XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

andra paint guns

Ithaca Gun Specifikationer


Ithaca Gun Company, med säte i Upper Sandusky i Ohio, är en tillverkning av skjutvapen avsedda för jakt användning. Dess familj av skjutvapen omfattar pistoler och hagelgevär, som är utformade med precision, hållbarhet och vikt överväganden i åtanke. Ithaca s skjutvapen tillgodose en mängd olika budgetar, och omfattar vapen som är avsedda för jakt visst spel.

Ithaca 1911

Ithaca 1911 är en 0,45-kaliber handeldvapen som finns i två olika modeller: M1911-N, som har en fullt justerbar bekämpa stil syn; och M1911-BM, som är utrustad med en fullt justerbar mål-stil syn. 1911 är en halvautomatisk pistol med ett magasin kapacitet på sju omgångar och enstaka utlösnings. Den har en manuell tumme säkerhetsgrepp och blås-back action operation. Den väger 2.6 pounds utan tidningen har en piplängd av 5 inches, en total längd på 8,75 inches, en total höjd av 5 inches och en total bredd av 1,19 inches.

Hjortar Slayer II

Ithaca Deer Slayer II hagelgevär har en 24-tums långa standardväggtjocklek fat utformad för att vara både lätt och lättmanövrerad. För att ge hög noggrannhet och konsekvens från omgång till omgång, är 12-gauge version av Deer Slayer II helt räfflad i en en-till-28 vridning, medan 20-gauge version är helt räfflad i en-till- 24 twist. Shotgun är utrustad med Pachmayr 750 Decelerator Recoil Pad, som valdes för sin sparkminskande egenskaper. Den har en fem-shot kapacitet och har en röd säkerhets efterföljare. Standarden 12-gauge Deer Slayer II har en vikt utan omfattningen av 7,6 pounds och en total längd på 43,63 inches, medan 20-gauge versionen har en vikt på 6,8 pounds och en total längd också 43,63 inches.

Modell 37 Defense Gun

Ithaca Model 37 Defense Gun är avsedd för dem som har en begränsad budget. Detta hagelgevär har en 3-tums kammaren och standardväggtjocklek, och finns i två modeller: fem-shot version besitter en 18,5-tums fat, medan åtta-shot-modellen har en 20-tums fat. Det är också utrustad med en kick-reducerande Pachmayr Decelerator Recoil Pad, och vapnet kan köpas färdig med ett urval av valnöt eller svart konst lager. Den fem-shot 12-gauge konstruerad av syntetiska lager har en vikt av 7,1 pounds och en total längd av 38 inches, medan den åtta-shot-versionen har en total längd på 39,5 inches. Den 20-gauge version av hagelgevär, som bara är tillgängligt med en fem-shot kapacitet, har en vikt på 6,6 pounds och en total längd på 38 inches.

Andra Ithaca Guns

Förutom de skjutvapen som anges i avsnitten 1 till 3, andra vapen som tillverkas av Ithaca inkluderar Deerslayeren III, modell 37 lätt och ultralätta, Model 37 Ladies Stock, Model 37 Trap Model, Modell 37 Turkiet Slayer, Model 37 Sjöfåglar, och modell 37 28-gauge.

Vilka är farorna med att bli skjuten med en BB pistol?


De Centers for Disease Control and Prevention uppskattar att 30.000 människor årligen drabbas av skador från luftpistoler eller pelletspistoler. Den klassiska röda Ryder pistol, tillverkad av Daisy, når en utgångshastighet av 350 fot per sekund - nästan 239 km / h. Andra bb guns kan nå ännu högre hastigheter. Som jämförelse, en 0,22-kaliber pistol runt når en hastighet av 1000 fps. Bb guns kan tyckas leksaker, men de sår, lemlästar och dödar som andra vapen.

