XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man gör en baby namn från föräldrar & # 039; namn

Föräldrar som väljer att skapa ett namn för sitt barn beträda ett antal knepiga linjer. De flesta vill den skapade namn vara ovanligt utan att vara konstig och hoppas att hedra tradition utan att vara bunden av det. När du härleda bebisens namn från dina egna namn, du betalar hyllning till det faktum att ditt barn är inte ett chip utanför gamla blocket, men en ny skapelse som innehåller drag av både mamma och pappa.

Steg 1

Skriv varje stavelse av varje förälders namn på en separat lapp. Lägg alla stavelser på en bordsskiva. Ordna om papperslappar, med hjälp av åtminstone en stavelse från varje namn i varje alternativ. Du kan också dra ut ett spel som använder brev brickor för att hjälpa dig att visualisera bokstavskombinationer eller stavelser.

Utöva en viss flexibilitet i anslutning stavelser. Lisa och Andreas kan ge namn som Liandre, Lisanda, Lisandra och Landresa för en flicka, eller Landers, Sander och Andris för en pojke.

Steg 2

kombinera föräldrarnas mitt namn istället för att skapa ett nytt förnamn för barnet, eller lägga till moderns flicknamn i mixen för att ge dig själv fler bokstäver för att leka med.

steg 3

Ange föräldrarnas namn, antingen första, sista eller mitten eller alla tre, i en baby namn generator på nätet. Välj barnets kön och välj en nationellt ursprung för önskat namn och klicka sedan på "Get namn" för att generera en lista med baby namn som innehåller bokstäver från båda dina namn.

tips

  • Slå upp betydelsen av båda dina namn i en baby namn ordboken. Forskning andra namn som har samma eller liknande betydelse, eller välj ett namn som innehåller båda betydelser.

Saker du behöver

  • Penna
  • Papper
  • brev plattor
  • Baby namn bok