XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Fyrhjulingar - även känd som alla terrängfordon (ATV) och fyrhjulingar - kommer i tre allmänna kategorier: verktyg, idrotts- och ungdoms. Rätt typ av fyrhjuling för dig beror på hur du vill använda den. Utility fyrhjulingar är bättre passform för skojs skull, sport fyrhjulingar är bättre för hastighet och ungdoms fyrhjulingar är bättre för barn och nybörjare. Alla fyrhjulingar finns i flera färger och märken. Oavsett vilken typ, färg eller varumärke, men du måste följa säkerhetsföreskrifter på samma sätt som för alla motorfordon.

Utility ATV

Utility terrängfordon har utformats för användare att arbeta och har maklig ridning upplevelser. Med större och mer robust bygger, kan allmännyttiga ATV hantera större och grövre terräng. Dessa fyrhjulingar har bakre hjulupphängningar och markfrigång avsedd för kullar och större däck för hantering av våt, leriga terräng. Utility ATV kan bära laster på framsidan och baksidan av det, vilket gör bogsering mindre krångel. Redskaps ATV var utformade för att vara mer bekväm och mindre dyr än andra fyrtal.

sport ATV

Sport terrängfordon fått sitt namn eftersom de var avsedda för sport. De accelererar den snabbaste av alla fyrhjulingar och nå högre hastigheter, vilket gör dem farligare. Med enkel hantering och bättre fjädring än andra fyrhjulingar, var sport ATV utformade för ljus spår, motocross spår, sanddyner eller andra platser där manövrering kan ske snabbt. Sport ATV kan ställas in för mer kraft och bättre hantering för extremist.

ungdom ATV

Avsedd för barn och nybörjare, ungdoms terrängfordon öppna dörren för quad ryttare. Kärnan i ungdoms ATV är säkerheten eftersom de ger ryttare sinnesro samtidigt förstå dynamiken i quad ridning. De flesta ungdoms fyrtal kommer med en tjuderband som fungerar som ett säkerhetsbälte och styr motorn. Om en person faller från ATV eller tjuderband avlägsnas, kommer motorn att stängas av automatiskt. Sammantaget ungdoms ATV är billigare eftersom de har mindre motorer och är mer lätt än energiföretag och sport fyrhjulingar.

Säkerhet

Liksom alla motorfordon, bör försiktighetsåtgärder vidtas för att garantera säkerheten för föraren. Ryttare bör alltid bära hjälm och skyddsglasögon för skydd. Ridning i terräng stänker lera och stenar överallt, så ryttare bör bära långa ärmar, långbyxor, ankelhöga stövlar och handskar för att undvika att utsätta huden. Fyrhjulingar är konstruerade för terrängkörning och för att förhindra olyckor, bör aldrig ridit på vägen. Aldrig överstiga passagerar gräns - om det är en enda ryttare ATV, bara en ryttare bör vara på det under drift.