XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

aptitnedsättande tips

Aptitnedsättande Tips

Aptit och hunger är inte samma sak. Hunger är en fysisk behov av mat, medan aptit är ett intresse för eller längtan efter mat. När du har ett sug efter sött eller salt mat, det här är din aptit prata, vilket kan avskräcka dig från att förlora vikt eller bibehålla en hälsosam vikt. Din aptit inte alltid förråda dig. Ibland aptit och hunger arbetar tillsammans för att säkerställa att du har mat för energi. Genom att lära sig att undertrycka din aptit när det behövs, kan du äta för att leva - inte leva för att äta.

Ät uppmärksamt

Äta uppmärksamt betyder helt enkelt att vara medveten om vad du äter. Du kan äta mer eller oftare än du tror - samtidigt som man talar i telefon, titta på TV eller när du är uttråkad. Att undertrycka din aptit, måste du verkligen tänka på vad du äter och eliminera utanför distraktioner. Om detta är svårt för dig, gör det till en vana att äta bara vid ett middagsbord, inte i soffan, vid skrivbordet eller någon annan plats som kan vara störande.

Mindre tallrikar, mindre portioner

De visuella och känslomässiga signaler i samband med aptit menar du vanligtvis äter vad du serveras eller vad är framför dig. Om du gör det är framför dig mindre - till exempel genom att äta av en mindre tallrik - du kan effektivt undertrycka din aptit. Detta kommer att hjälpa dig att använda mindre servering storlekar när du gör. Portion kontroll är en annan nyckel till aptit dämpning. Genom att äta mindre mängder mat du tycker om, kommer din aptit vara nöjd, men du kommer inte ha tagit i så många kalorier.

Slå upp ditt tänkande

Ibland är det svårt att skilja mellan din aptit och hunger, men det finns en metod som du kan använda. När du är sugen på något sött, tänka på att äta något som inte liknar en efterrätt, som en biff. Om att äta biff låter fortfarande bra, är du hungrig. Men om man äter något sådant inte, din aptit kan leda dig att äta godis eftersom du vill ha dem - inte av hunger.

Prova lite vatten och en handfull nötter

För en naturlig aptitnedsättande, Dr. Michael F. Roizen, en läkare intervjuades i "Readers Digest" rekommenderar att dricka två glas vatten och äta ett uns av nötter - cirka sex valnötter och 12 mandlar eller 20 jordnötter. Denna kombination signalerar hormoner i kroppen att du är full och har ätit, bidrar till att minska suget och undertrycka din aptit.

Hemlagad Natural aptitnedsättande

Tillägget branschen gör miljontals dollar varje år säljer aptit-undertrycka piller till människor som vill gå ner i vikt. Istället för att spendera dina surt förvärvade pengar, men kan du få hunger-curbing hjälp av livsmedel och drycker som du kanske redan har hemma. Genom att kombinera dessa tips med en hälsosam kost och regelbunden motion, kommer du att vara på väg till en smalare dig.

Vatten, vatten överallt

Det finns ingen anledning att betala för dyra aptitnedsättande - bara dricka mycket vatten. Törst är ofta misstas för hunger, så du kan känna sig hungrig och nå för ett mellanmål trots allt som behövdes var ett glas vatten. Vatten är kalorifritt och det hjälper till att fylla upp magen, vilket kan hjälpa dig att må bättre om inga kalorier och kan hjälpa dig att äta mindre när du dricker det före en måltid. fynd studie som presenterades vid den 240: e nationella mötet för American Chemical Society visade att dieters som drack 2 koppar vatten före varje måltid för 12 veckor konsumeras färre totala kalorier och förlorade mer vikt än bantare som inte dricker vatten före måltid.

Krydda ditt liv

Om du brukar äta en intetsägande kost, krydda upp din mat med röd paprika kan vara ett effektivt och naturligt sätt att undertrycka din aptit. Forskare i en studie publicerad i "Physiology & Behavior" mars 2011 är inte klart om varför röd paprika har denna effekt, men de teoretisera att capsaicin i peppar, fungerar naturlig förening som ger den dess sparka på sensoriska receptorer för att minska markörer för aptit, inklusive upptagenhet med mat och viljan att äta fet, söt och salt mat. Forskarna fann att denna effekt var närvarande vid realistiskt förbruknings mängder av ett gram per måltid - eller lite mer än halv tesked. De fann också att denna effekt var starkast hos personer som inte vanligtvis äter kryddstark mat, vilket tyder på att du kan bygga upp en tolerans över tiden.

