XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Symtom på Bone Spurs i axeln

Ben sporrar i axelleden är oftast orsakas av artros, säger MayoClinic.com. Ben sporrar formulär som svar på slitage nedbrytning av brosk i axelleden från överanvändning, åldrande eller skada. Ben sporrar den formen i axelleden kan inte nödvändigtvis orsaka symptom, men patienter som har stora ben sporrar att nypa nerver eller minskning utrymme i axelleden kan uppleva betydande symtom. Därför bör en patient med betydande skuldra boka en tid med sin läkare för en korrekt bedömning och behandling av skuldra eller begränsad rörlighet.

Smärta

Det vanligaste symtomet av ben sporre bildning i axeln smärta enligt MayoClinic.com. Om artros är orsaken till ben sporre bildning, sedan smärta är värre när en patient startar aktiviteter, eller under en period av inaktivitet, enligt Medline Plus, av National Institutes of Health. Detta beror på att ben sporrar i axelleden kan komprimera närliggande sensoriska nerver i axelleden som finns i omgivande ben, muskler och annan mjukvävnad. Dessa sensoriska nerver skickar sedan smärtsignaler till hjärnan, vilket resulterar i patientens upplevelse av smärta i axelleden. Smärta beskrivs typiskt tråkig och ömmande, men kan beskrivas som skarp med vissa rörelser. Dessutom är smärta i allmänhet sämre med aktivitet och bättre med vila. I de flesta fall är konservativa behandlingar dras, såsom is terapi over-the-counter mediciner vila, och, men kirurgi kan krävas för svår utveckling av ben sporrar i axlarna.

Svullnad

MayoClinic.com anger att svullnad är ett vanligt symptom på bildandet av ben sporrar den formen i axeln. Detta beror på att ben på ben gnidning orsakar kroppens immunförsvar att släppa vissa kemikalier som kan orsaka svullnad i axeln. Svullnad kan leda till att axeln för att se större än patientens andra axeln. Svullnad i axeln kan också vara röd och varm vid beröring. Dessutom svullnad kan avsevärt minska patientens skuldra rörlighet. Om svullnad är ett problem bör patienten försöka hålla hans axel förhöjda ovanför hans hjärta så gravitation kan minska mängden vätska i axelleden. En patient bör också boka en tid med sin läkare för en korrekt bedömning och behandling av axel svullnad.

begränsad Motion

En patient med ben sporrar i axelleden kan uppleva begränsningar i rörlighet axelleden. Detta beror på att ben sporrar kan bildas i axelleden som kan inkräkta rotatorkuffen kan gnugga på andra ben, eller kan begränsa rörelse humeral huvudet, eller överarmen ben. I detta fall, begränsad rörelse som orsakas av stora ben sporrar i axelleden kommer sannolikt inte att behandlas konservativt. Om rörlighet är starkt begränsad, och begränsar patientens förmåga att utföra normala hobbies och fysiska aktiviteter, kommer kirurgi sannolikt att behövas för att ta bort ben sporrar från axelleden. Risker med operation inkluderar infektion, kraftig blödning, och eventuella nervskador. Därför bör riskerna och fördelarna med varje procedur noggrant diskuteras med patienten.