XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

ankelvikter vilka muskler

Vilka muskler är koncentriska och excentriska i en Chinup?


Chinups fokusera på att utveckla musklerna i övre delen av ryggen och de stora musklerna i latissimus dorsi, de muskler som makt mycket av din mid-back. Något annorlunda än en pullup, chinups engagera också biceps. Eftersom du använder flera muskelgrupper i överkroppen i den här övningen, värma upp överkroppen och sträck axlarna med mjuka arm cirklar eller viktade arm gungor. Med en ordentlig uppvärmning, kan du fokusera på att aktivera rätt muskler under de koncentriska och excentriska faser av övningen.

Form

Chinups kräver en under-hand, eller supinerad, grepp. Detta grepp lägger större vikt vid biceps än över handtaget av en pullup men riktar sig musklerna i övre delen av ryggen och latissimus dorsi. Vissa kanske anser att chinup "lättare" i jämförelse med pullup eftersom rörelsen rekryterar extra hjälp från biceps i motsats till att lämna tillbaka för att göra det mesta av arbetet ensam.

Koncentrisk

En koncentrisk sammandragning uppstår när musklerna kortare i längd. Den koncentriska fasen av en chinup inträffar när du böjer armarna och dra kroppen uppåt. Arbetet känns främst i biceps i överarmen och latissimus dorsi på vardera sidan av ryggen kring bröstkorgen. Men rörelsen av axelleden aktiverar också musklerna i teres stora; subscapularis och romboider på övre delen av ryggen; pectoralis major i bröstet och triceps på baksidan av överarmen. En fullständig koncentrisk rörelse innebär att man tar hakan hela vägen upp till baren.

Excentrisk

Den excentriska fasen av en rörelse är när muskeln förlängs igen. Den excentriska fasen av en rörelse innebär ofta att upprätthålla muskelkontroll under inbromsning. I fallet med chinups, samma musklerna i biceps, rygg och axlar arbeta för att styra den excentriska, nedåtgående rörelse av kroppen som under den koncentriska fasen. Motståndet under den excentriska fasen känns markant annorlunda på grund av gravitationskraften, men samma muskler fungerar. Du har drabbats den sanna botten av den excentriska fasen när armbågarna är helt utsträckt och skulderbladen frigörs.

variationer

Chinups kan varieras genom att ändra greppet placering av händerna. Placera händerna snävt, om axelbrett, eller bredare än axelbredd. Variationen i placeringen något förändrar vilka muskler betonas. En bredare grepp ingriper pectoralis major endast vid toppen av den koncentriska rörelse när hakan når ribban. En smal grepp ingrepp pectoralis major hela koncentriska och excentriska rörelse utöver rekrytera ytterligare muskler i axeln. Infraspinatus och teres mindre ligger längs skulderbladet, tillsammans med deltoids av axeln aktiveras när man använder en smal grepp utöver de andra muskler i axlar, rygg och biceps.

Hur veta vilka muskler du använder när du simmar


Simning är en utmärkt aerob sport att hålla på med. Det är ett bra sätt att tona upp musklerna med ut byggnaden bulk. Ju mer du vet om en sport desto bättre blir du. Du behöver veta vilka muskler för att stärka för att förbättra på din favoritsport. Jag kommer inte att lista alla namn i varje muskel inblandade men jag kommer att lista de allmänna områdena och muskelgrupper som drar nytta av olika slag. Frågan skulle då vara "Vad muskler gör du använder när du simmar?".

Instruktioner

1 Hur veta vilka muskler du använder när du simmar


Simning är främst en överkroppen träna. Det bidrar också till att tona upp de lägre kroppen muskler. De fyra slag av simning är naturligtvis Freestyle, ryggsim, bröstsim och Butterfly. Med ett träningspass inklusive kombinationen av alla 4 slag du kommer att träna varje muskel i kroppen.