Fyll upp med Fiber

I en studie publicerad i "The American Journal of Clinical Nutrition" i oktober 2007, fann forskarna att spannmålsfiber, rik på en typ av fiber som kallas olösliga fibrer, var effektiva för att minska aptiten och kaloriintag hos unga män. Efter en natts fasta, studiedeltagare fick antingen en fiberrik spannmål som innehåller 33 gram olösliga fibrer, en låg-fiber spannmål eller en bit av låg fiber vitt bröd, som var och en hade liknande kalori och macronutrient innehåll, vikt, och volym. Sjuttiofem minuter senare, fick deltagarna en måltid. Forskarna bedömde aptit som leder fram till måltiden och kaloriintag vid måltid och fann att fiberrik spannmål minskad aptit och kaloriintag mer än låg-fiber spannmål eller vitt bröd.

Få alltid att falla på plats

En skål med fiberrik spannmål beströdda med röd paprika är inte särskilt aptitretande, men det finns sätt att inkludera dessa aptit-undertrycka ingredienser i din dagliga kost för att dra nytta av deras potentiella effekter. Drick mycket vatten under dagen för att stanna hydrerade och dricka ett extra glas eller två före varje måltid. Lägg chilipeppar till grytor och soppor, och börja din morgon med en skål med låg sockerhalt, fiberrik spannmål. Topp din spannmål med vissa skummjölk, som kan förhindra förmiddagen hunger och hjälpa dig att äta mindre vid lunch, enligt en studie publicerad i "The American Journal of Clinical Nutrition" i maj 2009.

I havet av modefluga kostvanor och kändis viktminskning hemligheter, det finns en konstant: Om du förbrukar mindre kalorier, förlorar du vikt. Det är lättare sagt än gjort när du är hungrig; dock, runt ditt hus, hittar du många livsmedel som är hemlagad aptitsuppressants som du kan konsumera så att du äter mindre. Prova några av dessa hemgjorda hunger åtgärder idag för att underlätta din viktminskning.

Instruktioner

1 Inse att vatten är den ursprungliga aptitnedsättande. Det fyller magen och utlöser sensorn att berätta din hjärna att du är full. Nästa gång du är hungrig och letar efter ett mellanmål, prova ett stort glas isvatten i stället. Du hittar du inte är hungrig längre. Tillsätt lite citron för sort.

2 Följ gamla ordspråket. "Ett äpple om dagen håller doktorn borta" är vad vi hör, men det bör ändras till "Ett äpple om dagen håller pounds borta." Äpplen är naturens sätt att fylla magen med en liten mängd näringsrika livsmedel.

3 Ät sallad. Det är ett bra sätt att lura kroppen att tro att det är att äta en hel del, medan kaloriförbrukningen låg. Innan du äter en stor middag, försöka fylla upp din tallrik med sallad innan du gräva i huvudrätten. Du kommer att upptäcka att du äter mycket mindre.

4 Konsumera pickles. Med deras salt saltlake och tillfredsställande kritan, de är ett bra mellanmål att prova när du försöker att undertrycka din aptit. En burk av pickles motsvarar cirka 50 kalorier.

5 Drink svart kaffe, som är en naturlig aptitnedsättande på grund av dess koffeinhalt. Övervaka mängden grädde och socker du lägga till, men; du inte vill konsumera onödiga kalorier. Svart kaffe som är bäst för detta ändamål.

Tips

  • Konsultera en läkare innan man börjar på någon diet eller motion rutin som är drastiskt annorlunda än din nuvarande livsstil.

Hur man köper en aptitnedsättande


Många människor kan inte gå ner i vikt på grund av att inte kunna kontrollera sin hunger medan bantning. Om du står inför detta problem, då skulle du förmodligen dra nytta av att använda en aptitnedsättande. En aptitnedsättande ger en fylligare känsla för en längre period efter en måltid.

