XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

antiöstrogenbehandling kalcium

Anti-östrogen läkemedel används för att behandla hormonellt responsiva cancersjukdomar, såsom bröst- eller äggstockscancer. Cancerceller i hormonellt responsiva tumörer detektera närvaron av östrogen i blodomloppet och svara på östrogenet genom prolifererande. Som ett resultat, är östrogen en drivande kraft i vissa typer av cancer progression. Anti-östrogen läkemedel verkar antingen genom att förhindra syntesen av östrogen i kroppen eller genom att förhindra cellerna från att svara på existerande östrogen. Dessa läkemedel leder vanligen till en rad biverkningar på grund av störningar i normal östrogen signalering.

Värmevallningar

Hot blinkar är en vanlig biverkning av antiöstrogenbehandling, med många av de stora anti-östrogenpreparat notering det som en bieffekt, enligt BreastCancer.org. Värmevallningar utvecklas under hormonell behandling eftersom hämning av östrogensignaler modifierar funktionen av hypotalamus, en viktig region av hjärnan. Under normala förhållanden fungerar hypotalamus som en ledningscentral för kroppen, hjälper till att reglera kroppstemperaturen, aptit och sömnmönster. Celler i hypotalamus känner normalt närvaro av östrogen, och hormonnivåer i kroppen hjälpa hypotalamus reglera kroppsfunktioner. Under anti-östrogenbehandling, kan störningar i hormonnivåer i kroppen störa hypotalamus, vilket leder till plötsliga värmevallningar. Denna biverkan av anti-östrogenbehandling är tillfällig, och kommer att avta efter behandlingen är avslutad.

osteoporos

En annan möjlig biverkning av långtidsantiöstrogenterapi är utvecklingen av osteoporos. Patienter med osteoporos utveckla en progressiv förlust av bentätheten. Hydroxiapatit, kalciuminnehållande mineral som orsakar hårdheten hos benvävnaden, bryter gradvis ner, vilket leder till benskörhet och en ökad risk för skador. Normalt, östrogen i kroppen förhindrar kalcium från att läcka ut ur benvävnad, och därför hjälper till att hålla benet stark, enligt Dr. Gabe Mirkin av DrMirkin.com. Patienter som får anti-östrogenbehandling bör övervaka deras bentäthet under behandlingen för att upptäcka en risk för att utveckla benskörhet.

Smärta

Ett annat vanligt symptom på anti-östrogenbehandling är smärta. Den kroniska ben slöseri som kan följa behandlingen kan leda till ben och ledvärk, och många anti-östrogenpreparat lista ledvärk som en bieffekt, enligt BreastCancer.org. Patienter som tar anti-östrogenbehandlingar kan också uppleva smärta eftersom naturliga östrogennivåer hjälpa kvinnor modulera och reglera smärta. En studie publicerad i tidskriften "Pain" i 2007 tyder på att östrogen spelar en roll för att lindra smärta från en rad villkor. Som ett resultat, kan de kroniska låga nivåer av östrogen signalering hos patienter som tar anti-östrogenterapi lämnar patienten mer sårbar för smärta. Även om den exakta mekanismen genom vilken östrogen hjälper till att reglera smärta är okänd, bör man överväga att östrogenets roll för smärtlindring hos patienter som tar anti-östrogenbehandling.

Kalcium är en nödvändig mineral för att utveckla och upprätthålla starka tänder och ben, hjärtfunktion, nervaktiviteten och för korrekt blodproppar. Många tillstånd och sjukdomar behandlas med ökat intag kalcium. Låt alltid din läkare vet om eventuella mediciner eller kosttillskott du tar innan en kalciumtillägg som milda till allvarliga interaktioner kan inträffa med vissa mediciner för blodtryck, högt kolesterol, anti-krampbehandling och antibiotika.