2 Hur veta vilka muskler du använder när du simmar


Varje stroke är olika men de alla utövar samma huvudmuskelgrupper. Dessa huvudsakliga muskelgrupper inkluderar biceps, triceps, gluteus, mage, hamstrings, quadriceps, vadmusklerna, ryggmusklerna, skuldra muskler, nackmuskler, bröstmusklerna och andningsmuskulaturen.

3 Hur veta vilka muskler du använder när du simmar


Varför är det att alla slag träna samma muskler men du kan bli bättre på en stroke än en annan? De kan alla räkna ut samma muskler men eftersom varje slag har sin egen unika rörelse motsvarar det en stroke kan träna en muskel mer än en annan. Till exempel kan du bli bättre på ryggsim än på fri stil eftersom din ryggmuskeln är starkare än din bröstmusklerna.

4

Freestyle Stroke:
Freestyle, även känd som crawl innebär ben sparkar, dra och skjuta arm- och axelrörelser och torso rotationsrörelser allt gjort med bröstet i vattnet. Även om slaget drar nytta av alla dina muskler det kommer att inriktas på dina biceps, triceps, axelmusklerna, bröst muskel eller pectoralis muskler (bröst), trapeziusmuskeln, deltoids, gluteus, latissimus Dorsi, höftböjarmuskelaturen och andningsmuskulaturen. Detta stroke fungerar quadriceps mer än hamstringsmusklerna.

5 Hur veta vilka muskler du använder när du simmar


Ryggsim:
Ryggsim eller baksidan genomsökningen ganska mycket gjort med hjälp av samma rörelse som freestyle men med ryggen i vattnet. Eftersom detta slag har många av de samma rörelser som freestyle många av samma muskler är utarbetade. Men ryggsim ger en intensivt arbete ut till alla dina ryggmuskler och ger en nedstigning träna för dina hamstrings också. Andra muskler som arbetat ut inkluderar biceps, triceps, skuldermuskler, mage, bröstmuskler, nackmuskler, vadmusklerna och höftböjarna. Ryggsim utövar också andningsmuskulaturen men eftersom huvudet står inför ur vattnet är det lättare att andas.

6 Hur veta vilka muskler du använder när du simmar


Bröstsim:
Detta stroke sker med bröstet mot vattnet och inte innebär hip rotation. Det är en av de bästa slag för att utöva benmusklerna. Slag innebär en groda spark rörelse för benen och en utåtriktad cirkulär svepande rörelse för armarna. Vattenbeständigheten möter detta slag ger en utmärkt arbete ut för musklerna i inre och yttre lår, vaden och triceps. Återigen bröstsim fungerar alla dina muskler. Jag bara listat de slaget har störst inverkan på.

7 Hur veta vilka muskler du använder när du simmar


Fjäril:
Fjärilssim sker också med bröstet som vetter mot vattnet och är en av de mer utmanande stroke. Armen rörelsen för detta slag sker genom att förlänga båda armarna i en halvcirkel rörelse ovanför vattnet på samma gång, följt av en dragrörelse i vattnet. Benen gör en sparkar rörelse och båda benen sparkas samtidigt. Din kropp gör en vågliknande rörelse när de utför slaget. Detta stroke är mycket fördelaktigt för gluteus muskler, mage, rygg muskler, skuldermuskulaturen, quadriceps, hamstrings, biceps och triceps. Butterfly är också en bra övning för dina andningsmuskulaturen. Detta stroke fungerar också alla muskler i kroppen.

8 Hur veta vilka muskler du använder när du simmar


Jag tror att det är säkert att säga att införliva alla slag i din rutin kommer att ge dig en hel kropp träning ger en utmärkt träningsplan.

Tips

  • När du simmar olika slag kan man känna vilka muskler håller på att utarbetas.
Vilka muskler används när Kasta en fotboll?

