XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Grundläggande Borrar Basket för barn


När lära barnen hur man spelar basket, är det viktigt att de förstår de grundläggande färdigheter i spelet. Detta inkluderar att lära sig att passa, skjuta och dribbla bollen. Det finns några grundläggande basket övningar som barnen kan utföra för att hjälpa dem att lära sig de kunskaper de behöver veta. kom ihåg att ha tålamod med unga spelare. Repetition är viktigt för att underlätta deras inlärning.

upplägget borr

Upplägget borren tillåter barnen att arbeta med dribblingar och skytte. För att utföra upplägget borr, rada upp hälften av ditt lag bakom den övre högra sidan av trepunkts linje. Rada upp den andra halvan av ditt lag på övre vänstra sidan av trepunkts linje. Ge en basketboll till den första ungen i linje på höger sida. Instruera honom att dribbla bollen nära korgen och skjuta en lay-up. Se till att barnen kommer ihåg att använda ryggstöd. Som barn på rätt dribbles till korgen, är barnet till vänster ansvarar för driften till korgen och uppsamling av återhämtning, oavsett om skottet görs eller missat. Den studsmatta kastar bollen till nästa kid i rad till höger och processen upprepas. Den studsmatta flyttas till baksidan av skjutlinjen och skytten flyttas till baksidan av studsade linjen.

passerar borr

Tidens borra tillåter barnen att arbeta på bounce pass och bröst passerar. Den tillåter också barnen att arbeta på att kunna fånga båda typerna av passager. För att utföra den passerande borren, ger varje spelare en följeslagare och få dem radas upp mot varandra. De bör stå ca 10-20 fot ifrån varandra, beroende på ålder och styrka. Instruera barnen att kasta bröstet övergår till sin partner. Ge barnen flera minuter att få bekväm med både passningar och ta emot bröstet passerar. instruera sedan barnen att kasta avvisnings passerar. Återigen, låt barnen flera minuter för att öva. Du kan också tillåta viss tid för freestyle passerar, under vilken barnet kan kasta studsa passerar eller bröstet passerar.

Boxning ut drill

Instruera två barn att stå nära korgen. Stå vid övertrampslinjen och missa foul skott med flit. Båda barnen ska försöka få in position för återhämtning genom boxning ut. Instruera barnen att inte använda sina händer för att rutan ut, men att komma ihåg att göra kroppskontakt med spelaren bakom honom. Spelaren som får returen får stanna på plats som en annan spelare går in i borren. Den spelare som inte får rebound flyttas till baksidan av linjen och väntar på en annan vändning. Barnen kommer att gilla borren, eftersom det ger dem möjlighet att konkurrera. Tränare som det eftersom det hjälper barnen lära sig att vara fysiskt och vill aggressivt söka returer.