källor

De två stora typer av kalciumföreningar är kalciumcitrat och kalciumkarbonat, enligt Office of Kosttillskott av National Institutes of Health. Varje förening typen innehåller olika mängder av själva kalciumelementet. Din mage absorberar kalciumkarbonat bäst när det tas med mat, men kalciumcitrat absorberas väl med eller utan mat. Mejeriprodukter, såsom fettfri mjölk, ost och yoghurt har en hög mängd av kalcium, och några gröna grönsaker och andra typer av livsmedel har mindre belopp. Många livsmedel, såsom spannmål, vissa juice, bröd, sojamjölk och vatten på flaska är berikade med kalcium.

fluorokinoloner

Fluorokinoloner är en typ av antibiotikum som används för att behandla bakteriella infektioner i olika delar av kroppen, till exempel i urinvägarna, ben- och ledinfektioner, prostata, öra, vissa sexuellt överförbara sjukdomar och bronkit. Generiska fluorokinoloner inkluderar ciprofloxacin, levofloxacin, moxifloxacin, norfloxacin och enoxacin. Recept information från Drugs.com konstaterar att fluorokinoloner bör tas med ett helt glas vatten; enoxacin och norfloxacin bäst tas på fastande mage; och ciprofloxacin kan tas med en måltid som innehåller mejeriprodukter eller kalcium-berikade juice, men inte med enbart mejeriprodukter.

tetracykliner

Tetracykliner är antibiotika, såsom doxycyklin, tetracyklin, democlocycline och minocyklin, som används för att behandla luftvägsinfektioner, hud, urinvägarna och genitala infektioner, akne, magsår och som en alternativ behandling för borrelia. Tetracyklinantibiotika bör tas på fastande mage en timme före eller två timmar efter någon kalciumintaget. Kalcium kan störa absorptionen av tetracyklinantibiotika när konsumeras för nära varandra.

varningar

För att få full nytta av antibiotika och minska dina chanser att utveckla antibiotikaresistenta bakterier, vidta alla antibiotika som ordinerats av din läkare. Detta inkluderar att dricka mycket vatten och undvika tillägg, såsom kalcium, som kan förbjuda vissa antibiotika från adekvat absorption. Vissa typer av kalciumtillskott kan göra antibiotika ineffektiva. Tala med din läkare eller farmaceut om den bästa tiden att ta din medicin och kalcium för att få mest nytta.

Nästan alla har en del bekymmer om att få cancer. Forskning har visat att efter en hälsosam kost kan minska risken att få vissa typer av cancer, som kolorektal cancer. Göra följande ändringar för att starta en anticancer diet.

Instruktioner

1 Ät en fettsnål kost. Du måste övervaka ditt fettintag, särskilt mättat fett, när man följer en anti-cancer diet. Fett bör göra upp mindre än 20 procent av din dagliga födointaget.

2 Ta mer fiber livsmedel i kosten. Fiber håller tarmarna regelbundet och minskar dina chanser att kolorektal cancer. Hög fiber livsmedel innehålla fullkornsbröd, kli spannmål, frukt och grönsaker. Frukt och grönsaker innehåller också fytokemikalier, som kan hjälpa din kropp avvärja cancer.

3 Designa din kost för att inkludera många anti-cancer livsmedel. Kända anti-cancer mat alternativ du kan njuta inkludera broccoli, gröna bönor, blåbär, citroner, jordgubbar, mandariner, tomater och soja.

4 Klipp ut rött kött. Studier har visat att människor som äter mer rött kött har en större tendens att få tjocktarmscancer. Byt ut din rött kött förrätter med färsk fisk och skaldjur.

5 Förbered din mat på olika sätt. Sättet du förbereda din mat ska vara en del av din anti-cancer diet. När du grillar under hög värme, du orsakar mat att släppa fler cancerframkallande ämnen. Du bör istället använda Lågtemperaturstekning metoder, som sjuder och stewing.

