XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vad gör Adderall göra för människor som inte har ADHD?

Enligt den Drugs.com är Adderall ett centralstimulerande som vanligtvis är föreskrivna för människor som lider av Attention-Deficit / Hyperactivity Disorder, eller ADHD, samt narkolepsi. I ADHD-patienter är detta läkemedel som används för att öka koncentrationen och minska impulsivitet. Sedan Adderall innehåller amfetamin och extroamphetamine kan det vara vanebildande när den används av en person som inte har ADHD eller om högre än föreskrivna doser används, säger MedTV.com. Adderall missbruk är vanligare bland människor vill kunna koncentrera sig bättre, såsom studenter. Det är också ofta missbrukas av människor som vill gå ner i vikt. Adderall kan orsaka allvarliga biverkningar när de används i höga doser och kan till och med vara dödlig.

fysikaliska Consequeces

Adderall kan ha allvarliga biverkningar även vid användning som ett receptbelagt läkemedel. US Food and Drug Administration, eller FDA, säger att personer med högt blodtryck eller hjärtproblem bör inte använda detta läkemedel. När Adderall tas av en person som inte behöver det, kan konsekvenserna bli farlig eller livshotande. Sådana symptom som kramper, oregelbundna hjärtslag, hjärt-fel, farligt höga kroppstemperatur, högt blodtryck presure och erektil dysfunktion har ofta rapporterats, säger EMedTV.com.

psykiska konsekvenser

Höga doser av ADHD kan också leda till allvarliga psykiska symtom. Sådana symptom som känner fientlig och paranoid är vanliga. Patienter rapporterar också att deras personlighet har förändrats till följd av Adderal missbruk och de kan känna sig deprimerad och även självmordsbenägen. Vissa patienter uppger att de lider av hörsel och synhallucinationer. Naturligt, utvecklar patienten också ett beroende efter en lång tids användning, och han kräver högre doser av Adderall för att få samma effekt. Vissa människor börjar använda andra droger, liksom.

aBSTINENS~~POS=TRUNC

Enligt Prescription-Drug-Abuse.net, om Adderall har använts i låga doser som ordinerats av läkare, patienten kan normalt dra sig ur det utan allvarliga abstinensbesvär. Människor som missbrukar Adderall tenderar att använda mycket högre doser, dock. I dessa fall kan abstinensbesvär vara allvarliga. Dessa inkluderar sömnlöshet, extrem trötthet, aptitlöshet, irritabilitet, depression, förlust av intresse för dagliga aktiviteter, självmordstankar, hallucinationer och paranoia.