XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur fungerar Cold Medicinering fungerar?

Vad Förkylning Gör

Förkylning egentligen inte bota förkylningar. Det för närvarande finns inget känt botemedel för kylan. Vad förkylning gör, är att lindra symptom i samband med förkylning. Lindra symptom kan hjälpa en person känner sig bättre medan kroppen bekämpar naturligtvis av förkylningsvirus. De två vanligaste typerna av förkylning är över disk receptfria läkemedel och naturliga förkylning.

Over-the-counter läkemedel

Över disk förkylning innehåller antihistaminer, avsvällande medel och smärtstillande.

Antihistaminer hjälpa till att lindra nysningar, kliande ögon och kliande hals. Vanliga antihistaminer är klorfeniramin, difenhydramin, bromfeniramin och klemastin.

Avsvällande medel bidra till att minska slem. Vanliga avsvällande medel är psuedoephedrine, fenylpropanolamin, fenylefrin, oxmetazoline och xylometazolin.

Smärtstillande bidra till att lindra värk och smärta. Vanliga smärtstillande är Ibuprophin, Acemetophin och Asprin.

Naturliga Cold botemedel

Echinacea, C-vitamin och zink är tre naturliga förkylning som vanligen används för att förebygga förkylningar och öka de organ immunförsvaret att bekämpa förkylningar. Det är oklart om någon av dessa naturliga behandlingar faktiskt arbetar. I vilket fall som helst, verkar de inte vara skadliga om de tas inom rekommenderade doseringsanvisningar. Vetenskapliga studier på naturliga förkylning har haft blandade resultat. Vissa studier har visat att de åtgärder inte fungerade alls, andra studier visade att åtgärder producerade mindre betydande resultat. Även vetenskapliga studier är entydiga, får vissa människor uppger att de har upplevt positiva resultat med naturliga förkylning.

varningar

Förkylning bör inte tas med andra läkemedel utan tillstånd från en läkare. Förkylningsläkemedel kan orsaka skadliga reaktioner med vissa läkemedel.

Barn bör inte ta aspirin. Aspirin kan orsaka Reyes syndrom när det tas av barn som har feber.

Föräldrar använder ofta över disk hostmediciner för att behandla sina barns förkylning när deras barn upplever hosta. FDA rekommenderar mot att ge barn som är yngre än två år över disk hostmedicin. American College of Chest Physicians rekommenderar mot att ge barn som är yngre än fjorton år över disk hostmedicin.

Gravida kvinnor bör inte ta förkylning utan inrådan av en läkare. Vissa förkylning kan skada fostret.