När en quarter faller tillbaka till kasta, kommentatorer och fläktar analysera ofta passet och quarter arm styrka. Inte många människor talar om vilka muskler som används och påverka kaströrelse i fotboll. Förstå vilka muskler gör jobbet kan hjälpa dig att ställa in din träning regim att kasta fotbollen hårdare och längre.

axel~~POS=TRUNC Muskler

Axel muskler är starkt engagerade i kaströrelse i fotboll, först för att stödja armen och sedan under rörelse och uppföljning. Enligt en "American Journal of Sports Medicine" studie ledd av BT Kelly, den främre delta, mellersta delta, supraspinatus och infraspinatus alla är verksamma i hela kaströrelse. Dessa muskler är runt axelleden, med deltoids är två av de större axelmusklerna och supraspinatus och infraspinatus vara en del av rotatorkuffen muskler som hjälper dig att rotera armen för att avsluta kast.

armmuskler

De stora armmuskler av triceps, biceps och underarm är involverade i kaströrelse, speciellt när du börjar kasta. Under installationen eller kuk fas, bara biceps och underarm muskler är på jobbet, men när du börjar köra och kasta bollen, triceps hjälper till att driva armen genom medan biceps och underarm hjälp Avsluta uppföljning.

Andra överkroppen Muscles

Enligt Kelly, pectoralis major, lats eller latisimus dorsi och subscapularis är mest ansvarig för hastighet under kastet. Pectoralis major, eller PEC, är den stora muskel i bröstet, medan lats är de stora musklerna på vardera sidan av ryggen, direkt under armhålorna. Subscapularis är en annan rotator cuff muskel i axeln. Alla dessa muskler, i kombination med de armmuskler, är mycket aktiva under kastet när du förbereder att släppa bollen.

Lägre Kropp och kärna muskler

Den nedre delen av kroppen och kärnan muskler är ofta glöms bort i fotbolls kast. Dock är några av de första instruktionspunkter en ung quarter emot att hålla balansen, kör med bakre foten, kliva in i kast och följa upp. Kärnan musklerna i mage och obliques är involverade i balans och viktöverföring av kaströrelse. De stora musklerna i benen och underkroppen, såsom kalvar, quadriceps, hamstrings och glutes, all hjälp att köra och ge ström när du kliver in i kast.

Vilka muskler i handkontrollen Lyftning av fingrarna?

Med få muskler i handen, majoriteten av rörelsen av fingrarna har sitt ursprung i musklerna i handleden och underarmen. Dessa muskler verkar på ligament och senor i handen för att sträcka, eller lyfta fingrarna. Eftersom det är ofta så att många muskler verkar på samma led och vissa muskler agera på flera leder i olika fingrar, är en förlängning av fingrarna en komplicerad process.

Terminologi - Rygg, Ventral, Proximal, Distal

Med anatomi gemensam eller likartad i alla fingrar, delas terminologi som används i beskrivningar av muskler som är involverade i förlängningen av fingrarna. Platser av muskler, ben segment och leder beskrivs med rygg, ventrala, proximala och distala sidor. Dorsal är de övre och ventrala är den lägre sidan av armen och fingrarna när armarna är utsträckta, palm-sidan nedåt. Distala och proximala hänvisar till leder och bensegment längre bort från och närmare till handflatan, respektive.

Terminologi - Leder och falangisterna

En falang är en bensegment, med alla fingrar har en proximal och distal falang och bara tummen saknar en mellan falang. Lederna i fingrarna hänvisa till dessa falanger, med tummen har bara en interfalangealleden - IP - gemensamt och alla andra fingrar med både distala och proximala interfalangealleder - DIP och PIP, respektive. Alla fingrar är anslutna till handen genom metacarpophalangeal - MCP - leder.

Tumme

Förlängning av tummen IP gemensam uppstår främst från extensor pollicis longus-muskeln, som ligger i ryggsidan av underarmen. Förlängning av tummen på MCP gemensamt styrs av extensor pollicis brevis, som också ligger på ryggsidan av underarmen. I tillägg till förlängning, är denna muskel involverad med bortförande av tummen, vilket sker vid spridning fingrarna.

Pekfinger

Förlängning av både MCP och PIP leder pekfingret styrs av extensor indicis muskler, som ligger djupt i ryggsidan av underarmen. Utvidgat samma två lederna är extensor digitorum index, med ursprung i den delade digitala extensor mekanism ligger tvärs över MCP gemensamt av alla fingrar, men tummen. Denna senan styrs av extensor digitorum communis muskel, som ligger i den dorsala underarmen, och sträcker sig till ryggsidan av den mellersta falangen av pekfingret.

