XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man hittar en viktminskning läkare i Denver, Colorado


Alla som har försökt och misslyckats på viktminskning vet att det inte finns två viktminskningsprogram är skapade lika. Som sagt, inte två viktminskning läkare är identiska heller. Således kan hitta en läkare med kompetens och ett program som fungerar med din kropp och livsstil vara utmanande. I Denver, Colorado, området finns många läkare och kliniker som är specialiserade på viktkontroll. Här är hur man hittar en som är lämplig för dig.

Instruktioner

1 Bestäm vilken metod för viktminskning du letar efter. Vissa människor vill en-mot-en coaching med en läkare. Andra kanske föredrar en gruppbaserad klinik program övervakas av en läkare. Och för vissa, kanske viktminskning eller lap-bandet kirurgi vara deras bästa alternativet. Om du vill veta mer om viktminskning operationer i området, kolla in lapbandrockies.com, som har information om viktminskning kirurgi i Denver.

2 Fråga din allmänläkare i Denver för att få råd. Din husläkare är en bra källa för rådgivning för att hitta en viktminskning läkare. Inte bara känner han din sjukdomshistoria och särskilda situation, men också som en läkare öva i området Denver, kommer han förmodligen vet läkare i viktkontroll fältet. Skriv ner din läkares rekommendationer för vidare forskning. Om du inte har en läkare i området eller brist sjukförsäkring, kan Denver Health kunna erbjuda hjälp på denverhealth.org.

3 Fråga med vänner och familj i Denver. Vårdcentraler för viktminskning är inte ovanliga i området Denver. Det är troligt att några av dina vänner eller familj har, eller känner någon som har haft erfarenhet med en viktminskning läkare i närheten. Ta anteckningar om läkare vars namn kommer upp mer än en gång och även de läkare med dåliga rekommendationer.

4 Bläddra genom lokala tidningar och tidskrifter. Eftersom viktminskning program är populära, lokala tidningar som "5280" eller "Denver Magazine" kan ha reklam för läkare och kliniker. Annonserna kommer att ge dig en uppfattning om vilka tjänster läkaren och kliniken erbjuda. Notera någon som matchar dina behov.

5 Sök efter online recensioner. Internet är fylld med forum rating lokala företag i området Denver. Yelp.com/denver är en stor resurs för att dela verkliga upplevelser med lokala företag - däribland läkare. Hämta en lista över läkare som du har gjort hittills och söka fritt deras recensioner. Ta anteckningar om komplimanger och klagomål som du hittar om vardera.

6 Ring varje läkare och fråga om priser. Se till att de tar nya patienter. Dessa faktorer kan väga tungt i ditt beslut om vilken läkare att prova. Du kanske också kunna ta reda på om prissättning planer genom att besöka en Denver-baserade online viktminskning klinik guide såsom fatweightlossguide.com/colorado.

7 Gå för en konsultation. Många viktminskning läkare och kliniker erbjuder gratis eller till låg kostnad samråd. Till exempel, Clinical Nutrition Center i Denver erbjuder gratis samråd för viktminskning behandling. Schema samråd med en till tre av dina valda läkare. Lär känna läkaren och hennes metod kan vara precis vad du behöver för att göra ditt slutgiltiga beslutet.

Tips

  • Sök efter viktminskning forum eller stödgrupper i Denver. Delta i ett möte eller besöker en online-forum kan ge dig några idéer för viktminskning resurser i området.
  • Undvika viktminskning kliniker som inte har en övervaka läkare.