XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ashtanga yoga är en gammal praxis som består av sex olika serier av poser, som när följas för att varje utövare till framsteg i styrka, flexibilitet och andligt medvetande i sin egen takt. Även baserat på de ställningar som gjorts i Ashtanga yoga har kraftyoga införts för att västerländska utövare som en mer kraftfull och fitness-baserade program utan en bestämd andlig lutning. Denna artikel kommer att förklara en del av skillnaderna mellan dessa två typer av yoga.

Instruktioner

1 Power yoga och Ashtanga yoga både ger utövare ökad styrka och flexibilitet. Öva de flesta former av yoga kommer att producera dessa resultat, tillsammans med ökad blodcirkulation, med regelbundna, disciplinerade och nuvarande praxis.

2 Eftersom kraftyoga härrör från men inte exakt följa principerna för Ashtanga yoga, träningen varierar kraftigt från instruktör till instruktör. Varje kraftyogainstruktör kommer att ha sina egna tankar om vad som fattas och ändras från traditionella Ashtanga yoga.

3 Power Yoga tenderar att vara utformade för människor som redan är vältränad och njuta av motion. Ashtanga yoga, som de flesta andra former av traditionell yoga, kan utövas på alla fitness nivåer, i att avancera steg samtidigt lära långsamt övningarna.

4 Ashtanga yoga har en bestämd uppsättning serie poser som ska utövas och kraftyoga inte. Oavsett vilken Ashtanga yoga du tar, kommer samma poser läras och praktiseras.

5 Den största skillnaden mellan power yoga och Ashtanga yoga är andlig. Ashtanga yoga lär också bruket av mässande och meditation, medan strömmen yoga helt enkelt fysiska övningar.

Tips

  • Kontrollera med din läkare innan du börjar ett träningsprogram och stoppa om du känner smärta. Se din läkare vid första tecken på skada.