa valen, liksom bananer och röda druvor.