Långfinger

Förlängning av långfingret på MCP och PIP lederna styrs av extensor digitorum mitt sena, med ursprung i extensor digitorum communis och sträcker sig till mitten falang långfingret.

rING~~POS=TRUNC

Förlängning av MCP och PIP lederna i ringfingret styrs av extensor digitorum ringen senan. Liksom pekfingret och långfingret, är denna muskel förankrad i extensor digitorum communis muskler och sträcker sig till mitten falangen av ringfingret.

lillfinger

Liksom de index, lång- och ringfinger, är förlängning av MCP och PIP lederna i pinkiel fingret styrs av extensor digitorum senan. Utöver förlängningen av dessa fogar är extensor digiti minimi också involverad i förlängning av karpometakarpalleden, som ligger nära handleden på lillfingret sidan av handen.

Vilka Muskler göra övningen bergsklättrare Arbete?

Bergsklättrare är calisthenic övningar som utmanar din balans, smidighet, proprioception och samordning. De gynnas muskulös och kondition genom att öka styrka, flexibilitet och blodcirkulationen. Bergsklättrare kräver att du engagera överarmarna muskler samt din kärna och benen. Öva korrekt inriktning av bergsklättrare för att få ut det mesta av din träning.

Anatomi bergsklättrare

Under bergsklättrare, dina muskler arbetar hårt balansering, styra och flytta din kropp. Ett stort antal muskler stabilisera överarmen ben i leden, men den största överarmsmuskeln på arbete är delta. Triceps hålla armarna raka. Din mage tillsammans med dina ryggmusklerna styr dina höfter och upprätthålla din kärna. Quadriceps i ryggen benet engagera sig fullt ut för att hålla benet upprätt. Höftböjarmuskelaturen brand upp för att dra ditt knä mot bröstet, och din rumpa muskler kontrakt för att förlänga höften. Med andra ord, du får en full body workout.

planka position

Korrekt placering av bergsbestigare är nödvändig för att korrekt träna musklerna inblandade under denna övning. I planka position, se till att dina händer är direkt under din axlar, axelbrett isär. Fötterna är höftbredd och tårna är böjda under. Dina ben och armar är raka. Svanskotan är instoppad under och din mage är starkt kontrakterade, hålla tillbaka från hyperextending. Hakan är något undangömt, och det är en rak linje från kronan på huvudet till hälarna.

Rörelsen

När du är i linje i planka position, dra höger knä i bröstet med hjälp av magmusklerna. Låt inte din högra fot rör vid golvet. Låt inte era axlar rör sig framför eller bakom dina händer - hålla dem direkt över handlederna. Förläng ditt högra ben tillbaka till planka position. Inte bob dina höfter. Hålla en rak linje från hälarna till huvudet. Upprepa på andra sidan. För att öka kardiovaskulära effekter av denna övning, öka hastigheten på benet rörelse.

Bergsklättrare Variationer

Traditionella bergsklättrare fokusera på dina höftböjarmuskelaturen och dina rectus abdominis, en av din mage även känd som sex-pack muskler. Om du vill rikta din höft kidnappare och inre och yttre sneda, magmusklerna som ensidigt böja ryggen åt sidan, dra knät till den yttre delen av axeln eller övre triceps. Att rikta dina höft adduktorer och dina rectus femoris, dra knät till motsatt axel. Eftersom armen placering inte ändras från en bergsbestigare variation till den andra, inte stress på armen muskler ändras inte.

I riket av ryggmärgsskador, C4 representerar ett kritiskt skede. Skador över denna nivå orsaka förlamning av diafragman, vilket gör andningen möjligt endast med hjälp av en mekanisk ventilator. Skador på eller under C4 bevara förmågan att andas självständigt. Rörelse av huvud och hals är bevarad, medan förlamning av kroppen och benen kommer att inträffa i mönster som återspeglar omfattningen av skadan.