ögonskada

BB pistol skador på ögat kan orsaka permanenta skador. En 1997 American Academy of Pediatrics studie om luft-gun relaterade ögonskador funnit att 66 procent av offren lidit bestående partiell synförlust eller blindhet. En 2008 brittisk studie, med stöd av Charitable Trusts för Förenade Bristol Sjukhusens Medical Research Committee, fann liknande resultat: 65 procent av offren lidit synförlust eller blindhet.

hudskada

Varje projektil kan skada huden, i synnerhet en som färdas över 200 km / h. Bb guns kan orsaka allvarliga blåmärken, hud sår och djupa sticksår. Pellets kan bli inbäddade i huden, där de ökar infektionsrisken och kan kräva mindre operation för att tas bort.

Infektion

Den typ av BB pistol sår gör dem benägna att infektion. Liksom andra sticksår, såsom trampa på en spik, kan BB driva bakterier djupt in ett sår, vilket ökar infektionsrisken. I en extrem incident i 1992, dog en Philadelphia man från en bakteriell infektion efter en BB in i hans hjärna.

Dödsoffer

Den amerikanska Consumer Safety Commission uppskattar att luftpistoler och pellets vapen orsakar fyra dödsfall årligen i USA. Chansen att dö av en BB pistol sår, medan statistiskt låg, öka på nära håll. Enligt "Orange County Register," en Laguna Hills, Kalifornien, tonårig pojke dog 2009 efter att ha blivit skjuten genom templet med en BB pistol. Under 2008 dog en sex-årig Detroit pojke när skjuten punkt blankt med en BB pistol.

Hur man rengör Black Powder från ett eldrör


Helst bör du rengöra en svart pulver skjutvapen samma dag du skjuter den. Svartkrut är rik med starkt frätande salter som klamrar sig fast på insidan av pipan, och ju mer du avfyra vapnet, desto mer salterna bygga upp. Salterna drar fukt från luften, så att de börjar att orsaka korrosion på insidan av pipan nästan omedelbart. Den mest grundliga sättet att rengöra en svart-pulver eldröret är genom att ta bort hylsan från mottagaren och med hjälp av en renare utformad för svartkrut.

Instruktioner

1 Sprid tidningen över arbetsområdet. Avlägsna cylindern från pistolen enligt tillverkarens instruktioner.

2 Skruva ihop de delar av pistolrengöringsredskapet från rengöringssatsen. Skruva trådhålet borsten i slutet av rengöringsstaven och arbeta borsten kraftigt upp och ner på insidan av pipan.

3 Avlägsna stålborste från rengöringsstången och skruva den största rengöring tips från rengöringssatsen i slutet av stången. Trä en bomulls lapp i hålet för rengörings spets med fingrarna, och mätta plåstret med rengöring gel.

4 Arbetet plåstret genom pipan, var noga med att täcka hela insidan av pipan från hålet att bryta. Tillåt gelén att sitta i eldröret enligt tillverkarens instruktioner. Byt det använda plåstret i rengöringsspötoppen med en ren och torr lapp. Arbeta på insidan av pipan med det torra patch. Upprepa processen med alternerande gel indränkta fläckar och torra fläckar tills den torra patch kommer ut rena. Applicera gel renare att rengöringsduken och torka utsidan av trumman liksom alla andra metalldelar gun, inklusive mottagaren, sevärdheter, hammare, avtryckare och varbygeln.

5 Applicera vapenolja till en ren lapp, och arbeta genom insidan av pipan med rengöringsstaven. Applicera några droppar olja på en ren trasa och torka utsidan av cylindern. Installera pipan tillbaka på skjutvapnets mottagaren, och ge hela utsidan av pistolen en slutlig avtorkning med den oljiga trasa.

Tips

  • Rengör inte trumman med varmt tvålvatten; Detta kan beröva metallen eventuella skyddande oljor.