Instruktioner

1 Forskning de olika aptithämmare på marknaden. Du bör göra en lite forskning innan man beslutar om vilken aptitnedsättande du vill börja använda. Lipocerin och Diet Rx är två namn märken av aptitsuppressants som du kan prova.

2 Tänk på ett piller som innehåller hoodia. Hoodia är ett ämne som har bjudet för sin förmåga att stävja hunger. TrimSpa har nyligen släppt en choklad som innehåller hoodia som fungerar som en aptitnedsättande.

3 Besök ett apotek eller vitamin återförsäljare. Du kan söka efter en aptitnedsättande på ett lokalt apotek eller en vitamin butik som GNC. Fråga mäklare för deras rekommendationer.

4 Köpa aptitnedsättande över Internet. Om du inte kan hitta den aptitnedsättande i lokala butiker, kolla in val på eVitamins och Läkarens Formula.

5 Läs dietpillret etikett innan du gör ditt slutliga köp. Aptitsuppressants rekommenderas inte för alla individer. Se till att produkten är säker att använda innan du köper den.

Tips

  • Om du inte märker en förändring i din aptit efter en vecka för att försöka p-piller, sedan byta till ett annat märke.
  • Ta inte en aptitnedsättande om du är gravid, ammar eller lider av en allvarlig sjukdom.
De bästa aptitnedsättande Pills

Översikt

År 2007, $ 1,7 miljarder spenderas på viktminskning eller bantningspiller, enligt forskning från Nutrition Business Journal, som förekommer i tidskriften Newsweek. Vissa aptithämmare är på marknaden som kosttillskott, som inte regleras av någon styrande organ, och kan köpas över disk. Andra aptitnedsättande måste förskrivas av en medicinsk leverantör. De kräver ett recept och är godkända av US Food and Drug Administration, eller FDA, men bör användas med stor försiktighet och noggrann övervakning av din läkare, säger WIN viktkontroll Information Network.

Phentermine

Enligt PubMed Health, fentermin, vars varumärken är Adipex-P och lonamin, är en av de två mest förskrivna aptitsuppressants. Det ordineras som en enda daglig dos-om ta extended release - eller före varje måltid, och bör tas med mat. Rekommendationen är att använda fentermin i tre till sex veckor, eftersom det kan vara vanebildande, säger PubMed. Milda biverkningar inkluderar förstoppning, muntorrhet, diarré, kräkningar och förändrad smak, citerar PubMed. Men det är de allvarliga biverkningar som ska rapporteras till din läkare omedelbart såsom ökad hjärtfrekvens och blodtryck, andnöd, yrsel, svullnad i benen och anklar, skakningar och bröstsmärtor, säger PubMed.

fendimetrazin

Fendimetrazin, vars varumärke namn inkluderar Adipost, Bontrol, Obezine, Anorex, Plegine och Appcon, tas två eller tre gånger per dag före måltid. Liksom fentermin, bör det endast tas i tre till sex veckor och avbröts när den inte längre har en aptitnedsättande effekt, enligt National Library of Medicine, eller NLM. Fendimetrazin har egenskaper som liknar amphetimines, som är mycket beroendeframkallande och kan leda till beroende, sömnlöshet, irritabilitet, ökad hjärtfrekvens och psykos, påstår NLM.

dietylpropion

Diethylpropion, vars varumärken är Tenuate och Tenuate Dospan, tas en gång eller tre gånger per dag i samband med måltid. Det kan vara vanebildande och rekommenderas endast för tre till sex veckor, som fentermin och fendimetrazin, enligt PubMed. Dess biverkningar är muntorrhet, yrsel, depression, kräkningar och allvarliga effekter av bröstsmärta, ökad hjärtfrekvens och blodtryck och svullnad. Med alla bantningspiller, bör du kontakta din läkare om några biverkningar omedelbart.

lorcaserin hydrocloride

Lorcaserin hydroklorid, som säljs under varumärket Belviq, styr aptiten genom att påverka nivån av serotonin i hjärnan. Serotonin interagerar med dina hjärnceller, och denna serotoninsignaleringen reglerar aptiten. Genom att reglera dina serotoninnivåer, Belviq påverkar aptiten. Men det kommer också med allvarliga hälsorisker, inklusive serotonin syndrom - en allvarlig hälsorisk som kännetecknas av höga halter av serotonin i hjärnan - samt mindre allvarliga biverkningar, inklusive yrsel och huvudvärk.

