XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Instruktioner för HHA Sevärt på Förening Bow


Sammansatta bågar tillåta skytten flera alternativ för sevärdheter. HHA Sports erbjuder en 100 procent livstidsgaranti för sina enda stift båge sevärdheter, vilket gör det till ett utmärkt val om du letar efter en enda stift justerbar syn. Montering och justering HHA siktet på sammansatta bågar är enkelt om du följer en steg-för-steg-process.

Montering

Använd din insexnyckel för att fästa HHA syn till föreningen båge. Lokalisera de två medföljande skruvarna i sikte kit och rada upp syn till stigarledningen på fören strax ovanför greppet. Dra åt skruvarna för att förhindra att skruvarna vibrerar loss under fotografering. Se till att synen är tillräckligt hög för att förhindra pilen från att slå i sikte när den släpps.

Justeras

Syn i fören genom att skjuta flera olika grupper av pilarna med början vid 20 varv och titta på platsen för pilarna. Om du slår till vänster om målet, justera inställningen windage genom att flytta synen stift till vänster genom att vrida inställningsratten medurs om du använder en högerhänt båge. Fortsätt att skjuta och justera tills pilarna konsekvent träffa det avsedda målet. Flytta ut till 60 varv och justera yardage ratten till den givna yardage. Göra justeringar ställskruven för att justera för pilar slår över eller under målet. När bågen upptäcks i 20 och 60 yards, bifoga den anpassade yardage skala till yardage ratten.