Kategorier av skada

Ryggmärgen är organiserad så att informationsflödet i olika buntar baserat på typ och destination. En komplett skada resulterar i ingen funktion under den nivån. En ofullständig skada kommer att orsaka varierande underskott. Till exempel, lämnar främre sladd skada motorik intakt medan mittstubinen skada leder till förlamning av armar och reservdelar benen. Ett tillstånd som kallas Brown-Séquard syndrom resulterar i svaghet eller förlamning på ena sidan av kroppen, som kallas hemiparalysering och en förlust av sensation på den andra sidan. Enligt National ryggmärgsskada Association, sedan 1988, har 45 procent av alla skador varit komplett, 55 procent ofullständig.

Muskler som styr vitala funktioner

Membranet, ett ark av muskler i botten av bröstkorgen, kontrakt orsaka en vakuumeffekt som suger in luft i lungorna. Membranet kan vara försvagad, men inte förlamad av en C4 skada. Ta djupa andetag eller hosta assisteras av skalenus musklerna i nacken. Nedskrivning av dessa tillbehör andningsmusklerna, som får sin innervation från C4, kan leda till oförmåga att korrekt rensa luftvägarna, vilket gör individen mottaglig för luftvägsinfektioner. I själva verket, lunginflammation och lungemboli är två av de vanligaste dödsorsakerna för personer med ryggmärgsskada.
Nerv kontroll av hjärtmuskeln och musklerna som kantar blodkärlen kan påverkas i en C4 skada genom en process som kallas autonom hyperreflexi. I denna livshotande situation, sensorisk meddelanden från kroppen som förmedlar alldagliga meddelanden som impulsen att urinera kan leda till en felaktig nervsystemet svar sådan stegring i hjärtfrekvens eller blodtryck, sätta individen i riskzonen för hjärtinfarkt eller stroke.

Arm, ben, och Torso Muskler

Musklerna i övre extremiteten som delvis styrs av C4 inkluderar trapezius, delta, romboider, biceps och levator skulderbladen. Dessa muskler är förknippade med förflyttning av axeln och armen. Skada här försämrar, antingen helt eller delvis, aktiviteter såsom höja axlarna och böja armarna.
Statistiskt, lite mer än hälften av alla ryggmärgsskador resulterar i quadriplegia. Torso och benmuskler kommer att påverkas i hög grad av skada på C4 nivå eftersom alla motorstyrningen till dessa områden finns här, som enskilda nerver till dessa strukturer avgrena ryggmärgen på lägre nivåer.

Vilka muskler fungerat under Neck Extensions?

Neck tillägg görs för en rad olika skäl, bland annat sjukgymnastik efter en hals eller överkroppen skada, för att lindra artrit eller ledvärk, och som en styrka att bygga övning. Genom att försiktigt stretching och stärka musklerna, kan du gradvis lindra din nacke. Tyngdlyftare använder nack förlängningar med vikter för att bygga upp sina nackmuskler. Det finns åtta muskler inblandade i hals förlängningar.

Grundläggande Neck Extension Exercise

Grund hals förlängning motion är enkel. Stå med fötterna inställda axelbrett och armarna vid sidorna. Sakta spets huvudet bakåt mot taket, hålla kroppen rak och axlarna avslappnade. Håll i 15 till 30 sekunder, sedan långsamt föra huvudet framåt till sitt normala läge. Upprepa två till fyra gånger. Variationer inkluderar använder handen för att lägga lätt tryck som du tips huvudet bakåt och när du har bemästrat halsen förlängningen vikter för att intensifiera övningen.

splenius capitis

Splenius capitis är en tjock muskel som liknar ett band. Det ligger på baksidan av halsen. Det börjar vid basen av din skalle och slutar på toppen av din bröstryggen. Denna muskel tillåter huvudförlängningen, liksom lateralflexion och rotation av halsryggen.

