XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man förlorar 100 pund utan kirurgi


Förmodligen ett av de svåraste delarna om att få i form är att inse att du behöver för att komma i form. Detta kan vara en ödmjuk upptäckt, särskilt om du har levt med ohälsosam vikt under en lång tid. När du har bestämt du behöver gå ner en betydande mängd (dvs 100 lbs.) I vikt, är det dags att göra en plan för att komma i form. Med lite ansträngning kan du släppa vikt och få friska utan kirurgi.

Instruktioner

1 Spela in dina matvanor i en tidskrift. Leta efter mönster, speciellt tider eller omständigheter där du tenderar att äta för mycket. En tidskrift kan också hjälpa dig att identifiera känslomässiga eller psykologiska triggers som gör att du känner dig manad att äta. Om du har 100 lbs. vikt att förlora, är chansen dina matvanor är kopplade till någon form av psykisk stress eller unmetnöd.

2 Använd din journal, komma med alternativa sätt att hantera stress när de uppkommer. Ta en promenad runt kvarteret, meditera, ta djupa andetag, eller ringa en pålitlig vän att prata. Om du absolut måste mellanmål, välja hälsosamma livsmedel som morötter och äpplen.

3 Använd en body mass index (BMI) diagram för att bestämma din idealvikt för din längd. Detta kommer att hjälpa dig att ställa en hälsosam målvikt att uppnå. Beroende på din aktivitetsnivå, kan du sedan också ange en tidsram med vilken du vill gå ner i vikt. Kom ihåg att du inte vinna vikt över natten, och du kommer inte att förlora det över en natt heller. Ge dig själv tid.

4 Ändra din kost för att inkludera fler livsmedel som är rika på fibrer, protein och vitaminer. Klipp ut livsmedel som innehåller mycket enkla sockerarter och kolhydrater. Ät frukt till efterrätt i stället för bakverk eller kakor.

5 Komma igång på ett regelbundet träningsprogram. Om du har 100 lbs. att förlora, kommer du vill börja långsamt. Börja med enkla aktiviteter som att gå i trappor, gå runt kvarteret, kratta löv och dans. Lyssna på musik för att hjälpa dig motiverad och ha kul medan du tränar. Som din kondition förbättras, öka din aktivitetsnivå till att omfatta löpning, simning, tennis och cykling.