XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Nutramigen är en speciell typ av formel som erbjuds av Enfamil, en tillverkare av napp produkter. Nutramigen utvecklades först 1942 som ett sätt att hjälpa barn som ansågs kolik. Om din läkare rekommenderar Nutramigen för ditt barn, kan du använda allergivänliga formel för att lindra gas och mag-frågor. Inte bara är det rekommenderas för kolik barn, kan en barnläkare rekommenderar att använda Nutramigen för en misstänkt mjölk och sojaprotein allergi.

Instruktioner

1 Förbered Nutramigen formel. Tvätta händerna och följ instruktionerna för flask preparatet på Nutramigen etiketten. För färdig tjäna Nutramigen formel, helt enkelt öppna behållaren och häll innehållet i en flaska. Den koncentrerade pulver kräver att du blandar vatten med blandningen.

2 Värm flaskan om du planerar att föda barnet omedelbart. Du kan använda rumstempererat vatten för att blanda formeln eller placera redo att tjäna flaska i en behållare med varmt vatten för att få Nutramigen formel till önskad temperatur. Testa temperaturen innan du ger det till barnet.

3 Förvara Nutramigen i kylskåp tills användning i upp till 24 timmar i en sluten behållare. Om du tjänar flaskan direkt, kan det stanna vid rumstemperatur i högst två timmar. Inom en timme efter utfodring, bör innehållet i flaskan kastas ut.

4 Följ barnets normala utfodring schema när du använder Nutramigen. Enfamil tillstånd sin webbplats som du bör se en minskning av kolik symptom inom 48 timmar efter användning.

Tips

  • Begär ett gratisprov av Nutramigen formel från Enfamil webbplats. Eftersom Nutramigen är allergivänliga, det kostar mer än många andra typer av formel varumärken.