XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör en stor majsdeg bete för Carp Fishing


Karp är långlivade fiskar, och känd för att äta nästan vad som helst. Vissa fiskare, men säger att de är kinkiga. Denna artikel kommer att berätta hur man gör en stor majsdeg bete för karp fiske.

Instruktioner

1 Ut alla ingredienser och en hink med lock.

2 Häll hinken halv full med krossad majs.

3 Öppna lådan majsstärkelse och häll hela rutan majsstärkelse i hinken med spruckna majs. Med handen, rör den spruckna majs och majsstärkelse väl.

4 Öppna flaska majssirap och häll hela flaska sirap i skopan.

5 Få en stor omrörning sked och börja omrörning. Blandningen kommer att vara mycket tjock och klibbig, och kommer att vara svår att röra om.

6 Efter omrörning en bit med sked, börja rulla blandningen runt med händerna, omrörning och blandning. Gör detta tills det inte finns mer torr majs i hinken och du kan inte längre se majsstärkelse.

7 När betet har blandats väl nog att du inte kan se majsstärkelse, lägga locket på hinken och täta tätt. Denna karp bete kan fiskas med direkt eller det kommer att hålla en lång tid, om du vill göra det i förväg och använda den senare. Karp kärlek majs, och detta bete kommer att fånga karp.

8 När du gör dig redo att använda bete, satte ett par majs poppar på din krok; få ut en näve full av bete och placera kroken med majs dyker på det i mitten av betet, och packa en boll runt kroken. Detta bete förpackningar mycket hårt, men bryter sönder i vattnet i ungefär fem minuter.

Nu är du redo att fånga några karp.

Tips

  • Du kan lägga till smak till betet om du vill, men detta bete kommer att fånga karp som är.
  • Betet kommer att hålla under längre perioder och kan fiskas med tills det är slut.