XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur gör jag bli av benkramper Efter Intense Cardio?


Enligt American Academy of ortopeder, kramper efter träning förekommer i allmänhet i baksidan av kalvar, baksidan av låren och framsidan av låren. Dessa kramper orsakas av en muskel som är kontrakterade och kan inte slappna av. Vissa människor är mer benägna att drabbas av post-motion kramper, inklusive äldre, barn och idrottare som deltar i ansträngande fysisk aktivitet, såsom långdistanslöpare. Det är möjligt att bli av med kramp snabbt efter en intensiv hjärt träning.

Instruktioner

1 Stoppa vad aktivitet orsakar kramp omedelbart. Undvik att försöka arbeta kramp ut genom att fortsätta att utöva eftersom det kan leda till att kramper att bli mer överdriven.

2 Placera en kall pack på anbud, ansträngda muskler. Hålla kylan mot det drabbade området i 15 minuter, eller tills kramp har upphört. Kylan kommer att hjälpa muskeln slappna av, vilket effektivt kommer att avsluta kramper smärta.

3 Sträck muskeln som upplever kramp. Gnugga drabbade området medan detta sker också. Till exempel, om kramp sker i vadmuskeln, placera din kroppsvikt på det drabbade benet och böj knä något framåt.

4 Blötlägg trånga muskeln i ett varmt bad. Värmen från vattnet kommer att lugna den kontrakterade muskler och hjälpa slappna det till dess ursprungliga skick.

5 Drick vatten eller en elektrolyt ersättningsvätska, såsom Gatorade, under och efter konditionsträning. Cramping kan inträffa när kroppen är uttömda av vätskor. Gatorade särskilt kommer att fylla på kroppens vätskor som går förlorade genom svett.

Tips

  • Sträcka ut musklerna i benen innan träningen. Detta kommer att hjälpa till att förbereda musklerna för ansträngande hjärt som ligger framför.