Nobese aptitnedsättande Ingredienser

Nobese aptitsuppressants är speciellt framtagen för att ge snabba resultat viktminskning i den hårda att trimma områden som buk och lår. Nobese aptitsuppressants 'formulering innehåller många ingredienser som kollektivt bryta ner fettdepåer och genomföra dem genom dina tappställen med hjälp av sina patenterade thyrothermogenic systemet.

guarana

Guarana, en infödd brasiliansk ört, är en naturlig stimulant som innehåller koffein. Guarana är en termogen ört, vilket innebär att det höjer kroppens temperatur, ökar ämnesomsättningen och hjälper kroppen att bränna mer fett.

Ingefära

Nobese aptitsuppressants innehåller ingefära, en gemensam naturläkemedel krydda som ökar cirkulationen, sänker LDL-kolesterolnivåerna och förbättrar rörligheten gastric. Enligt Nobese.com var ingefära ingår i Nobese aptitnedsättande att hjälpa kroppen att gas utvisning, en viktminskning bieffekt som har förbisetts av andra fettförbränning komplettera formuleringar.

oktopamin

Octopamine är en nyligen isolerad, naturligt förekommande spårmolekyl som är en säker och kraftfull fett-reducerande efedrin alternativ, enligt GreatVistaChemicals.com. Octopamine stimulerar lipolytisk, eller fettförbränning, aktivitet i cellerna, därför bistå utvisning av kalorier och fett.

L-tyrosin

L-tyrosin är en aminosyra som hjälper till att producera signalsubstanserna noradrenalin, dopamin, L-dopa och epinefrin som är ansvariga för att reglera känslor. Därför kan Nobese aptitsuppressants "införandet av L-tyrosin bidra till att eliminera en del av den oro och irritation du kan känna under dina ansträngningar viktminskning.

pomegranateextraktet

Nobese aptitsuppressants innehåller pomegranateextraktet. Granatäpplen är antioxidant rika frukter som har betydande hälsofördelar, inklusive sänkt kolesterol och blodtryck. "International Journal of Obesity" genomfört en studie på överviktiga möss och drog slutsatsen att granatäpple extrakt kan vara en innovativ aptitnedsättande som påverkar fetma som härrör från en fettrik kost.

Grönt te

Liksom guarana, har grönt te termogena egenskaper som hjälper viktminskning i kroppen. Grönt te innehåller en antioxidant som kallas Epigallocatechingallat eller EGCG, som stimulerar kroppens ämnesomsättning och hjälper till att påskynda viktminskning. Grönt te innehåller också polyfenoler, som hjälper kroppen att bränna överflödigt fett.

Hav vegetabiliskt extrakt

Nobese aptitsuppressants innehåller havsväxtextrakt. Havs grönsaker är jod-rika och stöd i ämnesomsättningen reglering. Sea grönsaker har också avgiftning och anti-inflammatoriska egenskaper. Hav vegetabiliskt extrakt kan också minska din aptit och absorbera fettlösliga gifter i kroppen.

L-karnitin

L-karnitin är ett näringsämne som hjälper kroppen att överföra fett till energi. Medan de flesta människor producerar tillräckligt L-karnitin på egen hand, en del människor kan inte göra en tillräcklig mängd. Nobese aptitsuppressants inkluderar L-karnitin för att lösa denna brist och att bidra till att minska hunger och svaghet symptom i samband från fett oxidation.

Bene är en smaklös fiber tillägg göras med vete dextrin som kan blandas in i livsmedel och drycker. Även Bene är inte specifikt en aptitnedsättande, är en av fördelarna med att lägga till den i din kost som det kan bidra till att minska aptiten. Två teskedar Bene pulver innehåller 3 g lösliga fibrer, vilket saktar matsmältningen.

