XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör Yttre låret Resistance-Band övningar


Motstånd band övningar är bra eftersom de ökar styrka och balans och kan tona hela kroppen, till skillnad från andra övningar. De är också bra eftersom de är enkla att använda, prisvärd (mycket billigare än ett gym medlemskap!) Och portable.There finns ett par enkla saker att komma ihåg innan ditt motstånd band övningar. Om du är nybörjare, se till att välja en grundläggande band och alltid kontrollera bandet för tårar eller brister före varje träningspass.

Instruktioner

Hur man gör Yttre låret Band motstånd övningar

1 Butt ExercisesYou måste komma in i rätt läge för ditt motstånd band benövningar. Först kommer vi att fokusera på rumpan motion. Stå direkt ovanpå bandet och placera fötterna axelbrett isär. Kontrollera att det finns en märkbar spänning på bandet. När du har gjort detta, knäböj och hålla ihop knäna bakom tårna. Dra på bandet för extra spänning. Återgå till stående position och fortsätta denna övning 10 gånger.

2 Lår Övningar Därefter binda ett motstånd band runt anklarna så det blir några inches av bandet när du står upp. För den här övningen kommer du att stå upp höftbredd. Nu tar 10 steg till vänster och pressa din rumpa och utsidan av låret som du steg. Upprepa detta på vänster sida.

3 Ben ExercisesFor den här övningen måste du sitta på en stol. Knyt ändarna av bandet i en knut för att skapa en cirkel och glida bandet över anklarna. Håll ena foten stadigt och dra den andra foten sakta ut. Släpp och göra 10 gånger per ben.

4 Side benlyft ExercisesFirst, måste du kliva direkt ovanpå bandet och placera benen i höftbredd. Se till att den mängd band från händerna i golvet är densamma på båda sidor. Sakta flytta din vikt på ena foten och utöka den andra foten åt sidan. Återgå till den ursprungliga positionen och upprepa denna rörelse 10 gånger på varje sida.

Tips

  • Stoppa alla övningar som orsakar obehag.
  • Ät inte precis innan träning.