Cervicis Muskler

De cervicis är en grupp av muskler - inklusive semispinalis cervicis och splenius cervicis - ligger djupt i nacken. Dessa muskler är smala band av senor som löper från toppen av halsen till den sjätte bröstkotan. Med hjälp av dessa muskler, kan du rotera huvudet åt sidan, och utvidga och arch halsen.

Semispinalis Cervicis

Den semispinalis cervicis är en tjock band av muskel som innehåller en rad av fibrer och senor. Det ligger i den övre delen av ryggen och springer in i livmoder ryggkotornas processer. Den roterar huvudet och sträcker sig ribborna.

Spin capitis

Spin capitis är en bunt av muskler och senor som utgör en del av den Erector spinae. Denna muskel är nära kopplat till den semispinalis och arbetar för att rotera huvudet också.

Semispinalis capitis

Den semispinalis ligger i den övre bakre delen av halsen. Det är en bred muskel som har sitt ursprung i den sjunde livmoderhalscancer verteabrae och infogar i pannben. Denna muskel kan du förlänga och rotera huvudet.

övre Trapezius

Den övre trapezius är den största muskel i ryggen. Det sträcker sig från pannben till skulderbladen. Funktionen hos den övre trapezius är att flytta och stödja de armar och axlar.

longissimus Cervicis

Longissimus cervicis är en del av longissimus muskelgrupp, och ligger på den bakre delen av halsryggen. Longissimus cervicis börjar i ryggkotor och slutar i halskotor. Den tillåter dig att böja och sträcka halsen.

levator Scapula

Levator scapula ligger på baksidan och på sidorna av halsen. Levator scapula börjar vid basen av din skalle och slutar vid skulderbladet, eller din skulderbladen. Detta muskler hjälper till att lyfta dina axlar. Om du bär vikt på dina axlar, blir denna muskel spänd för att stödja vikten.

Vilka muskler används när cykla?

benmuskler

Enligt www.ultracycling.com de primära muskler som används i cykling är sätesmusklerna, quadriceps, hamstrings och vadmusklerna. Quadriceps är de stora musklerna på framsidan av låret som är ansvariga för riktning benet och trycka pedalen ner mot marken. Gluteus maximus och medius finns i skinkorna och ansvarar för att driva pedalen framåt vid toppen av slaget. Hamstrings är placerade på baksidan av låret, och de arbetar med vadmuskeln att lyfta pedal upp från botten av slaget. Alla dessa muskler arbetar tillsammans för att ge dig kraft när man trampar och uthållighet när man rider.

Den typ av ridning du gör kommer att använda en del av dessa muskler mer än andra. Om terrängen är kuperad, kommer quadriceps göra mer av arbetet driver upp i bergen. När rätt att få upp en kulle, kommer sätesmusklerna vara mer engagerade. Hastighet arbete eller ridning mot vinden kommer att engagera alla benmusklerna mer.

stöd Muskler

Andra muskler utanför benen används som stödjande muskler när man rider. Beroende på terrängen och styret används kommer överkroppen muskler anlitas. Detta händer när du står att klättra en kulle och dra upp på styret för att få mer makt, som använder biceps muskler. Vid användning av aerorör och vila överkroppen på dem medan ridning, de Triceps muskler, som ligger på baksidan av överarmen, kommer att användas för att stödja din kroppsvikt. Också, i mindre utsträckning, är musklerna i ryggen och buken region används för stabilisering samtidigt på cykeln.

fördelar

Cykling har många fysiska fördelar. Om det sker ofta och med tillräcklig intensitet, kommer det att hjälpa dig att bränna kalorier, förlorar fett, förbättra hjärta och lungor funktion och fungerar stora muskler i hela kroppen. Muskler svarar genom att få starkare, vilket resulterar i en kropp som är smalare, montör och har mer uthållighet.

Vilka Muskler Har One Arm hantel Press Arbeta?


