XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man skära upp en hjort för Frys


Jakt och framgångsrikt döda en hjort är en upplevelse som inte bara hjälper till att förhindra överbefolkning på art, men också ger kött som kan bearbetas till utsökta stekar, filéer och jerkies. Naturligtvis, efter att ha dödat en hjort och ta det tillbaka till ditt hem, du kan inte bara stoppa in den i frysen --- det måste först vara ordentligt åldern och slaktat. Även om detta är en uppgift som du kan tilldela din lokala slaktaren eller rådjur processor, bearbetning av slaktkroppen själv kan spara tid och pengar.

Instruktioner

1 Rista öppna rådjur brösthålan med en skarp, hög kvalitet kniv, och var noga med att inte skära öppna några organ, ta bort rådjur inälvor. Ta inälvor från magen genom att skära öppen bakåt och med hjälp av ett ben såg att dela upp svanskotan --- är detta benet som förbinder de två bakre benen.

2 Svalka och städa ur rådjur. Spola ut de öppna kroppshåligheter med flera liter kallt vatten, torka sedan ner för att hålla den torr. Ta bort eventuellt hår eller skräp från insidan av stommen.

3 Hud rådjur med en vass kniv flås.

4 Häng rådjur på en sval plats, och låta köttet ålder. I ett rum som hölls vid 40 grader Fahrenheit, kan det ta fem till sju dagar. Packa in den i en ljus ark för att skydda den från insekter.

5 Skär av hjorthuvud och frambenen med en bågfil.

6 Dela upp rådjur på längden och använda en kniv för att skära av bakdelen och främre axlarna. Skära så djupt som möjligt på vardera sidan av ryggraden, från ryggraden till revbenen. Detta ger två långa flanker.

7 Trimma bort halsen och ben kött med din kniv. Dessa nedskärningar är bäst i grytor, snarare än tjänstgjorde som biffar.

8 Skär köttet i tjänstgör storlekar. Dessa storlekar är på eget ansvar, men ju längre flankerna ger vanligtvis cirka två till tre portioner vardera.

9 Wrap köttet i lufttäta eller vakuumtätningsfryspåsar och frysa den.

Tips

  • Använd gummihandskar för att underlätta rengöring och för att förhindra spridning av sjukdomen.
  • Kolla upp din rådjur under åldrandet att se till att djur och insekter inte stör den.