XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Har Foto föryngring Infraröd LED ljusterapi Arbete?

Infraröd LED Ljusterapi Använder

Infraröd LED ljusterapi använder koncentrerade strålar av ljus för att ta bort hud fläckar, särskilt i ansiktet. I allmänhet använder infrarött ljusterapi en kombination av rött ljus och infrarött ljus för att främja hudens hälsa eftersom Lysdiod (LED) lyser avger ljus vid röda och infraröda våglängder. Den röda lampan hjälper till att stimulera läkning, som kan behandla akne ärr, rosacea, åldersfläckar och fläckar orsakade av brustna blodkärl. Infraröd terapi tenderar att användas för att behandla rynkor och andra problem som orsakas av dålig hud support, t.ex. genomskinligt hud eller grova hud.

Mekanism

Skillnaden i LED ljusterapi och laser ljusterapi är i den enhet som genererar ljuset. Ljuset som emitteras är densamma i båda fallen, men LED-lampor kan producera mer ljus över tid än en laser, även om de använder mindre energi. Ljusterapi utnyttjar känsligheten hos vissa celler för ljus för att uppnå dess effekter. Den mänskliga kroppen, även om de inte kan utföra fotosyntes, är i stånd att använda ljusstrålar för olika ändamål (metabolism av D-vitamin, till exempel). Effekterna av ljusterapi beror på våglängden av ljus som används (a ljusets våglängd bestämmer dess färg). Infraröd terapi använder relativt långa vågor av ljus, som kan tränga ganska djupt (1 till

1 1/2 inches) in i huden. Infrarött ljus stimulerar aktiviteten i fibroblaster, som är ansvariga för att göra proteinerna kollagen och elastin. Kollagen och elastin är ansvarig för att stödja huden och ge den sin elasticitet. Påfyllning av kollagen och elastin hjälper släta ut rynkor.

effektivitet

En studie från 2005 publicerad i Journal of Cosmetic Laser Therapy undersökte 31 försökspersoner som fick åtta behandlingar av infrarött LED ljusterapi. Efter behandlingarna gjordes, 52 procent av försökspersonerna hade signifikant förbättring av deras ansiktsdrag som mäts med en teknik som kallas photoaging poäng. Dessutom 82 procent av patienterna rapporterade att de hade en markant minskning av rynkor i ansiktet, speciellt runt ögonen. Denna studie fann att även infrarött LED ljusterapi fungerar inte för alla, det representerar ett giltigt och effektivt sätt att behandla rynkor och andra skador för många människor.