Tips

  • Kom ihåg att ta kosttillskott samt på anti-cancer diet. Du vill öka ditt intag av vitamin C, vitamin E och kalcium.
  • Efter en vegetarisk kost kan också avsevärt minska din chans att få cancer.
Gluten-Free Anti-Inflammatory diet

En glutenfri anti-inflammatorisk diet exkluderar livsmedel som innehåller gluten, ett protein som finns i spannmål som vete, råg och korn som kan orsaka inflammation i tunntarmen hos personer med celiaki. Celiaki är en mag sjukdom som kännetecknas av skada på tunntarmen som stör din förmåga att absorbera näringsämnen. Rådgör med din läkare om din kost och olika typer av mat att äta.

Frukt och grönsaker

Frukt och grönsaker är bland de friskaste typer av livsmedel du kan äta, och att de inte innehåller gluten. Frukt och grönsaker innehåller höga halter av vitaminer, mineraler, antioxidanter och fibrer och kan förbättra kroppens skydd mot kroniska sjukdomar. De Centers for Disease Control and Prevention rekommenderar att du äter rikligt med frukt och grönsaker varje dag för att förebygga typ 2-diabetes, cancer, högt blodtryck, stroke och hjärtsjukdomar. Du bör inkludera rikliga mängder av frukt och grönsaker som innehåller prebiotiska växtfibrer, som ger näring åt den vänliga bakterier i tarmarna. De flesta människor får över 80 procent av dessa växtfibrer, inklusive inulin och oligofruktos, från gluten innehåller korn. Men när du är på en glutenfri diet, din bästa källorna för dessa prebiotika är bananer, vitlök, jordärtskockor, sparris, lök, vitlök, jicama, agave, cikoriarot och maskros. Tidskrävande prebiotika kan öka din immunitet och minska risken för tarmcancer.

Fullkorn

Efter en glutenfri diet kan vara lätt om du fokuserar på hela livsmedel och inkluderar korn som inte innehåller gluten. Glutenfria spannmål inkluderar brunt ris, majs, hirs, quinoa, bovete, amarant, arrowrot och teff. Du kan också äta mjöl gjorda av dessa korn. Forskning av forskare vid Celiaki Center och Institutionen för medicin vid Columbia University i New York, som publicerades i "Journal of Human Nutrition och Dietetics" i 2009, visade att äta glutenfria korn signifikant ökad näringsintag av protein, B-vitaminer, kalcium, järn och fiber jämfört med att inte äta dessa korn.

Undvik att äta bearbetade livsmedel och drycker eftersom dessa produkter kan innehålla gluten från vete, råg eller korn. Andra livsmedel som kan innehålla gluten inkluderar Durham, grahamsmjöl, bulgar, osyrat bröd måltid, rågvete, Farina, mannagryn, spelt och kamut. Såvida produktetiketten säger "glutenfri" undvika att äta bröd, kex, krutonger, kakor, pajer, kakor, flingor och pasta.

baljväxter

Baljväxter som bönor, ärter och linser är glutenfria livsmedel. Baljväxter innehåller protein och fiber, vilket kan bidra till att förbättra överföringstiden av avfall genom matsmältningskanalen. Sojamat är gjorda av sojabönor, en källa till komplett och högkvalitativt protein.

Mejeri, fisk och kött

Animaliska produkter, inklusive mejeriprodukter, fisk, fågel, fläsk och rött kött, är glutenfria och kan ingå i din kost. Du måste dock vara försiktig med såser och såser du marinera eller konsumerar med fisk och kött. Dessa såser och såser, särskilt om de är bearbetade livsmedel kan innehålla gluten. Läs alltid märkningen av livsmedel innan de köper.

Anti Inflammatory Diet för Parkinsons & # 039; s Tremors

Parkinsons sjukdom är en progressiv neurologisk sjukdom som drabbar nervceller i hjärnan som styr muskelrörelser, som orsakar skakningar, långsamma rörelser och stela lemmar i de drabbade. Omkring 500.000 människor i USA lider av Parkinsons sjukdom, med rapporterade cirka 50.000 nya fall varje år. Det finns inget botemedel mot Parkinsons sjukdom, men symtomen är ofta hanteras genom medicinering. Förutom medicinering, kan du förbättra din hälsa och minska utvecklingen av sjukdomen och dess skakningar genom att följa en anti-inflammatorisk diet.

