XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Fördelar med Offset Drivers

En offset förare kan betraktas som antingen ett verktyg för att förbättra ditt spel eller en krycka som håller dig från att förbättra ditt spel. Om du fade eller slice bollen, kan en förskjutning förare hjälper dig att hålla det i farlederna. En mer extrem åtgärd är att kombinera en förskjutning med en vände in träffyta, en så kallad dragträffytan. Detta är en mekanisk lösning för någon som hatar sin vanliga skiva, inte vill ändra sin sving och söker en quick fix.

offset Drivers

En förskjutning föraren flyttar huvudet på föraren lite på baksidan av klubban, upp till 5 mm bakom axeln. I teorin, flyttar klubbhuvudet tillbaka bakom axeln ger dig mer tid att räta upp träffytan vid tillslaget, vilket kommer att minska en tendens att skära. Spel-förbättring och super spel-förbättrings klubbar, som gjorts för golfare med högre handikapp, ofta kompenseras. Vissa klubbar är förskjutna progressivt. Föraren och klubbarna för längre sträckor är förskjutna mest, medan de korta järnen och wedgar har liten eller ingen förskjutning. Klubbar för bättre spelare sällan är förskjutna.

härdning Slices

Många golfare, i synnerhet högre handicap och nybörjare, är försvårats av en skiva som svänger kraftigt åt höger och hamnar i ruffen. Många swing brister kan orsaka en skiva, men alla av dem leder till samma position vid tillslaget: en träffyta som är öppen eller rör sig en vinkel som ger sidospinn på bollen. Som Golf Club Revue förklarar ger en förskjutning drivrutin du en bättre chans att räta upp händerna vid tillslaget genom att låta dig lite mer tid att göra det. Utan förskjutningen skulle din klubba vara ännu mer öppna vid tidpunkten för inverkan, förstorar din skiva. Om din skiva är inte allvarliga, kan en förskjutning förare hjälpa dig att träffa fairways från tee.

sätta Distans

Om du bli av med din skiva med en offset förare, är dina bilder måste bli längre. Alla sidled avstånd från skivning kommer att rätas ut och lägga till din längd från tee. Du kommer antagligen att slå bollen högre och få in den i luften lättare med en förskjutning, eftersom det bidrar till torget upp din träffytan vid tillslaget, förmedla skruv istället för sidospinn för att starta bollen i luften.

Håll din gamla Swing

Om en offset fungerar för dig, det finns ingen anledning att ändra din sving. Du kan hålla svingen du är bekväm med och titta på dina tees skott gå rakt ner på fairway i stället för dykning till höger i trubbel. Klubb tillverkare också förskjutna förare med en krok ansikte som vinklar inåt för att accentuera förskjutningen. Du kan även träffa en dra från tee i stället för en skiva eller blekna.

överväganden

Om du är en golfare med en dålig skiva, en förskjutning förare, även med en krok ansikte, kanske inte tillräckligt för att stoppa dina bilder från pendlade till höger. Du kan välja att fixa din sving i stället för att ändra dina klubbor. Några lärdomar från en golfproffs kan vara billigare och effektivare än att köpa offset klubbar, och du kan sluta med en mycket sundare golfsving som kommer att förbättra din njutning av spelet.