XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vad motion kan jag göra för att banta mina höfter och Butt under graviditeten?

Träning under graviditeten gynnar både dig och ditt barn under graviditeten, förlossningen, leverans och återhämtning. Även om graviditet inte är en lämplig tidpunkt att inleda ett viktminskningsprogram, är det möjligt att förbättra muskel kondition och även banta några oroshärdar som dina höfter och rumpa. Några enkla övningar är säkra att utföra under graviditeten och kan hjälpa dig att nå dina mål. Rådgör med din vårdgivare innan ett nytt träningsprogram.

Gående

Walking är en effektiv skonsamma övning som är säker under hela graviditeten. Walking regelbundet kommer inte bara smal dina höfter och rumpa, men kommer också att förbättra den allmänna muskel skick samt öka kondition. Om du inte delta i promenader före graviditeten, sedan börja långsamt med kort fem till 10-minuters promenader. Gradvis öka din tid tills du går 30 minuter per dag tre till fem dagar per vecka. Om du var en ivrig walker före graviditeten, då är det i allmänhet säkert att fortsätta din rutin under hela graviditeten.

knäböj

Knäböj är en av de mest effektiva övningar för bantning höfter och butt. De hjälper också att stärka quadriceps, som tenderar att förlänga och försvagas under graviditeten. Stå med benen axelbrett isär. Med ryggen rak, böj knäna och sänka dina höfter mot golvet tills låren blir horisontell. Vara säker på att dina knän inte går passerade anklarna. Om du är längre fram i graviditeten, kan du behöva ytterligare stöd på grund av förändring i din tyngdpunkt. Om så är fallet, använd en kropp bar eller stå inför en öppen dörr och ta tag i dörren rattarna för stöd som du squat.

Ben lyft

Rikta din rumpa och höfter och lindra graviditetsrelaterad ryggsmärtor med benlyft. Börja på händer och knän med händerna direkt under dina axlar och knäna även med höfterna. Låt ryggen att slappna av och magen sag mot golvet. Dra magen upp, räta på ryggen sedan lyfta och räta ut höger ben på baksidan. Kontrakt din rumpa att lyfta benet så högt som möjligt, klämma dina butt muskler vid toppen av övningen. Sänk benet sedan upprepa rörelsen med vänster ben.

utfall

Utfall är säkert att göra under hela graviditeten, men kan bli svårare att utföra din mage växer. Börja med att stå med benen i höftbredd. Ta en stort steg framåt med höger ben. Böj höger knä som du sakta sänka dina höfter mot golvet och överföra din vikt på höger ben. Lägre tills knät blir även med fotleden och låret blir parallellt med golvet. För att undvika skador, vara säker på att ditt knä aldrig går passerade din fotled. Tryck genom höger häl för att återgå till upprätt läge och upprepa övningen med vänster ben.