Fiber

Fiber har bulk som hjälper dig att känna full, även om den inte innehåller några kalorier. Fiber inte smälta utan förblir mestadels intakt och passerar genom kroppen medan absorbera vatten. Denna process sker långsamt, vilket kan hjälpa dig att känna full under lång tid och minska aptiten. Fiber kan hjälpa dig gå ner i vikt, speciellt om resten av din kost är väl avvägd.

med användning av Bene

För att lägga till Bene till din diet, försöka blanda det i någon varm eller kall dryck, såsom vatten, juice eller kaffe. Du kan också blanda den i äppelmos, yoghurt eller pudding. Bene kommer inte att ändra sammansättningen eller strukturen på livsmedlet eller dricka den blandas in i, enligt dess tillverkare. Bene finns även i tabletter och tugg caplets.

överväganden

MayoClinic.com anger att fiber kan hjälpa dig att ha regelbundna tarmrörelser, kontrollera blodsockernivåerna och hjälpa till att sänka kolesterolvärdet. Fiber kan också minska risken för tjocktarmscancer, stroke, gastrointestinala besvär och hjärt-kärlsjukdom. Förutom att kontrollera din aptit, livsmedel som naturligt innehåller fiber kräver normalt en längre tugga tid, som kan hjälpa dig att äta färre kalorier. Prova att äta en kost rik på fibrer och inklusive livsmedel såsom frukt, grönsaker, baljväxter, fullkorn och kli så att du kan få nytta av vitaminer och näringsämnen i kosten i stället för att förlita sig på fiber tillskott.

varningar

Om du tar en fiber tillägg såsom Bene, se till att dricka minst åtta glas vätska per dag för att kompensera för det vatten som fiber drar från dina tarmar. Lägg fiber till din diet långsamt för att förhindra biverkningar som uppsvälldhet, gas och förstoppning.

Har EGCG i grönt te fungerar som en aptitnedsättande?

EGCG --- initialer bakom en kraftfull antioxidant i grönt te --- får mycket positiv uppmärksamhet för sin viktminskning befogenheter. Science backar upp en del av de påståenden marknadsförare. Men EGCG fungerar mer som motion --- det bränner kalorier --- än som en aptitnedsättande. Koffein i grönt te kan bromsa din hunger kval medan antioxidanter rev upp din ämnesomsättning.

EGCG i grönt te, andra drycker och livsmedel

EGCG står för epigallocatechingallate, en catechin som finns i mörk choklad, rött vin, blåbär, björnbär, äpple skinn, blå druvor och te. Spänningen om grönt te är att det innehåller en stor mängd EGCG, kopplade i studier till viktminskning och andra hälsofördelar, bland annat i egenskap av ett anti-cancermedel. Bidrag EGCG till ämnesomsättning är väl etablerad, men dess hjälpsamhet till dig beror på mängden och typen av grönt te du förbrukar, säger den fantastiska grönt te webbplats.

Belopp som behövs för viktminskning

Kliniska studier med positiva band mellan EGCG och viktminskning inblandade konsumerar mellan 300 mg och 660 mg av grönt te katekinerna dagligen. Om du dricker grönt te från lösa blad, skulle detta innebära att dricka tre till sex koppar dagligen. Men mängden av EGCG i grönt te är kraftigt reducerad genom bearbetning. Vissa organiska märken av grönt te påsar innehåller 100 mg EGCG --- nästan lika många som i lös teblad --- och vissa innehåller endast 19 mg --- mindre än i svart te och blåbär. Flaska grönt te innehåller, i genomsnitt, 12 mg EGCG per 6 oz. servering, enligt US Department of Agriculture. Baserat på dessa siffror, skulle du behöva dricka mellan 25 och 55 portioner av flaska grönt te dagligen för att uppnå betydande fördelar.

Koffein

Grönt te innehåller koffein. Beloppet, som EGCG, varierar, men det är i allmänhet inte mer än hälften av vad man kan förvänta sig att hitta i svart te eller kaffe. Koffein är ett stimulerande, öka ämnesomsättningen och minska aptiten. Enligt "British Medical Journal" förbrukar mer än 100 mg koffein per dag --- mer än två koppar grönt te --- av gravida kvinnor kan påverka spädbarn födelsevikt. Koffein verkar också ett diuretikum och orsakar darrningar i vissa människor.

