XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Sanningen om brandsäkert Cigaretter


Cigaretter är väl känd som en hälsorisk, men de har också visat sig vara en brandrisk. I själva verket, enligt National Fire Protection Association rapport "US Rökning-Material Fire Problem" av John R. Hall Jr (november 2008), de är nr 1 orsaken till dödsfall i bostadsbränder. Brandsäkra cigaretter har utvecklats för att hjälpa till att minska antalet bränder som orsakats av rökning material.

Historia

Även brandsäkra cigaretter verka som en ny idé, är de inte. I själva verket, en form av brandsäkra cigaretter först utvecklades av National Bureau of Standards (kallas "self-dämpning" cigarett) på 1930-talet. Denna teknik var ett svar på en kongress uppmaning till objektet, men det var inte tas i bruk förrän de senaste åren.

Vad är en brandsäker cigarett?

Brandsäkra cigaretter är kända under olika namn, däribland "brandsäkerhet kompatibel." Ingen cigarett är verkligen en brandsäker cigarett, men just dessa cigaretter minskar risken för en brand startar om de lämnas obevakad betydligt. Under de rätta omständigheterna, kan de ändå starta en brand, som kan nästan alla värmekälla.

Hur fungerar en brandsäker cigarett Work?

Brandsäkra cigaretter är gjorda med papper som har band. Dessa band betecknas som "bromsklossar." Papperet i dessa band är mindre porös än resten av papperet som omger den. Som orsakar en cigarett som är kvar obevakade att sluta bränna när den når ett av banden.

Legal Stance

Från och med maj 2010 varje stat i landet (och Washington, DC) antingen har lagar som kräver brandsäkra cigaretter på plats eller ha en lag som antogs i väntan på genomförandet. Det finns ingen federal lag om den här typen av cigarett. New York var den första staten att sätta en brandsäker cigarett lag i kraft (juni 2004).

Var försiktig

En risk för brandsäkra cigaretter är en känsla av självgodhet. Bara för att brandsäkra cigaretter är mindre benägna att orsaka bränder än vanliga cigaretter, betyder det inte att de är helt säkra. Rökare måste fortfarande vederbörlig försiktighet och rök ansvarsfullt. Bränder kan fortfarande förekomma från vårdslös rökning.