XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  HemSadelväskor är fetthaltiga avlagringar på området både män och kvinnor lår och skinkor. Dessa utbuktningar kan orsakas av genetik, brist på motion och en överkonsumtion av fett och kalorier. Sadelväskor inte bara göra ett par byxor verkar hårdare, men uppbyggnaden av fettdepåer kan också vara skadligt för hälsan. Det finns sätt att minska uppkomsten av sadelväskor för att hjälpa en person ser ut och känns mer passform och trim.

Instruktioner

Hälsa och kost

1 Drick minst 64 dl vatten dagligen. Enligt Mayo Clinic, dricka åtta, åtta ounce glas vatten om dagen är ett enkelt sätt att komma ihåg det belopp som skall konsumeras av en vuxen man eller kvinna. Detta antal bör ökas om en person utövar eller arbetar i ett jobb som kräver fysiskt arbete.

2 Konsumera mer magert kött. Dessa kött, som kyckling och fisk, innehåller protein som kan hjälpa kroppen bränna fett mer effektivt, inklusive fett runt lår och skinkor.

3 Lägg till minst 30 minuter av regelbunden fysisk aktivitet till din dagliga rutin. En person kan ta en rask promenad eller gå till gymmet för en 30 minuters simma. Enligt Mayo Clinic, kan dessa pass delas upp i tre, 10-minuters sessioner om personen inte har tid för en 30-minuters träning.

stol Kick

4 Stå 2 fot bakom en stol. En köksstol som är antingen mellan- eller hög rygg kan användas, beroende på hur högt du kan sparka benet.

5 Gör dina två händer i nävarna och placera dem under hakan. Håll armarna instoppade i kroppen och böj knäna något.

6 Böj höger knä något och placera rätt på golvet bredvid baksidan av stolen. I en rörelse, gör en båge tvärs över baksidan av stolen tills det högra benet landar på den vänstra sidan av stolen.

7 Upprepa på vänster ben. Fortsätta att utföra detta för 15 till 20 sparkar med varje ben.

Tips

  • Tala med din läkare om fettsugning. Enligt Mayo Clinic, använder fettsugning en vakuumliknande anordning för att avlägsna fett från riktade delar av kroppen, inklusive lår. Detta är en potentiellt farlig och dyr procedur som bör diskuteras med längd med en läkare eller sjuksköterska.