XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Citronsaft och honung för viktminskning

Honung och citronsaft tonic kan vara en naturlig och effektiv viktminskning stöd. Både citronsaft och honung innehåller viktiga vitaminer och mineraler som stöd i matsmältningen och hjälper kroppen upplösa fettdepåer. Denna tonic ensam inte är en mirakelkur för fetma, och bör kombineras med en näringsrik kost och daglig motion. Rådgör alltid med din läkare innan du påbörjar en ny hälsa regim.

Fördelar med Honey

Honung är rikt på aminosyror och mineraler, och är en bra källa till vitamin B-6. De vitaminer och mineraler i honung kan hjälpa till att metabolisera fettsyror och hjälpa till med matsmältningen. Honung är rikt på naturliga frukt socker, vilket gör det en stor energikick när det tas på morgonen. Dessa naturliga frukt socker är enkla kolhydrater, och är lättsmält. Glukos i honung ger omedelbar energi, medan den långsamma absorberande fruktos upprätthåller energikick över tiden.

Fördelar med citron

Citroner används av många människor på grund av deras höga halter av C-vitamin, B-vitaminer, fosfor och proteiner. Citroner är en naturlig diuretikum, hjälper spola kroppen av överflödigt vatten och föroreningar. Citronsaft hjälper också levern att producera galla, hjälpa till att göra matsmältningen lättare för kroppen.

Blanda den Tonic

Raw honung är att föredra framför bearbetas honung för att göra honung och citronsaft tonic. Det innehåller mer av sina ursprungliga vitaminer och mineraler. När honung upphettas för att göra kommersiell honung, näringsämnen förlorade i processen. Citroner bör färskpressad. Blanda en del honung och två delar citron. Till exempel, 1 tsk. honung ska blandas med 2 tsk. citron juice. Kombinera honung och citron blandning med ett glas varmt kranvatten.

Dosering

Honung och citron tonic bör konsumeras dagligen för maximal nytta. Tas på morgonen på fastande mage, ger tonic en energikick och hjälpmedel i matsmältningen under hela dagen. Detta uppsving för matsmältningssystemet gör det också fördelaktigt att dricka honung och citronsaft tonic på kvällen efter en stor måltid.

ytterligare fördelar

De positiva hälsoeffekterna av honung och citronsaft kan inte begränsas till viktminskning. Citronsaft har använts för att hjälpa till att behandla illamående, förstoppning och halsbränna. Eftersom citronsaft är hög i C-vitamin, är det används för att behandla mindre infektioner. Honung är rikt på antioxidanter och är allmänt läggas till te för att förhindra sjukdom. På grund av de starka anti-bakteriella egenskaper honung innehåller, är det ofta appliceras lokalt på sår för att förhindra infektion.