Effekt på metabolism

Om du dricker motsvarande sex koppar full styrka grönt te, skulle effekten på din ämnesomsättning att likna den som uppnås genom lätt motion --- gå i maklig takt i 30 minuter, enligt resultat från kliniska studier och siffror från Mayo Clinic om brända kalorier genom motion. Deltagare i en studie ledd av amerikanska forskare Kevin Maki förlorade ungefär en fjärdedel pund i veckan som ett resultat av att dricka 660 mg av EGCG. Grönt tedrickare i studien förlorade ett genomsnitt av 5,4 pund. i 12 veckor genom att dricka grönt te och minska kalorier, jämfört med 2,9 lbs. förlorade med deltagare som följt en liknande diet, men drack svart te. Den gröna te gav en 2,5 pund viktminskning fördel över loppet av studien.

Säkerhet

Om du inte är känsliga för effekterna av koffein, är grönt te säkert att konsumera. Du kan dricka koffeinfritt grönt te, men om ditt mål är viktminskning, skulle du behöva konsumera koffeinfritt grönt te i större mängder för att uppnå samma effekt som du skulle få från bryggt koffeinhaltiga grönt te. Du kan också få grönt te katekinerna --- EGCG --- genom att ta piller eller kapslar. Men var medveten om att vissa kosttillskott innehåller ytterligare örter som negativt kan påverka dig. En populär grönt te kapsel innehåller sju örter förutom grönt te.

Aptitnedsättande faror

Översikt

Läkare ordinera vanligtvis aptitsuppressants på kort sikt för att hoppa starta en långsiktig viktminskning programmet. Aptitnedsättande produkter är också tillgängliga över disk eller på nätet. Vissa risker är förknippade med aptitsuppressants och människor bör vara försiktig med att använda dem, även de marknadsförs som "naturligt".

hypertoni

Aptitnedsättande användning är kopplad till en typ av högt blodtryck kallas sekundär hypertoni. De flesta människor med högt blodtryck har essentiell hypertoni, som inte har en identifierbar orsak, medan sekundär hypertoni är kopplad till andra hygienkrav eller droganvändning, enligt University of Maryland Medical Center (UMMC). Ta aptitsuppressants kan leda till högt blodtryck, och med en aptitnedsättande inom 14 dagar efter det att en monoaminoxidas-hämmare (MAO-hämmare) kan orsaka farligt högt blodtryck. Pulmonell hypertension, en lungsjukdom där blodtrycket i lungartären blir mycket högre än normalt, har kopplats till aptiten suppressants fenfluramin, dexfenfluramin, en kombination av fentermin och fenfluramin (Phen-Fen), och fentermin ensam.

allvarliga symptom

Vissa biverkningar från aptitsuppressants kräver omedelbar läkarvård, enligt en rapport från National Institutes of Health. De kan vara tecken på hjärt-kärlproblem, en allergisk reaktion eller andra störningar. Dessa symtom är en minskning i övning förmåga, svimning, bröstsmärtor, snabb eller oregelbunden hjärtrytm, svullna fötter eller underben (ödem), domningar, hudutslag eller nässelfeber, svår huvudvärk, andningssvårigheter, svårt eller smärtsam urinering, halsont med feber och ovanliga blödning eller blåmärken.

psykologiska förändringar

Psykologiska förändringar är förknippade med långvarig eller överdriven användning av aptitsuppressants. Dessa material kan bestå personlighetsförändringar, sömnlöshet och hyperaktivitet, enligt NIH. Somliga utvecklar psykotiska symtom, som tro att en annan person kan höra deras tankar eller styr deras beteende. Vissa användare av aptithämmare kan utveckla ljud- eller visuella hallucinationer.

Beroende

Tar receptbelagda aptitsuppressants under lång tid eller i stora doser kan leda till psykiskt eller fysiskt beroende, enligt NIH. Detta kan orsaka abstinenssymptom när man försöker avbryta läkemedlet eller ens när man går för ett par timmar än vanligt utan att ta den. Utsättningssymtom kan vara depression, illamående och kräkningar, magkramper, skakningar och onormal trötthet eller svaghet. Människor som tar aptitsuppressants under en lång tid kan också behöva ständigt öka sin dos för att få samma effekt, vilket kan leda till överdosering.

dentala Issues

Vissa aptithämmare kan orsaka muntorrhet, enligt Vanderbilt University. Kontinuerlig muntorrhet kan öka risken för karies, tandköttssjukdomar och svampinfektioner såsom torsk.