Woodsball Tekniker


Paintball är en taktisk sport där grupper eller individer använder paintball gevär - gasdrivna vapen som skjuter plastkulor fyllda med färg - på motsatta spelare. När denna simulerade bekämpa spel spelas i skogen kallas det "woodsball", "Bushball" eller skog paintball. Att vara i skogen tillåter spelare att använda miljön och sin fantasi när de konkurrerar.

grundläggande klädsel

Vidöppna fält översållad med luftfyllda hindren är vanliga i turnerings paintball spel, och behovet av hemlighållande och stealth är inte en stor nödvändighet. Du ser ofta flashiga uniformer i dessa typer av spel. Woodsball, i direkt kontrast, kräver att du tänka noga på hur du klär sig för spelen. Nyckeln är stealth; du behöver för att smälta in i miljön. Woods kamouflage är en grundläggande utgångspunkten. Kom dock ihåg att olika träslag miljöer erbjuder olika former av bladverk. En ghillie dräkten är att föredra. En ghillie dräkten är gjord av nät eller annat tyg och är täckt av lös, hängande kamouflage som liknar dreadlocks. De lösa fibrer och nätmaterial kan du stoppa dräkten vidare med blad och andra naturliga element, skapar kamouflage för att matcha omgivningen. Detta kommer att hjälpa dig att dölja under uppspelning så att du kan smyga upp på motståndare för lätt skott. Kommersiell ghillie dräkten finns; se länken i resurserna.

Flytta långsamt och ha tålamod

Woodsball är inte päronboll, där du kör på det andra laget, guns blazing, och försöka att märka så många spelare innan du blir träffad. I woodsball, måste du och ditt team flytta smyg genom skogen och försöka få en överlägsen stridsläge mot det andra laget. Medan han flyttar, undvika att ge bort din position genom att öka långsamt och medvetet undvika knäppa pinnar eller prasslande löv. Håll utkik efter dina motståndare, dock. Om fläckig, söka skydd snabbt bakom träd i grunda raviner och förbereda sig för att slå tillbaka.

Woodsball Tactics

Woodsball rymmer många olika paintball taktik. Enligt playmore-paintball.com innebär en vanlig taktik som flankerar dina motståndare. I en flankerande strategi, bryter laget upp i tre eller flera grupper. En grupp håller tillbaka för att försvara laget bas, där, i vissa spel, kan lagen vinner genom att fånga en flagga i basen. En andra grupp försöker smyga på plats på motståndarens höger eller vänster sida, medan en tredje grupp antingen distraherar laget genom att flytta upp i mitten eller börjar skjuta först från den motsatta sidan. En annan strategi innebär att man använder "ensamvargar" som går ut på egen hand och försöker utlösa så mycket skada som möjligt medan de andra spelarna vänta i bakhåll vid vissa punkter eller försöker flytta in så nära som möjligt för klara bilder. Välj en strategi som passar den unika formen av ditt lag och en där du kan utnyttja svagheterna i dina motståndare.

I USA, är Airsoft guns måste ha antingen en röd eller orange spets på pipan på pistolen för säkerheten för Airsoft pistol användaren och alla runt användaren. Att vägra att följa denna regel kan leda till allvarliga skador, fängslande eller möjligen död.

federal Uppdrag

För att undvika missförstånd, uppdrag den amerikanska regeringen att alla Airsoft guns har en 6mm röd eller orange spets läggs till pipan på pistolen. Det är olagligt för en återförsäljare att sälja en pistol utan röd spets och det är olagligt för köparen att ta bort röda spets. Alla Airsoft guns, både som importeras från andra länder och tillverkas i USA, hålls samma krav. Tillsammans med denna lag, är personer som är yngre än 18 förhindrad från att köpa en Airsoft vapen. Dessa lagar bidra till att undvika förvirring och skydda befolkningen från onödig panik eller förvirring.

