XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Varje förälder strävar efter det bästa för sina barn. Denna önskan är förstorad i idrott och kan ofta leda till spänningar mellan förälder och tränare. Normalt spänningen är inriktad på speltid, men det finns ett sätt att få en lugn diskussion utan saker esculating.

Instruktioner

Hur man ska hantera speltid med ditt barns tränare

1 Adresse en tränare på alla nivåer kan vara svårt och ofta kan bli en mycket obekväm situation. Försök därför att förstå hela situationen. Se till att alla åtgärder är inte för tidigt och försöker titta på saker från båda sidor; spelare och tränare.

2 Att ta steget att ta itu med situationen ofta förlitar sig på vilken nivå av lek barnet är. Ungdomsidrott och high school universitets- sport är två olika världar. En Varsity tränare betalas för att vinna, inte spela varje spelare. På ungdomsnivå varje spelare ska få en möjlighet, om en spelare inte än situationen bör åtgärdas. Om barnet är på universitets nivå, är det bäst att ofta ta avvaktande hållning.

3 Försök att hitta andra exempel på spelare som inte spelar än bara ditt barn. Detta kommer att hjälpa tränare inser att detta är inte bara om dig och ditt barn. Börja med att fråga varför dessa spelare inte spelar mer, vänta på svar och sedan föregå. Ofta tränare helt enkelt inte inser att de har utsikt över en del spelare.

4 Förklara din position. Observera att barn behöver en möjlighet att växa och de kommer bara att bli det med speltid. Påminna honom / henne på ett rimligt sätt att många barn kommer att mogna när de växer, så fortsätt att ge dem en möjlighet.

5 Lyssna på tränare svar, om det är tillfredställande steg tillbaka och titta för att se om förändringar kommer. Om det inte är det, tveka inte att ta upp frågan med ligan handledare. Innan du tar det steget tala med andra föräldrar för att se om de är också frustrerade och uppmuntra dem med.