XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man öka golfsving hastighet och avstånd


Den genomsnittliga golfsving hastighet är 75-85 km / h. För att förbättra golfsving hastighet och öka avstånd finns viktiga faktorer att beakta.

Dags att öka din golfsving hastighet.

Instruktioner

1 Spåra din nuvarande golfsving hastighet så att du vet var du står.

Detta kan göras på en golf pro shop eller genom att använda en golfsving hastighet meter. Förbättra din påverkan hastighet genom golfbollen börjar med att lära sig om din nuvarande golfsving.

2 Experiment med användning av en kortare golfklubb från tee.

De flesta förare som används av amatörer är 45 "och över. Längre slå professionella golfspelare använder förare som är 45" och under. Att ha större kontroll över klubbhuvudet kan öka golfsving hastighet. Du kommer att ha lägre hastighet dödar golf skott utanför av tån och hälen på klubbhuvudet.

3 Undvik att svänga golfklubben för hårt för mer distans från tee.

Apteringen upp och bet armarna för att längre enhet har en negativ effekt på din golfsving hastighet. Det finns inget sätt att upprätthålla korrekt golfsving mekanik om du muskler upp.

4 Utveckla en golfstyrketräningsprogram för att öka golfsving hastighet.

Styrketräning för golf är olika för varje spelares ålder och förmåga. Det är ingen hemlighet att golfare behöver utveckla styrka för en rotations sving. Fokus på grundläggande utbildning och flexibilitet för att använda golf styrketräning för att förbättra golfsving hastighet.