Säkerhet

Den röda eller orange spetsen av en Airsoft pistol är avsedd för i syfte att göra en distinktion mellan en Airsoft vapnet och ett riktigt vapen. Vissa Airsoft guns kan lätt kännas igen som en leksak på grund av deras plast kroppar medan andra Airsoft guns är exakta kopior av verkliga vapen de gammalmodiga efter. De mer avancerade vapen har en fullständig metallkonstruktion som ger vapnet utseendet och känslan av en riktig pistol, vilket gör det svårt att skilja Airsoft pistolen från en riktig pistol utan stöd från den röda spets.

konsekvenser

Av olika skäl kan vissa Airsoft ägare väljer att ta bort den röda spetsen. Som nämnts, är detta olagligt och ägaren tar sin säkerhet och ibland sitt liv i sina händer genom att göra så. Vissa Airsoft spelare längta extra touch eller realism ges till Airsoft pistolen genom att ta bort spetsen. Tyvärr betyder det här läggas realism det svårt och ibland omöjligt för andra att berätta pistolen är Airsoft. Det har funnits situationer där människor svinga en Airsoft vapen framför en polis och som ett resultat skadas eller dödas. I vissa fall har Airsoft vapen ändrats för användning i utförandet av ett brott. Det är felaktigt att tro att begå ett brott som ett bankrån med en leksakspistol skulle resultera i en mindre avgift om fångad. Begå ett brott med en Airsoft vapen är belagt med samma lagar som införts för dem som använder en riktig pistol.

Hur man identifierar en Paint Ball Gun av Symbol


Identifiera din paintball gevär kan vara till hjälp när behov av nya tillbehör och bollar. Utan att veta märket på din pistol, är det möjligt att köpa fel storlek på paintball. Att veta märket på din pistol är också användbar när de söker utrustning såsom en väska eller hållare.

Instruktioner

1 Identifiera specifik färg till varumärket. Både Eclipse och Dye matris märken använder färgerna blått och silver. Pronto och Tippman dock är markerade i rött, vitt och svart. Märker den minsta bit av färg, som i Airow Gun varumärke, som placerar en rosa splatter av färg mellan orden i varumärket.

2 Känna igen en specifik karaktär eller detalj. Detaljer, såsom lutande målet utformningen av Smart Parts varumärke, kommer att skilja en pistol från en annan. Lägg märke till droppande färgen funktion som är vagt synliga under E från Eclipse emblem. Se hur Pronto märkningen är skev i en nedåtgående sätt, medan Kingman symbolen är skriven i en uppåtgående diagonal.

3 Visa den totala storleken av emblemet i jämförelse till pistolen. Vissa paintball gevär, såsom i Mini varumärke, har logotyper som kräver ett stort utrymme. Mini logotyp tar upp 50 procent av handtaget. Den amerikanska armén varumärke emellertid sitter i magen av pistolen och använder ett utrymme som inte är större än storleken på den trigg hålet.

4 Granska märkning för specifika bokstäver. Flera av de mest välkända märken på marknaden tydligt ange sina namn i den symbol som Tippmann, Proto och Kingmen. I märkena JT Guns och BT Paintball logotypen påstår enkelt JT och BT respektive. Dye Matrix varumärke placerar helt enkelt Dye över mitten av dess emblem. Eclipse är en av de mycket få välkända varumärken som endast har en bokstav på märkningen.

Hur man reparerar en Spyder Paint Ball Gun


Paint ball är ett populärt rekreations sport där små pellets av färg avfyras från pistoler, så kallade markörer, på motsatta spelare i ett försök att eliminera dem från spelet genom att markera dem med färg. Spyder är en ledande markör tillverkare och ett populärt val för nybörjare. Att misslyckas med att underhålla din markör kan leda till behovet av reparationer, som kan fyllas med hjälp av en insexnyckel och reservdelar.

Instruktioner

1 Ta bort stiften som håller regelaggregatet av vapnet på plats. Du måste först ta bort den lilla koppla stiftet på sidan av markören över avtryckaren, vilket gör att du kan dra stora stift ovanför avtryckaren ut.

2 Demontera bulten från pistolen. Med stiften bort, kommer fjädern inuti pistolen tvinga regelaggregatet ut ur pistolen.

3 Inspektera bulten för tecken på skador och byt ut om det behövs. Mindre kosmetiska skador garanterar inte ersättning, men en bult med betydande stötar eller bucklor kan orsaka din pistol för att inte fungera korrekt.