Det sägs ofta att kunskap är makt och detta ordspråket råkar gälla sysselsättningar som involverar både hjärna och muskler. Till exempel när du försöker att skapa den mest effektiva träning plan för att bygga muskler, lära sig om fördelarna med en mängd olika övningar är till hjälp. Identifiera mål musklerna i en övning såsom en arm hantel press kan hjälpa dig att räkna ut om övningen kommer att vara en effektiv användning av din tid eller ett slöseri med kraft. Fråga alltid din läkare innan du påbörjar någon träning rutin.

primära mål

Det primära målet för en arm hantel press är din främre delta, en muskel som ligger på framsidan av axeln. Denna muskel ger den kraft som behövs för att lyfta armen och det hjälper även rotation och bortförande, vilket är rörelsen av armen bort från kroppen. Om du spelar sporter som basket eller volleyboll, ser du att stärka denna muskel kan bidra till att öka kraften i dina bilder.

bistå Muskler

Medan den främre delta innehåller det mesta av kraften i en arm hantel press, andra muskler ge stöd. Dessa inkluderar andra axelmusklerna, såsom sido deltoideus och supraspinatus; armmuskler såsom triceps; trapezius, som ligger i ryggen; bröstfenan, eller bröstmusklerna; och obliques. Dessutom, dina höftböjarmuskelaturen, formellt kallas psoas stora, hjälper också ge kraft att driva hantel uppåt. Det breda utbudet av medhjälpande muskler som är involverade i en arm hantel press gör det till en effektiv övning för att arbeta mer än en del av kroppen.

stabiliserande Muskler

När du utför en arm eller ett ben övning, kan din kropp vara lite ur balans. För att hindra kroppen från att slösa energi genom att gunga fram och tillbaka, stabiliserande muskler hjälpa dig hålla hantel stadigt. Under en arm hantel press, musklerna som utför denna uppgift inkluderar dina biceps och triceps, som ligger på framsidan och baksidan av överarmen, respektive.

tips

Den arm hantel press kan vara ett effektivt utövande, men det är inte idealiskt för alla. Genom att göra smärre ändringar, kan du ändra fokus för övningen. Till exempel, om du inte vill arbeta dina obliques och höftböjarna, utföra övningen sittande ned istället för att stå. Om du vill öka aktiviteten av dina höftböjarmuskelaturen och obliques under övningen, utföra det när du står på ett ben. Använd en spotter när du gör detta för ökad säkerhet.Om du gillar att göra hantel stela ben marklyft, då du skulle bättre veta anatomi övningen. Denna övning är på farliga sida om du inte utför det till T. position som du är i hela utförandet kan utlösa förödelse på din ryggrad och omgivande muskler. Och eftersom du inte kan ersätta din ryggrad, skulle du bättre göra ditt bästa för att ta hand om det.

Hammies är Första

Ofta förkortat som hammies, hamstrings är de stora muskler som sticker ut på baksidan av benen. För att vara lite mer specifik, dessa är fyra muskler på baksidan av låren. De är semimembranosus, semitendinosus, biceps femoris långa huvud och kort huvud. Stelbenta marklyft först och främst mål tre av dessa muskler. Den enda utelämnats är biceps femoris kort huvud.

Din Butt är andra

Alla vet vad rumpan är, men butt är anatomiskt kallas glutes. Glutes har tre muskler: gluteus maximus, medius och minimus. Den största, i särklass, är maximus. Stelbenta marklyft arbeta dig gluteus maximus i sekundär sätt, som muskeln bistår primära musklerna i hamstrings.

Adduktorer också en tvåa

Annan muskel som assisterar den så kallade hammies är adductor magnus. Närmare bestämt är det bakersta muskel i gruppen, som kallas adductor magnus bakre huvud, som ligger djupt inom din inre området låret. Men när du gör stelbenta marklyft, fungerar den som en sekundär mover under övningen.

One More är Core

Det finns en stor muskel region som du tränar under stela ben deadlifts - kärnan, magen och dina spinal erectors. Abs ligger framför magtrakten, och spinal erectors fäster din ryggrad och är ansvariga för att hålla din ryggrad rak. Under stela ben marklyft, avtal du din abs och spinal erectors att hålla din ryggrad rak, eftersom den är farlig under rörelsen avrundning av ryggraden.