XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Fotboll Club Grants


Ungdomsfotboll program är mycket populär i USA. Med den ekonomiska nedgången, men många klubbar och familjer har inte råd bekostnad av många populära sportprogram utan finansiering från organisationer som kan hjälpa till med lokaler, utrustning och uniformer. Följande föreningar och lokala stiftelser ger ofta medel, i hopp om att hålla friidrott flytande och ungdomar som är intresserade.

USA Fotboll Utrustning Grant

USA Fotboll ger bidrag utrustning ungdomsfotbollsklubbar och program samt till gymnasiet och mellersta skolprogram. Bidrag till ungdomsklubbar värderas till $ 1000. Det finns en sista ansökningsdagen varje år.

USA fotboll
8300 Boone Blvd., Suite 625
Vienna, VA 22182
www.usafootball.com

NFL Grassroots Field Grant Program

NFL Grassroots Field Grant Program finansierar för ungdomar, mellersta och gymnasiet fotboll program. Generella stöd bidrag beviljas för $ 50.000 och kan användas för att installera belysning, läktare eller någon annan anläggning nödvändighet inte är relaterade till själva fotbollsplan. bidrag fält yta delas ut i mängder av upp till $ 200.000 och medel kan användas för fält renovering, underhåll eller skapandet av nya fotbollsplaner. Det finns en deadline årligen.

NFL Youth Football Fund
National Football League
280 Park Ave.
New York, NY 10017
www.nflyff.org

Pop Warner utrustning och kläder Grant Program

Pop Warner utrustning och kläder Grant Program tillhandahåller utrustning och uniformer ungdomsfotbollsklubbar och program i behov av finansiering. Spalding, cykel, Russell Athletic och Schutt skänker punkter, medan Pop Warner National Championship Resestipendium ger också stöd till lag som kvalificerar sig för Pop Warner Superbowl men inte har råd reserelaterade kostnader. Tidsfristerna varierar årligen.

Pop Warner Little Forskare, Inc.
586 Middle Blvd., Suite C-100
Langhorne, PA 19047
215-752-2691
www.popwarner.com

Bra Sportutrustning Grants

Bra Sport är en ideell organisation som belönar utrustning bidrag till ungdomsfotbollsklubbar och organisationer i hela Massachusetts och i Atlanta, Chicago, Philadelphia och Providence, kommer RI ungdomar i åldern 5 till 18 år som visar ett behov av utrustning kvalificera sig. Bra Sport erbjuder utrustning, uniformer och skor till behövande program. Bidragsansökningar accepteras löpande, men organisationer bör gälla åtminstone åtta veckor innan de kommer att behöva utrustningen.

bra Sport
Bayside Office Center
150 Mt. Vernon St., Suite 2
Boston, MA 02125
617-282-6125
www.goodsports.org

Finish Line Ungdoms Foundation

Mållinjen har ett årligt bidrag tävling för ungdomar atletiska program och läger. Ungdomsfotbollsklubbar och program kan ansöka. Finansierings varierar från $ 1000 till $ 5000 och utmärkelser måste användas för ungdomar under 18. Ansökningar tas emot under hela året. Med början i maj 2010, började mållinjen Youth Foundation erbjuder större bidrag till nödsituationer till följd av naturkatastrofer och för anläggnings förbättringar. Dessa bidrag varierar från $ 5000 till $ 75.000.

Finish Line Youth Foundation
3308 N. Mitthoeffer Road
Indianapolis, IN 46235
317-899-1022 ext. 6799
www.finishline.com