4 Justera regulatorn på pistolen, som ligger på plast infästning som din CO2 behållaren fäster med hjälp av en insexnyckel tills den läser på 800 psi. Du måste skjuta pistolen för mätaren att ge en ny läsning, så eld en gång efter varje justering. Vrid skruven i lägre tryck, eller vrida skruven så att det kommer ut något för att öka trycket.

5 Skruva av metall slang som löper från plast CO2 fastsättning på kroppen av pistolen i slutet där det fäster plasten. Slangen hålls på vid en honände som skruvas över den manliga änden av plast fastsättning, liknande hur den manliga änden av en koaxialkabel ansluts till den kvinnliga port på en TV.

6 Ta bort O-ringen i den kvinnliga änden av slangen, och ersätta den med en ny O-ring. En läckande O-ringen minskar flödet av CO2 till din pistol, hindrar det från att skjuta på rätt sätt.

7 Skruva den kvinnliga änden tillbaka till den manliga änden.

Så spelar man Paint Ball Gun Spel


Paintball är ett slagfält-liknande spel spelas med en speciell pistol som avfyrar en paint fylld boll med hjälp av tryckluft. En paintball kan avfyras vid hastigheter genomsnitt mellan 200 och 300 fot per sekund, vilket skapar en hastighet som kan packa ganska punch på motsatta spelare, som bär skyddsutrustning. De flesta paintball entusiaster har grupper av vänner de spelar med ofta, och många gör sina egna regler. Två vanligaste av paintball spel är Capture the Flag och hastighet.

Instruktioner

Fånga flaggan

1 Avancera genom den utsedda terräng mot fienden fort, eller huvudkontor. Alla spelare startar i sin egen säker territorium.

2 Attack någon motståndare genom att skjuta på huvudet eller bröstet för att göra en kill. Vissa regler kan variera, men vanligtvis ett huvud eller bröst skott är en kill, och lem eller ben skott kräver tre träffar för att kvalificera sig som en kill. Om alla spelare från ett lag dödas innan flaggan hämtas då spelet är över.

3 Hämta flaggan från fiendens fort utan att bli dödad, och tryggt återvända till ditt hem fort. Sedan montera flaggan bredvid lagets flagga.

Fart

4 Advance på fältet när hornet ljuder, och ta en position bakom en barrikad.

5 Flytta från ditt lags barrikad till nästa tillgängliga laget barrikad varje gång hornet ljuder. Regler kan variera, men ditt team kommer troligen att ha färgkodade barrikader som du kan gömma sig bakom. Tanken är att stanna snabbt söka skydd av barrikaderna när du flyttar runt fältet. Motståndarna kommer att flytta bakom sina barrikader, liksom, och du kan hamna ansikte mot ansikte med en motståndare om du gör fel flytta när man byter barrikad läge.

6 Döda alla motsatta spelare så snabbt som möjligt genom att skjuta i huvudet eller bröstet. Limb skott kan eller inte kan räknas beroende på särskilda regler. Det första laget att förlora alla spelare förlorar spelet.

Hur man gör en Paint Ball Gun


Paintball har blivit en av de mest populära rekreation och kampsporter. Den viktigaste verktyg för handeln att ha i paintball är din primära vapen, vilket är en paintball pistol. Dessa kommer i alla former, storlekar och gör liksom priserna. Om du funderar på att komma in i paintball men inte har en massa pengar att avvara för ett vapen, kan du göra din egen med några verktyg och några PVC-rör.

Instruktioner

1 Använd din såg och skär två bitar av PVC-rör en fot i längd från dina 6 fot av rör. Se till att de båda har samma identisk längd. Ta del av ditt band och täcka ändarna av PVC-rör.

2 Ta två PVC armbågar och bifoga dem till en av de fot långa bitar du bara klippa. Placera en armbåge i vardera änden av fot långa rör.

3 Ta den andra foten lång bit och fäst två T-anslutningarna på röret. Placera en på varje ände av PVC-rör.

4 Använd någon cement att smälta lederna i två PVC-rör ihop bitarna. Se till att både av rören är förbundna med varandra vid båda ändarna innan cementering. Rören bör utgöra en lådform. Göra det möjligt för cement att torka över natten.

