XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Din atletiska och naturliga instinkter kan hjälpa dig i vissa sporter, men wakeboard kräver disciplin. Du måste bibehålla en god hållning och hålla utkik efter fara medan wakeboard för att undvika skador. Wakeboard lektioner kommer att lära dig grunderna.

Instruktioner

1 Träffa en wakeboard instruktör innan du fortsätter med lektioner för att bestämma sin inställning till undervisning. Du bör hitta en instruktör med en lång lista över tidigare kunder och en strategi som gör att du kan träna färdigheter för en majoritet av lektionen.

2 Utveckla överensstämmelse med dina djup inleds med en grundläggande nivå av lektioner. Du bör ta den första nivån av lektioner så många gånger som du behöver för att utföra en djup start fem gånger utan några problem.

3 Kontrollera registreringsmaterial för en checklista utrustning innan du tar lektioner. Du bör konsultera denna lista åtminstone två gånger medan förpackning för att se till att du har allt du behöver för att lära wakeboard.

4 Spara pengar på enskilda Wakeboard lektioner genom att köpa ett paket med lektioner från en certifierad skola. De flesta skolor erbjuder ett paket som erbjuder alla de lärdomar i en enda svårighetsgrad till rabatterat pris.

5 Tävla med andra wakeboarders under dina lektioner för att utmana dig själv. Du bör tala med andra deltagare före varje lektion för att utveckla mål som alla behöver för att nå.

6 Lär geometri wakeboard och rollen av båten i sporten som du tar börjar lektioner. Fråga din instruktör hur rep spänning kan hjälpa dig att avancera som en wakeboarder. Du bör ta anteckningar under detta avsnitt för översyn efter varje lektion.

7 Kör med de metoder du lär i varje session för att utveckla konsekventa metoder. Du kan lägga din wakeboard ner på gräset för att skydda ytan medan du repetera din hållning och styrelse ledning.

Tips

  • Granska wakeboard lektioner på nätet för att förbereda dig för det personliga sessioner. Du kan titta på online video på rätt ämnen och knep för att lära sig språket i wakeboard.
  • Odla relationer med andra wakeboarders och instruktörer att få informell utbildning efter dina lektioner är klar.