XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Sjukvård för dem som inte har råd att betala


Till skillnad från stora delar av Europa och Kanada, har Förenta staterna inte erbjuder en enda betalare sjukvården som täcker alla dess medborgare. Medicinska alternativ vård för låginkomsttagare i USA är begränsade. Men fattiga människor som blir sjuka eller drabbas av skador har några alternativ för hälso- och sjukvård, av vilka en del av regeringen, andra privata organisationer.

medicaid

Medicaid ger medicinska vårdresurser för låginkomsttagare. Varje stat administrerar Medicaid i enlighet med sina egna regler, tillsammans med behörighetsregler som införts av den federala regeringen. Medicaid ger inte kontantförmåner för mottagarna. Istället programmet gör betalning till läkare och sjukvårdsanläggningar som ger vård till fattiga patienter. Endast amerikanska medborgare och lagliga invandrare är berättigade till Medicaid förmåner. Barn som är medborgare eller lagliga invandrare kan få Medicaid förmåner, även om deras föräldrar är berättigade. Ett barn som bor i ditt hushåll kan också vara berättigade till Medicaid, eftersom förmånerna baserat på hans egen inkomst, inte din, enligt Centers for Medicare och Medicaid Services.

SSDI och Medicare

Social Security invaliditetsförsäkring, eller SSDI ger direkta kontantbetalningar till personer under 65 år som har gjort tillräckliga insatser under sitt yrkesverksamma liv att kvalificera sig för social trygghet, och som har möjlighet att visa att deras funktionshinder eller sjukdom gör det omöjligt för dem att fortsätta att jobba. Konventionell Medicare tillhandahåller medicinska fördelar för pensionerade personer över 65 år som har gjort tillräckliga insatser under sitt yrkesverksamma liv för att kvalificera sig för programmet. SSDI mottagare har också varit berättigade till Medicare förmåner för att täcka deras vård sedan 1972.

Ideella Hälsovård myndigheter

Många sjukhus fungerar som ideella organisationer och erhålla medel från den federala regeringen under Hill-Burton-lagen från 1946, enligt Missouri Foundation for Health. I utbyte måste sjukhus erbjuder "välgörenhet vård" eller behandling på liten eller ingen kostnad, för fattiga patienter som inte har sjukförsäkring. Dessutom, medicinska kliniker och hälsovårdsorganisationer i landet ge medicinsk vård för mycket låg eller ingen kostnad för människor som inte har försäkring, eller som inte har råd att betala för sjukvård out-of-pocket. Du kan behöva genomgå en screening process för att avgöra om du har rätt till förmåner eller för att fastställa vilket pris du betalar för förmåner. Kvalifikation för förmåner kan bestämmas av din ålder, inkomst, om du har anhöriga som bor i ditt hushåll eller andra faktorer.

Federal akutsjukvård och Labor Act

För många fattiga, tjänar ER som en primär medicinsk vårdgivare. Den akutsjukvård och Labor Act eller EMTLA, ingick som en del av den konsoliderade Omnibus Budget Reconciliation Act från 1986 eller COBRA. EMTLA förbjuder sjukhus som har utrymme för nya patienter från att vrida någon från akuten. Lagen reviderades till att omfatta så kallade 250-Yard regel som beställer sjukhus för att behandla patienter som ligger i direkt anslutning till sina anläggningar efter Christopher Sercye dog 1998 från skottskador när Ravenswood sjukhuset vägrade att skicka sjukvårdspersonal för att hämta honom när hans vänner förde honom till en gränd i närheten av sjukhuset, enligt EMTLA.com.