XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Att tänka på när man utformar en Skatepark


Att öppna en skatepark i ditt eget grannskap är drömmen för alla ivrig skateboardåkare. Detta ger skateboardåkare en säker plats att njuta av sin sport bort från trafikerade gator. Det ger en mötesplats för skridskoåkare att träffas och öva sina färdigheter och håller barnen aktiva. Du kan designa och bygga en skatepark i ditt område med några framförhållning.

Finding Land

Börja med att hitta en lämplig tomt. Du kan skriva till kommunen för att avgöra om det finns statlig mark som kan användas för en skatepark. Lokala skolor och allaktivitetshus kan också vända sig till för hjälp. Handelsplatser som köpcentra har också varit kända för att installera skateparks att uppmuntra familjer att handla och tillbringa tid där. Skriv brev till alla berörda parter och kontakta kommunen rådgivare för att få hjälp att erhålla en lämplig plats för din skatepark. Välj en plats med naturlig böljande landskap som kan formas till en skatepark.

Göra Pappersarbete

När du har hittat flera lämpliga platser, kontakta din lokala regeringen att ta reda på om zonindelning lagar som gäller för tomter. Se till att du har möjlighet att bygga en skatepark i önskad plats. Välj den plats som är närmast en skola. Undvik industriella eller affärsdistrikt. Organisera försäkring och eventuella licenser som din kommun kan kräva för driften av en skatepark. Du kan hitta information om nödvändiga pappersarbetet genom att kontakta lokala myndigheter eller besöka deras hemsida.

material

Besluta om de material som du kommer att använda för att skapa din skatepark. företag metoden i ditt område för donationer av återvunnet material. Du kan också kontakta föräldrarna på lokala skolor för bidrag. Timmer, cement, asfalt eller gamla glasfiberpooler kommer alla komma till hands. Organisera donationer i en databas, så att de kan användas under designfasen.

Undersökning dina användare

Genomföra en undersökning på de lokala skolorna. Sammanställa en enkät för att ta reda på åldrar, nivåer och antalet skateboardåkare i ditt område. Fråga eleverna vad de vill i en skatepark, vilken stil de vill att skatepark att vara och för idéer om design. Du kan ha en formgivningstävling där du ger priser för bästa skatepark design. Om du har problem med att få tillstånd från de lokala myndigheterna, utnyttja detta tillfälle för att stärka kampanjen med en petition från supportrar av skatepark.

samla in pengar

Håll evenemang, tävlingar eller utlottningar att samla in pengar för skatepark. Få skateboard samhället deltar i insamlingsevenemang. Inkludera skateboardåkare i processen så att de känns som parken är deras och har en känsla av stolthet i sina prestationer. Låt dem göra sina egna insamlings förslag. Få lokala företag som är involverade i att donera medel till skatepark.

För samman

Räkna ut din budget baserad på de medel som ni har tagit upp. Använd donationer och det material du har samlats i planeringen av din skatepark. Om du har tillräckligt med pengar, hitta en designer på nätet. En professionell designer är väl värt kapitalutlägg. Granska resultaten av din undersökning för att avgöra vilken typ av funktioner din park kommer att ha. Helst ska du ha områden för nybörjare, mellanliggande och avancerade åkare. Det bör finnas gott om plats för att undvika trängsel. Inkludera ramper, väggar och räls. Funktioner bör separeras med minst 10 fot plan yta så att åkarna kan bygga upp hastigheten mellan en funktion och nästa. Funktioner i det omgivande landskapet, såsom trappor, skenor, trottoarer och väggar kan alla införlivas i utformningen. Många samhällsintresserade designers har skrivit planer och designelement på Internet som du kan ladda ner gratis. Planer för alla tänkbara skatepark funktionen överflöd online och bör användas i planeringen av din park. Vända sig till skateboardåkare eller föräldrar som har grundläggande teknik, design eller landskaps kunskap.