Parkinsons och Inflammation

Vid Parkinsons sjukdom, gör nervceller som gör den kemiska dopamin inte fungerar. Dopamin är ansvarig för att skicka signaler som bidrar till att samordna rörelser. Ökande bevis tyder på att inflammation i dopaminneuroner kan vara ansvarig för patogenesen och utvecklingen av sjukdomen, enligt en rapport 2003 publicerades i "Trends in Pharmacological Sciences." Anti-inflammatorisk terapi, som innefattar en anti-inflammatorisk diet, kan hjälpa till vid behandling av Parkinsons genom att fördröja utvecklingen av sjukdomen.

Anti-inflammatorisk diet

När du tänker på inflammation, kan du automatiskt tänka på rodnad som omger en bug bite eller sår. Men inflammation uppstår också internt och kan vara kronisk. Kronisk inflammation har kopplats till ett antal sjukdomar, inklusive hjärtsjukdomar och cancer, tillsammans med Parkinsons sjukdom. En anti-inflammatorisk diet syftar till att minska risken för sjukdom genom att minska kronisk inflammation. Den innehåller livsmedel rika på antioxidanter, omega-3 fettsyror och enkelomättade fetter. Kosten betonar också lågt glykemiskt livsmedel för att hålla blodsockret konsekvent och stadig och rekommenderar att du behålla en hälsosam vikt.

Livsmedelsval

En anti-inflammatorisk diet betonar livsmedel rika på antioxidanter, omega-3 fettsyror och enkelomättade fetter. Antioxidant-rika livsmedel innehålla frukt, grönsaker, fullkorn och bönor. Mat källor till omega-3 fettsyror inkluderar lax, tonfisk, makrill, linfrön och valnötter. Olivolja, rapsolja och mandel är källor till enkelomättade fetter. Lågt glykemiskt mat inkluderar de flesta frukter, grönsaker, bönor, havregryn, hela korn bröd, sötpotatis och pasta.

överväganden

Det finns inget definitivt bevis på att den antiinflammatoriska kost hjälper minska skakningar vid Parkinsons sjukdom eller dess andra symtom. Parkinsons Online hemsida rekommenderar en hälsosam, balanserad kost för att hjälpa dig att hantera sjukdomen. Rekommendationer inkluderar balansera din kaloriintaget för vikt underhåll och äta livsmedel som innehåller mycket fiber och dricka åtta till 10 glas vätska för att förhindra förstoppning. Det är också rekommenderar att du inkluderar antioxidantrika livsmedel, såsom frukt och grönsaker, men det finns inga bevis för att inkludera dem i din kost hjälper till att förhindra utvecklingen av din sjukdom. Dessutom är tillräckligt intag av kalcium rekommenderas också för att förhindra benskörhet. Kalcium-rika livsmedel innehålla mjölk, yoghurt, spenat och lax med ben.

Den bästa anti-rynkkrämer på apoteket

Apoteket hyllorna skryta verkligen ingen brist på alternativ när det gäller anti-rynkkrämer. Som slagord ropa löften från "ålderstrotsande" till "vitalisering" och ingredienser etiketter förbryllar med till synes främmande kemikalier, är valet inte alltid lätt. Även valet av "bästa" grädde kokar ner till behoven hos din hud och din budget, rekommendationer från proffsen i kosmetikafälthjälpen du närmar köp med tillförsikt.

