XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man överlever en Bar Fight


Även om alla har en natt ute på stan en gång i en stund, folkmassor blandas med alkohol orsakar ofta slåss. Medan en kamp är bäst undvikas när det är möjligt, det finns tillfällen när en berusad översittare kanske vill inget annat än att bryta ditt ansikte. Om du befinner dig inför en barroom bråk, finns det några steg som kan hjälpa dig att överleva.

Instruktioner

1 Tänk på dina handlingar innan du följer din adrenalinkick. Fråga dig själv om din ilska är helt enkelt på grund av några alltför många drinkar, och fråga hur du kommer att känna om dina handlingar på morgonen. Druckit stora mängder alkohol kan orsaka överkänslighet, så undvika att starta en bar kamp är den bästa metoden för överlevnad. Om du känner för frustrerad att hänga, lämna baren innan något dåligt händer.

2 Reason med en berusad översittare, vilket inte är lätt, men kan stoppa ett bråk i dess spår om den hanteras på rätt sätt. Behåll ditt lugn och försöka tala med din motståndare i ett öppet sätt. När det är möjligt, få dina vänner att stödja er. Om du kan skapa en mänsklig barriär mellan dig och personen hotar dig, kan du ha en chans att få några ord i vädret. Inte skrika, hota eller kritisera, eftersom dessa åtgärder kan insikt personen och provocera en kamp.

3 Förbered för kampen om personen helt enkelt inte kommer att backa. Håll ögonen på dem hela tiden så att du inte överrumplas. Låt bartendern eller en bouncer vet att du känner dig hotad, så att de kan vara beredda att stoppa kampen så snart efter det börjar som möjligt. Detta kommer också att låta baren myndigheterna vet att du försöker att undvika problem, inte starta ett.

4 Var defensiv, inte offensiv för att överleva en bar kamp. Om du blir angriparen, kommer du troligen att förbjudas från baren och kan även ställas inför rättsliga följder. Din angripare kommer sannolikt att vara mycket berusade, och kan du förmodligen vinna kampen, men vinner inte alltid stava överlevnad. Om du tar några slag och spela offret, kommer du inte att ställas inför juridiska kostnader och kommer att tillåtas att stanna eller gå tillbaka till baren.

5 Håll händerna framför ansiktet och luta sig framåt något för att skydda dig från slag. Chansen är dörrvakt, bartender eller dina vänner kommer att bryta upp kampen snabbt, så det bästa sättet att överleva en bar kamp är att helt enkelt skydda dig från inkommande slag.

6 Använd verktygen omkring dig att chocka din motståndare. Istället för att kasta slag, bryta en flaska över deras huvud eller orsaka allvarlig skada, driva en stol i deras väg, kasta en drink i ansiktet eller täcka dem med fyllningarna i en askkopp. Dessa åtgärder kommer definitivt att göra din motståndare galen, men det kommer att sakta ner dem och ge extra tid för någon att hjälpa till att bryta upp kampen utan att orsaka fysisk skada.