XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En Airsoft gun är ett rekreationsområde skjutvapen som avfyrar plast ammunition snarare än pulverfyllda kulor. Grupper av spelare använder ofta Airsoft vapen för att spela tagg spel som liknar paintball. Använd en omfattning för att förbättra ditt mål och öka noggrannheten hos dina bilder. En räckvidd gör att du kan fokusera på dina mål och Square ditt skott på det. Du kan göra din egen enkel omfattningen av vardagsföremål som passar perfekt på din Airsoft slide.

Instruktioner

1 Skära ner längden på en toalettpappersrulle med en sax. Snittet bör öppna upp toalett roll hela vägen.

2 Gör två snitt till toalettpapper rulla, en till vänster och en till höger om den första, men endast halva längden av valsen. Dessa nedskärningar bör vara ½-tums bort från första skäret.

3 Skär uppåt från insidan änden av vardera av sido skär vid en 45-graders vinkel för en tum. Nedskärningarna bör försvinna från den långa snitt i mitten, mot den slutna sidan av rullen.

4 Skärs tvärs över bredden av valsen för att göra de vinklade snitt möts. Detta kommer att göra en bit av toalett roll komma undan från resten av det. Hålla denna skrot till senare.

5 Placera toalett roll på bilden av din fat. Den öppna sidan av rullen bör bara klämma på bilderna och stanna kvar. Den kortare, utskurna änden av valsen bör vara närmare till dig.

6 Klipp en lång remsa från skrot av toalettpappershållare. Verket ska vara lika bred som bredden på din bild.

7 Placera remsan av rullen inne på toaletten rulla på din bild. Se till att det är platt mot bilden och vidrör sidorna av toalett roll för att hålla platsen ordentligt i bilden. Tejpa remsan på plats längs varje kant på toaletten valsen. Glida av rullen med den tejpade remsan från bilden och tejpa undersidan sömmarna.

8 Skär en 2-tums lång och ¼-tums bit från resten av skrot av toalettpappershållare. Vik bit på längden så att det bildar en 90-graders hörn. Detta kommer att vara markören för din räckvidd.

9 Tejp en halv av den böjda remsan till undersidan av toalett roll i den ände där det finns en komplett cirkel. Remsan bör hålla upp mot mitten av rullen.

10 Måla rullen en neutral färg som kommer att smälta in eller matcha din Airsoft. Du kan också måla markören röda eller annan ljus, synlig färg att göra observation lättare.

Tips

  • Håll dig räckvidd på din bild när du sätter ditt gevär i sin racket så att du har det när du vill använda.
  • Kontrollera med din lokala advokat myndigheter om var det är tillåtet att använda Airsoft så att du inte bryter mot några lagar när du spelar.