bästa Buys

Även på apotek, inte anti-rynkkrämer inte ofta billigt. För budgetmedvetna, Allure berömmer Aveeno klar hy BB Cream, som ger huden "en omedelbar glöd" och reducerar linjer och fläckar över tiden. Från och med 2014, denna kräm säljs för mindre än $ 20. På drygt det priset, Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Moisturizer SPF 30 tar hem guldet Winner titeln i god hushållning s 2013 anti-aging Awards. Granskarna kallar denna produkt - som stramar upp huden och riktar sig fina linjer - ". Fällt den bästa wrinkle cream"

Allt om ögon

Burts Bees Intense Hydra Eye Cream landar på Allure s 2013 lista över de bästa apotek anti-aging produkter på grund av omedelbar minskning av fina linjer runt ögonen. Bra hushållning touts mitten från Avène Retrinal ögon grädde, notera dess nongreasy känsla och snabb absorberande formel. Även om något dyrare än den genomsnittliga apotek grädde, berömmer Elle Kiehl kraftfulla rynkor minska Eye Cream, som bygger på kalcium och aprikos olja att öka hudens elasticitet.

nattliga Solutions

För personer med känslig hud, gör RoC Retinol Correxion Sensitive Night Cream Allure s apotek lista och kommer rekommenderas av Good Housekeeping, eftersom det ger anti-aging effekter utan att orsaka rodnad eller irritation. Boots No7 Lift och Luminate nattkräm, en prisvärd alternativ, tar hem guldet i Good Housekeeping s nonretinol kategori. Granskningen noterar denna kräm effektivitet minimera linjer och jämna ut hudtonen.

Lite mindre Krämig

Även om det är lite mer av en gel än en kräm, Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Serum landar på Allure lista för sin förmåga att knubbig upp fina linjer via sin hyaluronsyra och glukoshalten. För hud-åtstramande förmåga, Allure gillar också L'Oreal Paris Revitalift Triple Ström Serum med Pro-Xylane. I kategorin av omedelbar skrynkla utjämnare rekommenderar Good Housekeeping Dr. LeWinn av Kinerase direkt Dermal Wrinkle Filler, som man kallar särskilt kraftfullt för att behandla pannan rynkor.

Livsmedel att undvika när du är på en anti-jäst Diet

En anti-jäst diet, även kallad en candida diet, används för att reducera överväxt av en jäst-liknande svamp som kallas candida, som förekommer naturligt i kroppen. Även små mängder är normala och ofarliga, kan överdriven candida orsaka infektioner i magen, munnen, vagina, hud eller urinvägarna. Det är fortfarande okänt om kosten eliminerar candida eller helt enkelt ökar närings wellness, enligt University of Maryland Medical Center. Oavsett, betonar vissa livsmedel och begränsa andra kan minska symtomen.

Fett kött och ostar

Fett kött, såsom biff, bacon, korv, mörkfjäderfäkött och stekt kyckling och ost, såsom cheddar och Gouda, innehåller rika mängder av mättat fett. Konsumerar färre animaliska fetter och mer omega-3-fettsyror, som finns i kallt vatten fisk, som lax, kan bidra till att minska inflammation i samband med candida infektioner, enligt UMMC. Undvik smet stekt kött och kött som framställts i smör eller hög fetthalt, krämiga såser i synnerhet, som innehåller flera källor mättat fett. Andra särskilt fettrik ostar inkluderar Gruyere, marscapone, roquefort och helfet färskost.

Komjölk

Förutom ost, candida kost förbjuda typiskt andra mejeriprodukter, inklusive mjölk. Enligt en rapport som publicerades i "Journal of Paediatrics och barns hälsa" i 2009, candida överväxt och infektioner är en potentiell symptom på en komjölksallergi hos spädbarn. Helmjölk, två procent mjölk och helfet glass även innehåller mättat fett. Om mejeriprodukter tycks utlösa eller förvärra symtomen, välja i stället för mjölkfria proteinkällor och kalcium, såsom berikade sojamjölk, tofu, mandel, hälleflundra och konserverad lax eller tonfisk.

