XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

För att aktivera ditt barn att vara produktiv under sina vakna timmar, måste du se till att han får tillräckligt med sömn. Barn som är sömnbrist kan få ett svagt immunförsvar och erfarenhet koncentrationssvårigheter, irritabilitet och trötthet. Enligt National Sleep Foundation webbplats, barn i åldrarna 0 till 2 månader, behöver mellan 12 och 18 timmars sömn per dag. Småbarn i åldern 1 till 3 behöver 12 till 14 timmars sömn per dag och barn i skolåldern bör få cirka 10 till 11 timmars sömn varje natt.

medicinska frågor

Medicinsk fråga kan orsaka en brist på sömn hos barn. Frågor kan innefatta tänder, gas, urinvägsinfektioner, öron värk, sömnapné och Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Barn med sömnapné kan snarka och erfarenhet andningsuppehåll eller andningssvårigheter när de sover. De får inte tillräckligt med sömn. Enligt Dr Greene webbplats, barn med sömnapné är vanligt i åldrarna 2 och 5 år gamla och ofta felaktigt diagnosen ADHD eftersom båda villkor har liknande symptom och orsakar barnen att vakna upp ofta under natten.

parasomnier

Parasomni är namnet på en grupp av sömnstörningar, inklusive sömn prata, sömnen och nattskräck. Dessa sjukdomar störa och påverka kvaliteten på sömnen hos barn. Enligt American Academy of BUP, nattskräck orsakar barnen att skrika okontrollerat och är vanligast hos barn i åldrarna 4 till 12. sömnen, där barnet verkar vara vaken, men är faktiskt fortfarande sover, är vanligast i barn i åldrarna 6 till 12. Om dessa villkor är långlivade och störa ditt barns beteende under dagen, kan professionell hjälp behövas.

Overscheduling av aktiviteter

Många barn är alldeles för upptagen för att få en god natts sömn. Bortsett från skolan, har de eftermiddagsverksamhet, läxor, simlektioner, fotbollsträning eller balett klasser schemalagda. Barnen ibland måste vakna upp tidigt på morgonen för att få in extra praxis för sport eller hobby som de har uttryckt ett intresse i. De somnar sent och måste gå upp tidigt på morgonen för att gå i skolan. Bristen på sömn varje natt ackumuleras och kan lägga upp och resulterar i mindre produktivitet under dagen.

Olämplig Sleep Miljö

Miljön barnet sover i kan få honom att få otillräcklig sömn. Om du placerar en TV eller dator i ditt barns rum eller låta honom ha sin egen mobiltelefon, bör du vara medveten om att dessa kan påverka hur mycket sömn han får. I stället för att sova, kan ditt barn att spela videospel eller pratar i sin mobiltelefon. När det gäller sovmiljö av barn, kan samsovning vara ett bättre alternativ. Enligt University of Michigan, barn som sover med sina föräldrar upplever mindre sömnproblem. De sover i sin egen krubba kan sakna sömn på grund av separationsångest.