Hjärtinfarkt och stroke

Ephedra, ett växtbaserat aptitnedsättande, och dess primära aktiva komponenten, efedrin, har satts i samband med allvarliga effekter när de används för viktminskning, som noterats av aptitsuppressants omdömen. FDA tillåter användning av dessa ämnen för andningsstörningar, men förbjöd deras användning som ett aptitnedsättande 2004 efter rapporter om hjärtinfarkt, stroke, hepatit, kramper, psykos och dödsfall. Den OTC fenylpropanolamin, som innehåller en liknande förening, norefedrin, också var kopplad till stroke och togs bort från marknaden.

En naturlig aptitnedsättande kost är en hjärt-hälsosam kost, som utfärdats av American Heart Association, kommer att fylla upp dig på naturligt förekommande ingredienser du kan hitta i din butik. Förutom att veta vilken mat kommer att hjälpa dig att äta mindre, måste du hitta tid att få fysisk aktivitet i din dagliga rutin för att skörda de bästa resultat viktminskning.

Fiberrika livsmedel

Ät mat rik på lösliga fibrer. Lösliga fibrer fyller du upp och tar mer energi än andra livsmedel att smälta, enligt USDA och Mayo Clinic. Eftersom fiber absorberar vatten i kroppen, expanderar den. Detta ger dig en känsla av fullkomlighet, vilket leder till dig att äta mindre. Fiber är också låg i kalorier.

Äta havregrynsgröt till frukost. En en och en halv kopp servering av havregryn innehåller 6 g av lösliga fibrer. Lägg till lite skivad banan eller annan frukt till det, och du kommer att öka din fiber med 4 g. Den rekommenderade dagliga tilldelningen av lösliga fibrer, enligt USDA och Mayo Clinic, är 10 g. Lägg till lite linfrö, även rik på lösliga fibrer och antioxidanter, och du har ett näringsämne kraftpaket som kommer att fylla upp dig i timmar.

Mellanmål på frukt och grönsaker. Äpplen, plommon och aprikoser är rik på lösliga. Detta gör dem föredragna naturliga aptitsuppressants.

Ät en grapefrukt före lunch eller middag. Grapefrukt, hög i både fiber och antioxidanter, kan ätas 20 minuter innan din måltid att minska din aptit. Inklusive grapefrukt som en del av din naturliga aptitnedsättande kost kan göras genom att antingen äta hela frukten eller dricka grapefruktjuice.

Gör soppa din måltid. Vattenbaserade soppor, såsom minestrone, är en naturlig aptithämmare, eftersom de är både vattenbaserade och rik på fibrer. Om du inte vill ha soppa som din huvudrätt, äta en kopp innan din måltid.

Äta gröna sallader. Mörkgröna, såsom romainen, endive, spenat och röd-lövlettuce, innehåller en mängd olika antioxidanter och är fiberrik. Antingen äter sallader innan din viktigaste måltid eller göra dem din viktigaste måltid. Om du lägger pinjenötter, linfrö och / eller bönor, kan du öka både fiberinnehåll och antioxidanter.

Äta magert protein. I stället för rött kött, behöver din naturliga aptitnedsättande diet att inkludera friska proteinkällor. Börja äta fjäderfä (utan skinn), fisk, låg fetthalt soja livsmedel och bönor.

Drycker

Drick en 8 oz glas vatten 20 minuter innan din måltid. Vatten fyller upp dig och får dig att tappa aptiten. Vatten hjälper också din ämnesomsättning och spolar gifter ur ditt system.

Om du inte gillar vanligt vatten, dricka grönt te (hög näringsämnen) eller pressa lite citron i ditt vatten. Citron har också några naturliga aptithämmande egenskaper i det.

Fysisk aktivitet

Få fysiskt. Motion har länge varit känt för att vara en effektiv ingrediens i viktminskning program och måste ingå i din naturliga aptitnedsättande diet. Enligt American Heart Association, börja långsamt (10 minuter dagligen) och öka till 30 minuter dagligen. Välj en aktivitet som passar dig så att du kommer att stanna med det. Variera ditt träningsprogram så att du hålla fast vid det.