XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Dina hamstrings är de muskler som sträcker sig längs baksidan av benet. De är de muskler som gör att du kan böja knäna och utföra andra aktiviteter såsom löpning, promenader, trampa och hoppning. Restaurera från en drog hamstringskada kräver flit, hårt arbete och beslutsamhet. Välj en mängd olika stretching övningar för drog hamstrings.

stående övningar

Utföra en grundläggande stretching övning för drog hamstrings kallas en "god morgon". Stå upp rakt på en plan, jämn yta. Håll en hantel i varje hand. Böj på höfterna. Samtidigt hålla ryggen rak, sakta sänka vikten på golvet. Håll. Återgå till ursprungsläget. Upprepa för åtta till 10 reps.
Sträck din drog hamstring genom att lyfta din skadade benet och placera den på en plan yta som är midjehöjd. Håll knäet rakt. Sakta överkroppen framåt mot tårna. Böj i midjan. Håll ryggen rak. Håll i 30 sekunder. Återgå till upprätt läge. Upprepa.

benägna övningar

Ligga på golvet nära en vägg. Lyft skadade benet på väggen. Flytta skinkorna närmare väggen, med hälen mot väggen. Känn stretch i dina hamstrings. Du försöker gå framåt tills skadade benet är platt mot väggen.
Inte böja knät.

Ligg på en golvmatta och placera hälarna på toppen av en stor övning boll. Endast övre delen av ryggen och axlarna kommer att vara på golvet i detta läge. Långsamt upp hälarna mot kroppen. Flytta bollen ungefär 6 inches med hälarna. Återgå benen till utfällt läge. Håll. Upprepa.

sittande Motion

Sträcka på drog hamstring genom att sitta på en plan yta, såsom ett golv eller en bänk. Sträcker benen rakt framför dig. Sakta böjer överkroppen framåt i midjan. Håll dina knän raka. Buken kommer att beröra låren. Ta varje fot med händerna. Dra dig framåt tills ditt ansikte är på knäna.