XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vad ska titta efter i en Jr Goalie Hockey Helmet


Målvakten hjälm är den första raden av skydd för en spelare att skydda nätet. Det finns många saker att titta efter i en målvaktshjälm från storlek och material bur typ och certifiering.

certifiering

Välj en hjälm som är HECC (Hockey Equipment Certification Council) och / eller CSA (Canadian Standards Association) certifierad. Dessa oberoende företag används av USA och Kanada Hockey att certifiera hockeyutrustning för säkerhet och tillförlitlighet.

Storlek

Målvaktsmask storlekar är likvärdiga med hatt storlekar och / eller omkretsen av huvudet vid pannan. Mät huvudet med ett måttband och jämföra mätningen i inches till Storlekstabeller tillhandahålls av varje tillverkare för att hitta rätt storlek.

Korrekt All Around Fit

Även om du tror att du har rätt storlek hjälm baserat på mätningar, försöker det är det enda sättet att vara säker. Att helt skydda en målvakt, bör masken inte röra på huvudet när de flyttas från sida till sida, eftersom detta kan både hindra målvakten syn och förmågan att helt skydda huvudet från pucken deformationer och kollisioner.

De flesta hjälmar kommer med kuddar som kan sättas in i hjälmen och en justerbar hakrem att ringa in en mer perfekt passform så leta efter en hjälm med både längre användning.

burar

Enligt USA Hockey regler får ingen under 18 år spela med en "cateye" målvaktsmask, så leta efter en mask med en standard bur att följa reglerna.