tillsatt socker

Tillsatt socker, såsom hög majssirap, rörsocker, maltos, dextros och honung, tillsätt sötma och textur, men några näringsämnen i livsmedel. Candida dieter tyder vanligtvis undvika alla former av tillsatt socker. Förutom att eventuellt förbättra candida relaterade symtom, vilket begränsar tillsatt socker kan hjälpa till att förebygga karies, oönskad viktökning och dålig totala näringsintag. Livsmedel och drycker särskilt rik på tillsatt socker omfatta regelbundna läsk, godis, frusna desserter, gelé, sylt, pannkaka sirap och kommersiellt bakverk, kakor, tårtor och pajer. Stevia, en naturlig växtbaserade sötningsmedel, ger en antioxidant-rik alternativ till socker i kaffe och te.

Bagerijäst

Bagerijäst, vilken används som en stigande medel i de flesta bröd, är inte samma sak som candida, som vanligen kallas "jäst." Candida diet, men föreslår att undvika bakjäst, som är förhärskande i sandwich bröd, middag rullar, bagels, pizza skorpa, bakverk och olika snacks, såsom kex och pretzels. Nutritious alternativ till bagerijästprodukter innefattar 100 procent hela korn, såsom brunt ris, vildris, quinoa, korn och popcorn, som är värdefulla källor av vitaminer, mineraler, antioxidanter och fibrer.

Kalcium och amp; Acne

Kalcium är ett mineral som spelar flera viktiga roller i kroppen, inklusive att bygga starka ben och tänder, hjälper till att reglera muskelfunktion och bevara friska blodkärl utvidgning och kontraktion. Vissa källor livsmedel av kalcium kan göra akne värre för vissa människor. Men det behövs mer forskning om sambandet mellan kalcium och akne, så konsultera en hudläkare för mer information.

Den västra kost och akne

Några av de vanligaste källorna till kalcium i den västra dieten är mejeriprodukter, såsom mjölk, ost och yoghurt. En kopp fettfri eller lättmjölk innehåller 299 mg kalcium, enligt USDA National Nutrient Database. Den dagliga rekommenderade mängden av detta näringsämne för vuxna i åldern 19-50 är 1000 mg; efter 50, bör du konsumera mellan 1200 och 1500 mg kalcium dagligen, konstaterar Leslie Beck, en dietist och författare till "The Complete AZ Nutrition Encyclopedia." Men medan kalciumrika mejeriprodukter kan vara bra för din benhälsa och andra funktioner de kan också förvärra akne på grund av deras hormonstörande effekter.

Mejeri och Acne

Mejeriprodukter öka nivåerna av hormonet insulin, vilket höjer inflammation som bidrar till acne, enligt Mark Stengler, en naturläkare och medförfattare till "Recept för Drug alternativ." Din akne kan förvärras ytterligare om du får kalcium från mejeriprodukter som producerats av konventionellt odlade nötkreatur, som vanligtvis matas hormoner. Dessa hormoner kan utlösa ökningar av fel typer av hormoner i kroppen och leda till biverkningar såsom en ökad oljeproduktion i huden, vilket är en av de främsta orsakerna till akne.

rekommendationer

Om du får din dagliga dos av kalcium främst från mejeriprodukter och du märker att de gör din akne värre, välja mer hudvänliga källor till kalcium. Dessa inkluderar bönor, sardiner, broccoli, bok choy, grönkål och mangold. Till skillnad från mejeriprodukter, dessa kalciumrika val bidra till att stabilisera insulinnivåerna - eftersom de är låga i kalorier och rik på fibrer - och därmed hålla inflammationen under kontroll. Konserverade sardiner och lax är också bra kalcium val och innehåller anti-inflammatoriska omega 3-fettsyror.

överväganden

Om du har ett medicinskt problem, såsom osteoporos, inte ändra kostkällor av kalcium utan att rådfråga din läkare först. Om du inte får tillräckligt med kalcium i kosten, kan din läkare också rekommendera en bra komplement att ta. Dessutom, om du har att behandla akne utan framgång med kostförändringar och over-the-counter rättsmedel, såsom bensoylperoxid produkter, är det dags att boka tid hos en hudläkare. Akne kan ta en vägtull på din hud, självkänsla och sociala livet - men med rätt behandling, behöver det inte att.

