XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan hjälpa veteraner med Agent Orange Problem


Under Vietnamkriget, utnyttjade United States Military ett antal avlövningsmedel och herbicider för att minska tätheten av djungeln bladverk i stridsområdet. Som ett resultat, amerikanska tjänsten medlemmar som tjänstgör i de berörda områdena fått exponering för dessa skadliga kemikalier och lidit biverkningar. Idag, en myriad av resurser och information förblir tillgänglig för berörda medborgare och familjemedlemmar som vill hjälpa veteraner utsätts för skadliga avlövningsmedel Agent Orange.

Instruktioner

1 Ring eller besöka den lokala VA kontor för att samla information om den nuvarande politiken, bulletiner och medicinska behandlingar som är tillgängliga för Vietnam-eran veteraner som lider av exponering för Agent Orange. Gå med i en officiell e-postlista eller delta i en lokal VA-sponsrade mötet om nya upptäckter om Agent Orange exponering och därmed sammanhängande behandling.

2 Ring eller besöka en veteraner serviceorganisation, såsom Veterans of Foreign Wars eller American Legion, för att tala med eventuella lider av Agent Orange exponering. Dessutom be organisationerna viktiga ledare och registrerade veteraner för information om den amerikanska regeringens politik och förfaranden för Vietnam-eran tjänst medlemmar.

3 Genomför en sökning register. Eftersom många Vietnam-eran veteraner lider de långsiktiga effekterna av exponering för en stridsmiljö fortfarande ordentlig medicinsk journalföring en svår uppgift för många. När det gäller integritet och informationssäkerheten, erbjuda att spåra förlorade eller saknade medicinsk behandling poster, samtidigt som information om lokala VA posttraumatiskt stressyndrom tjänster. Börja en sökandet efter försvunna journaler genom att kontakta den federala regeringens arkivverket eller National Records Office.

4 Besök sjukhusbundna lider av Agent Orange exponering för att ge ansikte mot ansikte komfort och stöd. Dessutom ger begagnade böcker eller tidskrifter för de vänt eller lounger av en service VA klinik, under tiden som volontär för sjuktransporter beloppen för Veterans Hospital.