XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vinäger har använts medicinskt i tusentals år för att behandla en rad olika krämpor och villkor. Historien om hur vinäger kom är okänd, men många spekulerar att forntida civilisationer upptäckte det när deras vin utsattes för luft och därmed vända den sura. Krävande ättika har många fördelar och hjälper lindra symptomen av en rad sjukdomar.

typer

Det finns flera typer av vinäger, såsom balsamvinäger, vitt, vin, malt och äppelcider.

Organisk äppelcidervinäger är den mest använda typen för helande syften, främst eftersom det är lättare för kroppen att smälta och är mindre surt.

fördelar

Äppelcidervinäger kan användas för att behandla akne, halsont, feber, artrit smärta, allergier, brist på energi, kronisk trötthet, sura uppstötningar, sänka kolesterol och högt blodtryck, viktminskning och kroppens avgiftning. Raw äppelcidervinäger har visat sig vara det bästa eftersom det inte är pastöriserad; pastöriseringsprocessen eliminerar de värdefulla näringsämnen och enzymer som är viktigast vid behandling av krämpor.

dygnsdos

Enligt Earth Clinic, mängden av ättika du förbrukar på en dag beror på vilket tillstånd du behandlar. För dagligt underhåll och balansering av kroppen, är det rekommenderat att smutta 16 dl vatten blandat med två teskedar av organiskt äppelcidervinäger hela dagen; gör det här sättet hjälper vinäger egenskaper att arbeta konsekvent. För akuta tillstånd, är det rekommenderat att smutta endast 8 dl vatten blandat med två matskedar ättika. Ett tredje sätt, gammaldags sätt är att helt enkelt ta en rak matsked vinäger två till tre gånger per dag, det vill säga om du inte har något emot smaken.

varningar

Innan du försöker använda äppelcidervinäger som en helande botemedel, är det rekommenderat att du rådfråga din läkare. Det har sagts att det finns potentiella biverkningar och vinäger kan interagera med vissa typer av läkemedel och deras upptag i kroppen. Kontrollera med din läkare för att se om han känner till eventuella effekter det kan ha på dina mediciner.

kända Ties

Hippokrates, känd som "läkekonstens fader" används ättika för att behandla sina patienter runt 400 f.Kr.