Orotsyra är en biokemisk substans görs naturligt av människokroppen; orotates är mineralsalter som skapas genom att binda ett mineralämne i orotsyra. Den kontroversiella tyska läkaren Hans Nieper använde dem som transportörer för att leverera större mängder av aktiva mineraler direkt i inre cellmembran. Nieper trodde att kalcium orotate kunde leverera kalcium till kroppen där det behövdes som mest och utan effekterna toxicitet eller biverkningar som följde med andra behandlingar. I Nieper medicinska klinik i Tyskland, framgångsrikt behandlade han hundratals patienter med sjukdomar som benskörhet, cancer, högt blodtryck, artrit, hjärtsjukdomar, multipel skleros och lever tillstånd såsom kronisk hepatit.

osteoporos

Dr. Nieper använde kalcium orotate som mineral transportör i rekalcifiering terapi. Han fann det vara användbart vid behandling av unga urkalkning samt vuxna benförlust och senior osteoporos. Den användes inte bara för att behandla osteoporos, men också för att förhindra dess förekomst. Arten av kalcium orotate tillåter den att tränga djupt in i vävnad, ben och brosk i syfte att främja ben hälsa och styrka. På kongressen cancer i Houston 1970, Dr. Nieper slutsatsen att kalcium orotate "är en mycket tillfredställande medel i rekalcifiering av metastaserande defekter i skelettet."

inflammatoriska sjukdomar

Kalcium orotat har visat sig ha en markant effekt på inflammatoriska sjukdomar som artrit och lupus; samtidigt ha en anti-inflammatorisk effekt på kardiovaskulära sjukdomar, såsom multipel skleros, flebit, retinit, encefalit och kolit. Mekaniken bakom sina anti-inflammatoriska effekter ligger i tillgängligheten av kalciumjoner vid mitokondriemembranet. Dr. Nieper kallas detta en "klassisk antiinflammatorisk princip." År 1975 började han behandling lupuspatienter med stadiga doser av kalcium orotate för perioden 1 år, och funnit sina symtom vara oerhört minskas, även i avancerade fall.

prestationsförmågan

Dr. Nieper används orotates för att behandla en mängd sjukdomar och krämpor, men hans arbete var kontroversiell eftersom en stor del av hans framgång sågs i hans klinik och inte grundligt dokumenterad eller vetenskapligt testade. Nyligen har dock studier har gjorts när det gäller prestationsförmågan och uthållighet. En studie som publicerades i den Cardiovascular Drugs and Therapy Journal, Volym 12, april 1998 fann att tillskott med magnesium orotat betydligt ökad uthållighet eller träningstolerans hos patienter. Som sådan, är magnesium orotat och kalcium orotate regelbundet kombineras i resultattillskott för idrottsmän.

lever villkor

I Dr. Nieper klinik, observerade han många patienter med lever tillstånd såsom hepatit eller kolangit, som är inflammation i gallgången, visa förbättring med kalcium orotate tillskott. Deras samlade hälsotillstånd förbättrades, tillsammans med den allmänna utvecklingen av sjukdomen. Detta är i linje med nuvarande resultat, som erhållits från leverbiopsier från patienter som har fått samma behandling, men i kombination med litium orotat. Forskare har upptäckt att kombinationen av litium och kalcium orotates ger helande effekter som inte bara stoppa utvecklingen av sjukdomen, men vända den. Dr Nieper konstaterade i senare forskning som kronisk hepatit kan helt botas genom att ge patienter kalcium orotat, 3 g per dag, under en period av 2 år, han detaljerad behandling och efterföljande remission av 14 av hans egna patienter.

