XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Minderårigas alkoholkonsumtion är en folkhälsoproblem som kan leda till allvarliga fysiska, mentala och juridiska konsekvenser för ungdomar att delta i verksamheten. Medan ungdomar kan dricka för positiva psykiska eller sociala bieffekter, de negativa effekterna är många och kan ta år att visa.

rättsliga följder

Om en person under 21 år fångas dricka (eller inneha) alkohol, kommer de troligen får moll i besittning avgifter. Straff och språk som beskriver ett brott varierar mellan stater; kommer dock brottet alltid att vara en förseelse och kommer sannolikt att hamna på en persons framtida bruk. En mindre i besittning kan få straff av böter, samhällstjänst och en återkallas licens.

tillväxthormoner

Dricka alkohol före eller under puberteten kan störa kroppens hormonbalans, som påverkar den normala utvecklingen av organ, muskler och ben. De hormonella förändringar under puberteten hos både män och kvinnor innefattar könshormoner, östrogen, testosteron, och påverkar det reproduktiva systemet.

Brain Development

Medan hjärnan utvecklas, kan även subtila interna förändringar som orsakas av att dricka ha långvariga effekter på minne och tänkande. Vid denna punkt, kan forskningen inte avgöra hur allvarliga biverkningar kommer att vara från drickande under tonåren.

alkohol Tolerans

Den växande ungdomar hjärnan kan tillåta en minderårig dricker att konsumera stora mängder alkohol i ett sammanträde. Den ovanligt höga alkoholtolerans kan leda till berusningsdrickande, långvarig hög tolerans och alkoholism.

dödsfall

Cirka 5000 personer under 21 år dör årligen till följd av alkoholkonsumtion. Det högsta antalet ungdomar alkoholrelaterade dödsfall från motorfordonsolyckor, följt av mord, självmord och oavsiktliga olyckor som faller eller brännskador.

riskbeteende

Hjärnan utvecklas väl i en persons 20s, vilket kan förklara riskbeteende i samband med ungdomar och alkohol förstärker bara dessa beteenden. Forskning från US Department of Health and Human Services visar att minderåriga binge-drinkers är mer benägna att prova droger och ha sex med sex eller fler partners, sätta dem löper större risk för könssjukdomar och graviditet.