XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man bygger en Crappie Tree Feeder hjälp av en PVC Pipe


Crappie är extremt populär sportfisk som eftersträvas under större delen av USA. De livnär sig på insekter och elritsa. Crappie varierar i storlek upp till 18 inches och väger upp till tre pounds. Många sportfiskare tror crappie är några av de bästa provsmakning ädelfisk tillgängliga. Crappie resa i skolor och tenderar att samlas runt stubbar. Vissa fiskare lockar till sig fisk genom att sänka simulerade träd gjorda av PVC-rör. De förbättrar ytterligare deras framgång genom att locka småfiskar med hundmat fylld soda flaskor kopplade till trädet. De flesta alla fiskare kan bygga en skit träd med utrustning som köps hemma butiker.

Instruktioner

1 Använd ett allrengöringsmedel att såga fem, en-meters bitar av PVC från en 5-fots längd av 1-tums PVC-rör. Skär fyra, åtta-meters PVC-röret bitar i halv.

2 Häll en halv påse med färdigblandat betong i en skottkärra. Tillsätt vatten och använd en hacka för att blanda betongen till konsekvens av tunna jordnötssmör.

3 Häll betong i plastskål pannan. Placera en 1-fot bit PVC-rör i betongen fylls skålen pan. Röret ska stå vertikalt. Låt torka över natten.

4 Använd matchar bränna 10-15 små hål i en liters plast läsk flaska. Ta av locket från flaskan. Fyll flaskan med alla fabrikat av torrfoder.

5 Ladda betongen fylls skålen pan och resten av materialet i en båt. Förankra båten på en plats på en flod eller sjö med cirka nio fot vatten. Vänta tills du är vid den slutliga placeringen plats innan limning PVC-rör träd tillsammans.

6 Lim och vrid PVC kors montering på änden av PVC-rör i betongen. Lim och twist två, 4-fots längder av PVC-rör i rät vinkel på korset montering. Fortsätt att limma och vrida beslagen och rör på samma sätt tills PVC trädet är komplett.

7 Skjut plast soda flaskan över en av de fyra meters längder av PVC-rör. Om flaskan inte passar användning allrengöringsmedel såg att expandera hålet i toppen av flaskan tills den passar.

8 Loop ett rep runt den övre PVC-rör. Håll fast repet och sakta sänka PVC crappie träd i vattnet. Den övre delen av trädet kommer att sträcka sig cirka tre fot i vattnet när den vilar på botten.

9 Vänta flera dagar för att låta hundmat att locka småfisk. Fisk runt trädet med hjälp av småfisk för bete.

Tips

  • Vänta med att konstruera PVC trädet tills vid den slutliga placeringen plats. Det är mycket lättare att transportera delar på en guppande och gungande båt än att försöka att transportera en fullt utbyggt träd.
  • Hundmat behövs endast för den första veckan efter trädet placeras. PVC crappie träd kommer gradvis locka alger som i sin tur locka småfisk. Trädet kommer att locka fisk i många år framöver.
  • Det finns ingen anledning att vänta på PVC limmet torka. Det sätter inom sekunder efter kontakt med PVC.