Bieffekter

I sina många behandlingar, Dr. Nieper var ständigt förvånad över den låga förekomsten av biverkningar för kalcium orotate. Denna låga förekomst av biverkningar beror till stor del effektiviteten av terapin, och därigenom minska den nödvändiga dosen. Andra former av kalcium absorberas dåligt; sålunda, högre mängder är nödvändiga för att uppnå de önskade resultaten. I själva verket är de enda biverkningar som rapporterats med kalcium orotate är förstoppning eller magbesvär, men dessa är vanligtvis milda och försvinner när dosen justeras.

Bästa sättet att ta kalium, magnesium och kalcium

Kalium stöder den normala funktionen av dina celler, vävnader och organ. Ditt hjärta, muskler och njurar kräver magnesium för att prestera sitt bästa och kalcium bidrar till att upprätthålla starka ben och tänder. Du kan få dessa mineraler från kosten, men i vissa fall kan du behöva ta ett tillägg. Rådgör med din läkare innan man kosttillskott, eftersom de kan interagera med vissa mediciner och orsaka biverkningar.

Kalium

Du bör ta 4.700 mg kalium varje dag. Kalium, som kommer i vanliga tabletter, pulver, granulat och oral lösning, tas två till fyra gånger dagligen med eller efter måltid, säger MedlinePlus. Tillsätt flytande former av tillägget till vatten. Blanda pulver, granulat eller brustabletter med kallt vatten eller juice, enligt anvisningarna på ditt recept etiketten. Tugga inte förlängd frisättning tabletter och kapslar eller upplösa dem i munnen; istället, svälja dem hela.

Magnesium

Magnesium genom injektion kräver ett recept från din läkare. UMMC föreslår att du tar en B-vitamin komplex eller en multivitamin som innehåller B-vitaminer, eftersom vitamin B-6 nivåer i kroppen bestämma hur mycket magnesium kan absorberas i dina celler. Män ålder 19 till 30 behöver 400 mg magnesium per dag. Kvinnor i samma åldersgrupp bör syfta till att få 310 milligram per dag. Män och kvinnor 31 och över kräver 420 milligram och 320 mg magnesium dagligen, respektive.

Kalcium

Ta kalciumtillskott i små mängder - inte mer än 500 milligram per dag - i uppdelade doser med sex till åtta koppar vatten, rekommenderar UMMC. Detta kommer att bidra till att förhindra biverkningar såsom gas, förstoppning och uppsvälldhet och också öka upptaget av kalcium. Män och kvinnor mellan åldrarna 19 till 50 bör syfta till att få 1000 milligram kalcium per dag. Detta belopp är densamma för män ålder 51 till 70. Kvinnor som är 51 år och äldre behovet 1.200 milligram per dag. Över 70 års ålder, män behöver 1200 milligram kalcium per dag. Vitamin D hjälper kroppen att absorbera kalcium; Därför väljer kalciumtillskott som levererar vitamin D.

Viktigt att tänka på

Rådgör med din läkare innan du tar kosttillskott. Gå överbord med kaliumtillägg kan orsaka biverkningar såsom magbesvär, illamående och diarré. Du kan också uppleva onormal hjärtrytm, muskeltrötthet och långsam hjärtrytm. Kaliumtillägg kan reagera med vissa läkemedel såsom icke-steroida, antiinflammatoriska läkemedel, angiotensinreceptorblockerare, ACE-hämmare, indometacin och tiaziddiuretika. Överdriven magnesium tillägg användning kan orsaka en låg puls, illamående, kräkningar, hjärtstillestånd och brister i andra mineraler. Magnesium tillskott kan störa vissa läkemedel såsom diabetes mediciner, blodtryck mediciner, diuretika och antibiotika. Att få för mycket kalcium kan orsaka magbesvär, förstoppning, ökad urinering, skador njure och illamående. Kalciumtillskott kan reagera med en mängd olika läkemedel, inklusive anti-beslag läkemedel, kortikosteroider, kolesterolsänkande läkemedel, digoxin och antibiotika.