5 Ta en PVC nippel och bifoga det till en PVC T-kontakt. Så kulventilen och försiktigt skruva in den i PVC bröstvårtan.

6 Använd den kvarvarande PVC-rör per fat och skruva in kulventilen. Du kan göra pipan valfri längd du önskar.

7 Driva upp din borrmaskin och göra ett hål i ändlocket av däckventilen. Stick däckventilen genom hålet i ändlocket och limma den på plats.

8 Skär en 10-tums bit PVC-rör och bifoga det till pipan PVC T-kontakt. Ta ändlocket och däckventilen bit du gjorde i föregående steg och säkra den till 10-tums bit PVC-rör med cement.

9 Låt din paintball gevär torka i tre dagar. Din pistol behöver tillräckligt med tid för alla cement för att ställa in korrekt och torrt innan du kommer att kunna använda vapnet på ett säkert sätt.

Hur fungerar Paint Ball Gun & Tank Work?


Paintball har en populär motionsidrott sedan 1980-talet. Det är oftast haft ledigt spelade bland en grupp av vänner, men organiserade paintball turneringar är ett populärt sätt att delta i sporten. Paintball gevär kallas "paintball markörer" för att skilja paintball utrustning från vanliga gevär och hagelgevär. Paintball markörer fungerar också annorlunda än hårdprojektilkanoner, med hjälp av komprimerad gas, snarare än krut, att generera framdrivning.

paintballs

Överraskande, inte bollar innehåller färg. Bollar består av en mjuk gelatinbeläggning som omger en kärna blandning av vegetabilisk olja och karamellfärg. Gelatinet som används för att täcka paintballs är samma typ av gelatin som finns i gelé. Paintballs framställs genom ett tillverkningsförfarande som liknar framställning vitaminkapslar och pärlor, genom att använda mycket av samma utrustning. Bollar är giftfritt och biologiskt nedbrytbart.

Paintball Marker Delar

Den allmänna ramen för en paintball markör - ett handtag, fat och trigger - liknar en hård projektil pistol, men likheterna slutar där. I stället för ett klipp eller magasin för att hålla skal eller kulor, en paintball markör har en stor skålformad matare, även kallad en tratt. Matar lagrar obrända bollar. En komprimerad-gastank är fäst vid paintball markör, som levererar markören med gasen genom en luftledning.

framdrivnings~~POS=TRUNC Mekanik

Efter en paintball avfyras, droppar en ny paintball i markören från mataren. Den komprimerade gasen i tanken trycksätter markör. När avtryckaren trycks in, glider ett internt hammare framåt bakom den trycksatta kammaren, glidande en avgasventil på plats över kammaren. Gasen rusar ut ur kammaren och genom avgasventilen, framdrivning av paintball ut ur cylindern.

Tanken

Även koldioxid eller CO2, används ofta för som källa med komprimerad gas, kan vanlig tryckluft även användas. Vissa paintballentusiaster föredrar komprimerat kväve till koldioxid, eftersom kväve är en mer stabil element. Tankstorlekar varierar från 4 uns. till 20 uns. En större tank möjliggör längre spela innan påfyllning, men bör inte öka kraften i vapnet. De flesta bollar skjuta på 250 fot per sekund till 280 fot per sekund. Turneringar tillåter inte paintball hastigheter för att överstiga 300 fot per sekund.

markör Typer

Paintball markörer finns i en mängd olika former och storlekar, men i allmänhet delas in i två huvudkategorier. Pump-action markörer kräver en användare att manuellt pumpa mellan bilderna för att ladda nästa paintball och återställa hammaren för bränning. Pump-action markörer finns i pistol och gevär former. Halvautomatiska paintballmarkörer ladda automatiskt en paintball och återställa hammarmekanismen efter ett skott. Dessa markörer kan refired helt enkelt genom att avtryckaren trycks in.