XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur får starkare händer


Ingen bergsklättrare någonsin gjort det till toppen av El Capitan med svaga händer. annan någonting än en viselike grepp skulle avsluta äventyret innan det ens kommit igång. Sport och fitness entusiaster vet både värdet av starka händer. Oavsett om du går för guld på den olympiska brottning scenen, slår ett inlägg domstol forehand på tennisbanan eller lära sig att heft ett par hantlar, kan du dra nytta av en förstärkning program för dina händer och i förlängningen, handlederna.

Sammansatta rörelser med styrketräning

Din styrketränings prestanda bygger på starka händer. Lång tid lyftare kommer att berätta att införliva hand stärka flyttar in en rutin som fokuserar på sammansatta rörelser. Sporting en sex-pack samtidigt som svaga axlar och spinkiga kalvar kommer att göra starka händer överflödig; så arbeta med att utveckla din kropp som en helhet. En framåt utfall medan du håller en kettlebell - boll uppåt - i axelhöjd kommer att träna dina axlar och kärnan för att hjälpa dig stabiliseras. Den främre utfall kan också utföras medan du håller kettlebellen över huvudet. Båda flyttar träna dina händer för att utveckla viselike styrka som krävs för att hålla kettlebell stadig.

isolerade Rörelser

Klättrare, golfare och fotbollsspelare använder vanligtvis isolerade rörelser för att stärka sina händer. Störta händerna i en hink med ris för att stärka dina händer som en helhet eller fingrarna individuellt. Ta nävar ris och försöka pulverisera dem i greppet eller fint sträva efter att snärja en bit av ris mellan två fingrar. Alternativt, ta tag i handtaget på en 4- till 6 pund slägga med alla fingrar på båda händerna. Flytta pinky och ringfinger i varje hand ned handtaget, följt av dina mellersta och pekfingret. När du når botten av handtaget, gå fingrarna tillbaka. Häng från en pullup bar för att stärka dina händer. Efter kan du bekvämt fylla tre uppsättningar av en minut vardera, hänga med endast fingertopparna.

Testad och sann

Vissa saker går aldrig ur stil och användning av ett par hand gripdon för att stärka dina händer är en av dem. Hand gripdon komma i statiska och inställbara stilar och du kan arbeta dig upp från den lättaste av spänningar till de mest utmanande över tiden. Squishy bollar, som normalt används för att lindra stress eller hjälpa till med symtom på artros, rekommenderas också att öka handen och greppstyrka av The Arthritis Institute of America.

program~~POS=TRUNC

För att få starkare händer, måste du vara inriktade på din utbildningsplan och har en fast schema. För styrketräning, strävar efter att arbeta minst två till tre dagar i veckan i minst 30 minuter per dag. Antalet uppsättningar och reps du utför beror på din kondition, motion och tyngden av vikter du använder. För isolerade handen övningar som finger walking slägga, utför en till tre uppsättningar av två till tre reps var tredje dag. Om du använder handgrip, göra en till tre uppsättningar med 10 till 20 reps per hand minst två till tre gånger i veckan. Var noga med att värma upp händerna och armmuskler innan träningen i fem till tio minuter med ljus, dynamisk konditionsträning. Do handled cirklar, till exempel.