XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Tänk om du kunde ha en kraftfull ökning av energi, förbättra kännedom, förbättra alla kroppens funktioner och bränna fett genom att ligga på golvet, sitter i en stol eller stå upp? Vad händer om du inte är begränsade till ett gym eller investera pengar i hemutrustning? Skulle du vara villig att prova konsten att djupa andetag under några månader utan kostnad för dig? Det enda du kan förlora är oönskat kroppsfett.

Historia

Djupandning kan ha sina rötter planterade i Pranayama Yoga flera tusen år sedan. Vikten av djupa andetag har funnit sin väg in aerob typ pass, och nyligen som en övning som står på egna ben kallas Oxercise.

Syre

Syre är viktig ingrediens till livet självt, och det är en av de viktigaste faktorerna för att bränna fett. Tar ett djupt andetag ner i lungorna skjuter mitokondrierna i cellerna. Mitokondrier är ugnarna i varje cell som ansvarar för energiproduktion. Ett djupt andetag kan jämföras med att blåsa på röda glödande kol och se dem blir vita varm. Fett blir den primära källan för bränsle under aeroba aktiviteter. Syre utövar kan mycket väl vara svaret för dig i din strävan efter att släppa pounds och förlora kroppsfett.

Aerob

Djupandning uppmuntrar våra kroppar att vara aerob i naturen. Aerobic betyder bokstavligen äger rum i närvaro av syre. Under processen av djupa andningsövningar, förblir pulsen låg och den primära källan för bränsle är fett. Det tar mycket mer syre för att bränna fett än vad det gör kolhydrater. Djupandning kan vara 100 procent mer effektiva för att bränna fett än vissa övningar.

Rätt teknik

Här är en teknik för att börja din nya vägen till hälsa. Du kan antingen utföra den här tekniken sitter rakt upp i en stol eller liggande på golvet sträckte ut rakt. Placera en hand på bröstet och den andra handen på den nedre delen av magen. Ta ett djupt andetag och känna den nedre delen av magen stiga. Håll andan för en två räkna och långsamt släppa genom näsan. Upprepa minst 20 cykler. Om du känner bröstet stiger och inte magen, då är man ytlig andning och motion kommer inte att vara effektiv.

fördelar

Enligt Jill R. Johnson, författare till The Oxicise System, "Fat består av syre, kol och väte. När syret vi andas når dessa fettmolekyler, bryter ner dem till koldioxid och vatten. Blodet plockar sedan upp koldioxiden - en restprodukt av våra kroppar - och returnerar det till lungorna som skall utandade ". Djupandning ger energi till kroppen. Tarmkanalen prestanda förbättras avsevärt näringsämnen absorberas. Att ta in större mängder av syre genom djupa andetag kan faktiskt öka din ämnesomsättning. Förutom att bränna fett, främjar djup andningsövning en sundare homeostas i kroppen och detta innebär att organ fungerar med en högre grad av effektivitet. Avfall snabbt och effektivt bortskaffas. Näringsämnen mycket lättare absorberas i tarmkanalen. Kortisol är ett hormon som tillverkas i kroppen med vissa fördelar, men konsekvent produktion av detta hormon orsakar kroppen att lagra fett under långa perioder av produktionen. Djupandning kan ge dig in i ett tillstånd av avslappning, minskar kortisol produktion.