XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kör snabbare med isometrisk träning


Isometriska övningar hänvisar till sammandragning av muskler utan att röra sig. Dessa övningar kan förbättra din hastighet genom att stärka musklerna som driver kroppen framåt när du kör. Dessa inkluderar hamstring, quad, höft- och sätesmusklerna. Utföra övningar två till tre gånger per vecka, och öka intensiteten när du blir starkare och snabbare.

Instruktioner

1 Utför isometriska höft tillägg för att stärka din sätes och hamstring musklerna. Den sätes och hamstring muskler stöd snurrande kroppen framåt och samtidigt ge benet kontroll strax före hälisättning. Gör denna övning genom att stå bredvid en robust bord eller en stol för stöd. Face bordet och höja ett ben direkt bakom dig. Håll benet rakt och hålla fast vid bordet för att hålla balansen. Något böja sig framåt i midjan som du placerar dina ben parallellt med marken. Känn dina hamstrings, nedre delen av ryggen och glutes kontrakt som du utför övningen. Håll i 15 sekunder och sedan upprepa tre gånger och växla ben. Lägg resistens genom att binda en ände av bandet på benet av bordet och den andra änden till ankeln av ditt upphöjda benet.

2 Gör isometriska höft kidnappningar att hålla bäckenet och höfterna stark. På detta sätt, hastighet och kraft förbättras under sida till sida igång rörelse. Stå vid sidan av en robust bord och rikta det vänstra benet intill baksidan av bordet. Håll stolen med vänster arm och höja höger ben i sidled, parallellt med golvet eller så högt som möjligt. Håll positionen i 15 sekunder, upprepa tre gånger sedan växla ben. Lägg motstånd genom att binda bandet till benet på stolen och den andra änden till den upphöjda fotled.

3 Stärka quadriceps med isometriska övningar för att förbättra snabbhet och uthållighet samtidigt förhindra knäskador. Sitt på golvet med båda benen avslappnad och utökade framför. Flytta din högra knä genom att helt sänka den till marken; använda handflatan vid behov. Detta skärper quad muskler på höger ben och du bör känna trycket på musklerna. Håll denna position i fem sekunder. Upprepa 10 gånger och växla ben.