XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Naturlig behandling är en växande modefluga bland eksem drabbade patienter. Inte bara är eksem vanligt i kroppen, men det kan påverka ögonen samt allra mest runt ögonlocken. Den kännetecknas av ödem, fjällning, klåda och torrhet i huden kring ögonen. De naturliga botemedel för eksem runt ögonen ge lindring från eksem symptom, som är mer praktiskt och naturligt.

Tea Tree Oil

Konstant tillämpning av tree-olja är en effektiv, naturläkemedel för eksem. Dess upprepad användning underlättar så småningom svullnad på den drabbade delen. Det kan lugna kliande känsla och torrhet runt ögonen, som är typiska symptomatiska egenskaper eksem. Däremot har ingen medicinskt test ännu att göra anspråk på effektivitet tea tree-olja för att lindra sjukdomen även om dess effektivitet i att lindra symptomen redan allmänt etablerad.

Jättenattljusolja

Jättenattljusolja är en annan effektiv åtgärd mot eksem. Den innehåller omega 6-fettsyror, vilka är essentiella oljor hjälp för att minska inflammation och fuktgivande torr hud på det drabbade området. Jättenattljusolja kan konsumeras i tablett- eller i flytande form, och anses som en av de bästa naturliga botemedel för eksem.

Neem

Neem, ett träd som finns i Indien och andra tropiska länder, är bra i rena blodet samt att lindra torrhet och inflammation i huden runt ögonen. Neem administreras i kapselform eller direkt topisk applicering på den drabbade delen.

probiotika

Probiotika, även kallade goda bakterier, är mikroorganismer koncentrerade på matsmältningssystemet. De tror att hämma tillväxten av potentiellt farliga bakterier och andra skadliga mikroorganismer, förbättra funktionen av immunsystemet och stärka den skyddande barriären av mag-tarmkanalen. Probiotiska kosttillskott kan minska förekomsten av eksem hos barn, särskilt de som visat sig vara känslig på födoämnesallergenen. Bortsett från att vara en effektiv källa förebyggande är probiotika också används för att behandla spädbarn och barn som lider av eksem.

Vatten

Eksem är ett tillstånd där huden blir extremt torr och kliande. Det är en indikation på att kroppen inte har tillräckligt med vatten förbrukning. När kroppen är uttorkad, kommer det att ta vattenförsörjningen från andra delar av kroppen för att upprätthålla balansen och homeostas. Med den ökade efterfrågan på vatten med bristande utbud tillhandahålls kommer uttorkning att vara den resulterande tillstånd, som uppmuntrar förekomsten av eksem.

Växtbaserade krämer och topiska moisturizers får endast lindra symptomen av eksem runt ögonen under en viss tidsperiod. Medicinering administreras, är det också viktigt att ha tillräckligt intag av vatten och observera rätt kost för mer effektiva resultat. Adekvat rehydrering garanterar att eksem lindras, ge bistånd till det drabbade området.

Förebyggande

För att förhindra eksem runt ögonen förvärras, hålla ögat skyddas från vanliga irriterande och allergener. Det är bäst att undvika att bära kosmetika och inte repa och gnugga ögat.