XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ingredienser i Rescue Sleep Remedy


Det gamla tricket att räkna får kanske inte fungerar för dem rastlös med oro, men räddnings Sleep lovar en god sömn och en ny syn på morgonen. Räddnings Sleep innehåller naturliga ingredienser av blomma essenser som främjar känslomässig läkning så att kroppen kan läka på egen hand. Om du lider av täta sömnlöshet och överdriven oro vid sänggåendet kan Rescue Sleep vara en praktisk behandling för dig, erbjuder dig stöd utöver det oroande natten.

Fungera

Din somatiska nervsystemet skickar sensorisk information till hjärnan, så att din hjärna kan avgöra vilka åtgärder att vidta som svar. Exempelvis kan en ökning av din hjärta och andningsfrekvens ökar på grund av en stressrespons. När somatiska nervsystemet rapporterar att alla dina kroppens system är inte i harmoni och förblir polariserad, blir du inte kan sova. Räddnings Sleep depolariserar de negativa krafterna på kroppen, så att du kan somna naturligt. Bachs Original Rescue Remedy har samma effekt på kropp och själ, men räddnings Sleep har lagt till funktioner specifikt för en sund sängfösare.

Betydelse

höga kostnader för vård förhindra många konsumenter från att få medicinsk behandling. Vissa patienter inte svarar bra på konventionell medicin eller har religiösa eller kulturella preferenser som uppmuntrar naturlig läkning under behandling av medicinska tillstånd. De flesta konsumenter tolererar och svara på väl använda alternativa terapier, och de ekonomiska fördelar gör alternativ medicin ett bärkraftigt alternativ för behandling av en rad sjukdomar. Barn svarar bra på naturläkemedel, särskilt när de inte har en obehaglig smak eller lukt. När det används regelbundet, kan ingredienserna i Rescue Sleep lindra nuvarande symtom och förhindra framtida sjukdomar. Räddnings Sleep innehåller helande ingredienser som harmoniserar kroppens biologiska nätverk och din kropp reparationer och funktioner som naturen avsett.

Tidsram

Bach blomma essenser inte har en arom, till skillnad från andra Quintessence terapier såsom ljus eller eteriska oljor. Snarare egenskaperna för grundläggande natur påverkar somatiska nervsystemet genom att neutralisera negativ energi. Räddnings Sleep kunde arbeta inom några minuter, beroende på hur mycket negativ energi du har, bland andra interna eller externa faktorer. Till exempel, din kroppstemperatur minskar innan de somnar, så om du sover i ett varmt rum eller har feber, kan du behöva vänta längre eller ändra miljöförhållanden för snabbverkande resultat.

överväganden

Räddnings Sleep innehåller en druvkärnor baserad brandy, en form av alkohol som krävs för att bevara blomman essenser för en lång hållbarhetstid. Den obetydliga mängd konjak i Rescue Sömn är oväsentligt med avseende på de terapeutiska effekterna och ändamål, till skillnad från andra nightcaps. Det kan dock störa vissa läkemedel såsom Antabus, ett receptbelagt läkemedel för återvinning alkoholister. Läkemedlet reagerar på minsta mängden alkohol, även de som säljs över disk, såsom hosta sirap och andra terapeutiska hjälpmedel.

typer

Bach Flower Rescue Sleep innehåller fem blomma essenser. Impatiens blomma essens är snabbverkande, reducera nervösa rastlöshet och uppmuntra tålamod. Stjärnan av Bethlehem essens hjälper dem som upplever nuvarande eller trauma eller trauma provoceras av minne för att återhämta sig och hantera effektivt. Cherry Plum är för dem som känner utom kontroll eller på gränsen till ett sammanbrott genom att uppmuntra spontan visdom att ta på den energin. Rock Rose minskar panik, och som White Chestnut, minskar tvångs och återkommande tankar. Clematis bringar klarhet och fokusera på nuet av läggdags, att uppmuntra kreativa, fyndiga tankar.

Identifiering

Räddnings Sömn har samma ingredienser som de som finns i den ursprungliga Rescue Remedy, med tillägg av White Chestnut. Denna blomma essens uppmuntrar positiva och fredliga tankar, förstärker dem när de återvänder. White Chestnut fungerar bra med alla ingredienser, men samarbetar med Clematis, överdriven oroande blir raffinerad banbrytande. Nya idéer stå i fokus och plantera frön för kreativa lösningar. White Chestnut minskar återkommande tankar gradvis, så att du kan ge frukt till din kreativa process utan att skapa mer oro i samband med nya, spännande idéer. Räddnings Sleep kan fungera länge bortom din rastlöshet natt, erbjuder dig nya visioner av hopp, främja söta drömmar, och ger dig energisk ambition för en ny dag.