XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Copperheads är giftormar i näsgropsormens familj, och är vanligt förekommande i hela östra USA och i östra Mexiko. I många områden, Copperheads är de vanligaste giftiga arter av orm. Sålunda är det inte ovanligt för människor att komma i kontakt med dem. Även om de är både vanliga och giftig, mänskliga dödsfall från Copper bites är extremt sällsynta. De flesta Copper biter uppstå när ormarna blir trakasserad på något sätt. Men de kan bli en fara runt hem och trädgårdar och borttagning och uteslutning rekommenderas.

Instruktioner

1 Ta bort skräp från runt ditt hem eller trädgård. Detta inkluderar rock högar, borsta pålar och högt gräs, i huvudsak något som kan ge skydd till Copperheads och deras gnagare byte.

2 Store ved och timmer bort från hemmet, och hålla den förhöjda minst 18 inches från marken.

3 Minska gnagare befolkningen runt ditt hem genom att hålla skräp som omfattas och genom att mata husdjur inomhus, eller städa upp utomhus husdjur "mat omedelbart efter utfodring.

4 Kontrollera om några öppningar eller sprickor i ditt hem foundation, väggar, golv eller skorstenar, och använda en tätningspistol till tätt täta dessa potentiella entrépunkter. I fall av större öppningar, täck med ett ark av hårdvara trasa.

5 Trap Copperheads genom att lämna skrynklig, fuktiga säckväv påsar där ormarna har setts. Ormar kommer att lockas till den svala, mörka, fuktiga gömställe. Använd tjocka handskar och tjocka hightop stövlar vid kontroll av ormar i fällan. Om du hittar en copper, använd en kvast att sopa hela fällan i en plasthink och släppa ormen bort från ditt hem eller ta den till djurkontroll.

6 Kill Copperheads endast som en sista utväg, slående en med en lång pinne, stav eller trädgård hacka. Försök aldrig att döda en copper med alla instrument som placerar dig nära den, och aldrig plocka upp en copper om det fortfarande kan vara knappt vid liv, eftersom det kan fortfarande potentiellt bita.

Tips

  • Om du inte känner dig bekväm att ta bort en copper själv, isolera ormen i ett litet område och kalla djurkontroll.
  • Från och med 2009 fanns det inga lagliga metoder för kemisk bekämpning för Copperheads.
  • Var alltid ytterst försiktig runt Copperheads, som temperament enskilda ormar kan variera.
  • Försök aldrig att hantera eller röra en Copperhead.
  • Om du är biten, inte panik, och se en läkare omedelbart.